PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

MINDHUNTER sesong 2

Netflix

Folk er besatt av sesong 2 av Mindhunter utgitt fredag ​​16. august, og folk har ikke forlatt sofaene siden. Showet prøver å svare på våre brennende spørsmål som: Hvorfor gjør folk dårlige ting? Er folk født dårlige? Ettersom alle surrer for å endelig få vite sannheten, sitter vi igjen med mange flere spørsmål om det bingeverdige showet. Bla for å få innsiden:

allie og joey 16 og gravid
MINDHUNTER sesong 2

Netflix

Er Mindhunter basert på en sann historie?

Showet er basert på virkelige historier, mennesker og mordere, men selvfølgelig tas noen friheter underveis. Når det gjelder kriminelle selv, er skildringene på skjermen ganske bra på dem.

Hvem er Mindhunter basert på?

Serien var opprinnelig en sann krimbok Mindhunter: Inne i FBIs Elite Serial Crime Unit . Showets hovedpersoner, FBI-spesialagenter fra byråets Behavioral Science Unit, er Holden Fold og Bill Trench, som er basert på detektiver fra virkeligheten John E. Douglas og Robert K. Ressler . John, 74, var en av de første kriminelle profilerne i landet og reiste USA for å intervjue våre mest onde kriminelle: Sønn av Sam , ted Bundy , John Wayne Gacy og Charles Manson . Vi ser karakteren hans gjøre det samme på showet. Når det gjelder Robert, som gikk bort i 2013, blir han ofte kreditert for å ha laget begrepet 'seriemorder.' Også den fiktive psykologen som spesialiserer seg i traumer av seriemordere, voldtektsmenn og kidnappere, Wendy Carr, er basert på Dr. Ann Wolbert Burgess .

jonbenet ramsey bror hvor er han nå

Hvem er rollebesetningen for Mindhunter sesong 2?

Seriens rollebesetning består av Jonathan Groff som Holden Ford (John E. Douglas), Holt McCallany som Bill Trench (Robert K.Ressler) og Anna Torv som Wendy Carr (Dr. Ann Wolbert Burgess). Lagt til rollebesetningen denne sesongen er Damon Herriman som Charles Manson, som han også spilte i Det var en gang i Hollywood .

Hvem er seriemorderne i Mindhunter sesong 2?

Sammen med Charles Manson er seriemorderne i sesong 2 av Son of Sam, Wayne Williams , William “Junior” Pierce og BTK-kveleren, Dennis Rader . Sesong 2 fokuserer hovedsakelig på Atlanta Child Murders, som fortsatt er delvis uløst.

Hvilket år er Mindhunter satt i?

Showet er hovedsakelig basert på 1970-tallet, men mer spesifikt starter sesong 1 i år 1977 mens sesong 2 er satt mellom 1980 og 1981. Atlanta Child Murders skjedde mellom årene 1979 og 1981.

Vil Mindhunter fornyes for en tredje sesong?

Forhåpentligvis, men det har ikke vært noen offisiell bekreftelse. Sesong 2 ble ikke bekreftet før tidligere i sommer, og sesong 1 ble utgitt for nesten to år siden. Vi kan vente en stund på sesong 3, men det vil definitivt være verdt det.

Populære Bilder

Lauren Comeau deler innlegg om ‘Overcoming Everything’ Amid Javi Drama: ‘You Will Emerge Stronger’

Lauren Comeau nyanser fremmede forlovede Javi Marroquin blant splittede rykter. Teen Teen 2-alunen sier at hun kan og vil overvinne alt.

Samling av Duck Silhouette Cliparts (49)

49 høykvalitets Duck Silhouette Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Long Island Medium’ Star Theresa Caputo har en unik gave ... For å få kjendiser til å gråte!

Hun har ikke dratt Hollywood, men Long Island Medium-stjernen Theresa Caputo har lest opp for mange A-lister i TLC reality showets ti sesonger. Og

Chili Pie Cliparts # 2796692

Last ned gratis Chili Pie Cliparts # 2796692, last ned gratis kirsebærpai-utklipp

Moving School Utklipp # 2485211

Last ned gratis Moving School Cliparts # 2485211, last ned andre utklipp ungdomsskolen gratis

Stick Girl Cliparts # 2680915

Last ned gratis Stick Girl Cliparts # 2680915, last ned andre jente utklipp stick figur gratis