Princess Love’s Weight Loss: See Before and After Pics of the ‘Love & Hip Hop: Hollywood’ Star!

prinsesse-kjærlighet

Getty Images

Prinsesse Kjærlighet snur hodet på grunn av hennes imponerende vekttap !

De Love & Hip Hop: Hollywood stjerne droppet 40 pund - og henne før og etter bilder er sjokkerende. Fans la merke til endringen i kroppen hennes og begynte å legge igjen kommentarer om hennes nye figur på Instagram-siden hennes. Kort tid etter la hun ut et bilde av seg selv og åpnet seg for hvordan hun gikk ned i vekt.

MER: DJ Drewski og Sky Landish avslører hvilken ‘Love & Hip Hop: New York’-stjerne ikke vil bli invitert til deres bryllup

prinsesse elsker vekttap før etter

Getty Images, Instagram

“Jeg er vegansk og alkoholfri. Jeg gikk fra 163 kg til 123 kg på 7 måneder på en sunn måte ved å endre kostholdet mitt og trene. Da jeg var tykkere spiste jeg søppelmat og drakk hver eneste dag. Jeg er fornøyd med kroppen min, og det er alt som betyr noe. Jeg forstår at alle har en mening og det er greit .. Men hvis jeg sier min mening om mange av deg, ville du sannsynligvis slette IG-en din, så fra nå av vil jeg bare holde den for meg selv ... Jeg vil sannsynligvis slette dette om noen få timer.' hun bildetekst bildet.

Bildet siden - som hun advarte - er slettet, men nå har fans mer innsikt i hvorfor hun valgte å slanke seg!

MER: Mama June Slams Fat Suit Rumours på ‘From Not to Hot’: “I'm Just Fat”

Prinsessen fant sikkert stor støtte under vekttapsturen i mannen sin, Ray J . Paret bandt knuten i fjor sommer etter å ha gått sammen av og på i årevis.

https://www.instagram.com/p/BQjDg7QDvwr/

Det ser ut til at Princess Love ikke vil ha noe problem å holde vekten på grunn av sin nye sunne livsstil. Vi gleder oss til å se hva som er neste for henne!

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.