Paula Pickard fra 'Jersey Shore' fant sann kjærlighet etter showet og lever sitt 'beste liv'

Paula Pickard fra Jersey Shore Fant True Love After Show

Hilsen Paula Pickard / Instagram

La dagene på Karma ligge igjen! Paula Pickard ble en fan-favoritt etter at hun kastet seg med Mike “Situasjonen” Sorrentino på MTV’er Jersey Shore . Siden den gang har brunette-skjønnheten funnet ny kjærlighet med forloveden sin, Chris , og de deler en kjære datter, Evalyse Joanna.

Da det brøt ut nyheter Jersey Shore: familieferie Fornyet for sesong 4 den 25. juni, kunne noen seere ikke la være å mimre om noen av de tidligere karakterene. Selvfølgelig kom Paula til tankene.

Hun jobber nå som bartender, ifølge hennes Instagram-biografi, og hennes hobbyer inkluderer shopping på Michael så vel som å se Sør Park og Harry Potter .

Paula delte nylig et bilde fra sin fantastiske utendørs engasjementsskyting og svarte på en fanes sentimentale kommentar om sin tid på showet.

Paula Pickard fra Jersey Shore Fant True Love After Show

Hilsen Paula Pickard / Instagram

“Jeg har alltid elsket deg fra å se på deg Jersey Shore , ”Skrev en bruker på sosiale medier og påpekte hvor glade de er for å se henne gløde. 'Du er alltid en så vakker, søt og godhjertet jente.'

mitt store fete sigøynerbryllup priscilla

I svaret hennes avslørte moren til en at hun er begeistret over måten alt pannet ut på.

rock of love hvor er de nå

«Det har gått nesten 10 år, og relevansen av det showet eksisterer ikke for meg i disse dager. Jeg setter pris på kjærligheten, og lever mitt beste liv med flere velsignelser enn jeg kan telle, ”Paula skrev 16. juni.

Mike Sorrentino og Kone Lauren kjøper herregård i New Jersey

Hilsen av Mike Sorrentino / Instagram

I disse dager fortsatte Mike også med sin vakre kone, Lauren Sorrentino (født Pesce), som definitivt var hans stein under stjernens 8 måneders fengselsstraff for skatteunndragelse . Han feiret å være fire år ren og edru i desember 2019 og takket sin ledende dame for at han stakk ved siden av seg gjennom de vanskelige tidene.

Etter å ha blitt løslatt fra fengselet, var TV-personligheten overlykkelig over å kunne tilbringe jul med sine kjære for første gang siden han var bak lås og lås.

'Lauren og jeg er så takknemlige i år for å kunne ha ferien siden jeg nettopp kom hjem,' sa Mike, 37 år. I kontakt utelukkende over høytiden.

'Vi arrangerer julaften i år for familien min og hennes familie,' la han til. “Vi holder på julaften med de syv fiskene, som er en italiensk tradisjon. Og jeg blir så spent på det hvert år fordi ... det er virkelig som å leve ditt beste liv. Så vi er bare glade for at vi alle er sammen. '

Paula og Mike kapittel er over, men det er en ting de fortsatt har til felles - hvor mye de elsker sine familier!

Populære Bilder

Samling av fotballbilder svart og hvitt (23)

23 fotballbilder av høy kvalitet svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Søt takk flytte animasjon # 1449282

Last ned gratis Cute Thank You Moving Animation # 1449282, last ned andre pene sommerfugler takk gratis

Samling av programmeringsutklipp (26)

26 høykvalitets programmeringsutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Megan Fox sine forlovelsesringer fra MGK vs. Eksmann Brian Austin Green: Bilder

Megan Fox sine forlovelsesringer fra Machine Gun Kelly og eksmannen Brian Austin Green er begge dyre steiner! Se sammenligningsbildene.

Fans tror Kailyn Lowrys Booty har offisielt nådd Kim Kardashian-status

Vi må ta et øyeblikk på å sette pris på Kailyn Lowrys bytte. Teen Mom 2-stjernen minnet fansen om at hun faktisk har en fantastisk rumpe på

Samling av Cliparts Smiling Sun (55)

55 høykvalitets Cliparts Smiling Sun gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.