‘Party Down South’ har returnert for en overraskelsessesong - og dine favorittbesetningsmedlemmer er tilbake!

fest-ned-sør-rollebesetning

Getty Images

Er CMTs hitshow Fest nede i sør kommer tilbake? Svaret: Ja! I en nylig overraskende kunngjøring fra rollebesetningen av Party Down South 1 og to , den tredje delen av showet returnerer i dag, 11. juli, og fortsetter RatedRed.com .

I følge produksjonsselskapet 495 Productions, Party Down South (shorts) består av 36 episoder på 10 minutter - derav navnet 'Shorts' - og har medvirkende fra de to første sesongene, rapporter Starcasm .

Den siste delen av serien er satt i St. Petersberg, FL, og samler åtte fan-favoritt rollebesetningsmedlemmer. 'Hver situasjon som denne gruppen befinner seg i, går sidelengs - på en morsom (og land) måte,' forklarte 495 Productions til Starcasm . 'Enten de skremmer skitten fra hverandre, vasker biler for ekstra penger, tyrker eller lager et provisorisk badeland i hagen deres ... det er alltid en fest med denne gjengen.'

De fortsatte: 'Tiden sammen mangler aldri på latter, å komme seg ned og bli skitten i gjørmen, cookouts, sprell, det endeløse søket etter kjærlighet og å sprenge ting. Naturligvis når de er sammen, er det alltid morsomme hijinks med akkurat den rette mengden drama. '

Du kan forvente å se Mattie Lynn Breaux, Tiffany Heinen, Ryan Scott ‘Daddy’ Richards og Walt Windham fra Party Down South 1 på showet, samt Hunter Robinson, Tommy Theis, Kelsie Davenport og Karynda Worcester fra Party Down South 2 . Hvem er spent ?!

Still inn på alle de 16 episodene av den nye sesongen av Party Down South (shorts)RatedRed.com .

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.