Fest på 4! 'Married at First Sight' par Jamie og Doug's Cutest Family Photos

Fest på fire! Gift ved første blikk stjerner Jamie Otis og Doug Hehner er et av Lifetime-showets mest suksessrike par - selv om ekteskapet ikke startet på høyre fot.

Jamie og Doug laget sitt MAFS debut på sesong 1 av det sosiale eksperimentet i 2014, som tok en vitenskapelig tilnærming til et tradisjonelt datingshow. Et team av eksperter - som inkluderte klinisk psykolog Dr. Joseph Cilona , sexolog Dr. Logan Levkoff , sosiolog Dr. Pepper Schwartz og humanistisk kapellan Greg Epstein - sortert gjennom søknader om kvalifiserte ungkarer og utdrikningslag. Disse ekspertene matchet deretter par basert på svarene på et langt spørreskjema. Så møttes de parene som passet sammen for første gang ved alteret på bryllupsdagen.

Jamie, som hadde en tidligere reality-TV som en deltaker på Jeg er Flajnik ’S sesong 16 av Ungkaren , hadde ikke en varm første reaksjon mot sin fremtidige ektemann. Så snart hun så Doug vente på henne ved alteret, begynte hun umiddelbart å gråte.

'Dette er den verste følelsen,' sa hun i bekjennelsen mens hun tørket tårene. “Selvfølgelig var jeg ikke som” Hva en knockout! ”Vet du? Jeg kunne ikke annet enn å se på familien hans, for de var som å stråle med store smil og så på meg, og jeg var tilfeldigvis ikke tiltrukket av fyren. '

Innfødte i New York stakk det med Doug resten av eksperimentet og bestemte seg for å forbli gift. I 2015 fornyet paret løftet sitt på ettårsdagen for TV-bryllupet. De kunngjorde at de ventet baby nr. 1 sammen i juli 2016.

Tragedien rammet uker senere da Jamie fikk spontanabort 17 uker, og hun senere avslørte det meningsfylte navnet de valgte for sin førstefødte sønn, Johnathan Edward. “Vi bestemte oss for å kalle gutten vår Johnathan fordi han virkelig er en gave fra Gud. Vi elsker ham så mye og gleder oss til å bli en dag igjen med denne lille, ”sier hun skrev i bloggen sin . “Dougs mellomnavn er Edward etter bestefaren. Doug ønsket å gi ham mellomnavnet. Vår førstefødte vil dele pappas mellomnavn. Jeg synes dette er så vakkert og meningsfullt. ”

gift ved første blikk 2018 spoilere

Paret kunngjorde at Jamie var gravid og ventet sin regnbuebarn - et begrep som brukes til å beskrive barn født etter spontanabort - i januar 2017. De ønsket datteren Henley Grace velkommen i august.

Jamie og innfødte i New Jersey fikk to flere spontanaborter - en på grunn av en kjemisk graviditet i september 2018 og en annen i januar 2019 på 10 uker. I september 2019 kunngjorde Jamie at hun ventet igjen med en 'levedyktig' graviditet. Hun og Doug ønsket sitt andre barn velkommen i mai 2020. Mens de omtalte sønnen sin som 'Hayes' under Jamies graviditet, bestemte paret seg til slutt for å endre navnet hans til 'Hendrix' etter å ha møtt ham ved fødselen.

'Kort historie, den er løst knyttet til vår englebaby Jonathan,' forklarte Jamie om hvorfor de bestemte seg for å gå med 'Hendrix' under en Instagram Live den måneden.

Fortsett å rulle nedenfor for å se de søteste bildene av Jamie og Dougs familie på fire!

1 av 9

wendy williams ser ut som en mann
giftet seg ved første øyekast med Jamie Doug familiebilder

Hilsen av Jamie Otis / Instagram

Familie kos!

Jamie var i sengeleie kort tid etter fødselen til Hendrix i mai 2020, som hun sa var 'flott for alle kosene!'

2 av 9

giftet seg ved første øyekast med Jamie Doug familiebilder

Hilsen av Jamie Otis / Instagram

Møte besteforeldrene!

“Gaga og Pop Pop holdt Hendrix for første gang noensinne. De gråt, vi gråt og Hendrix må ha tenkt: 'Hva slags gal familie har jeg blitt født inn i ?!' ', skrev hun bildet av dette søte bildet med tre generasjoner av familien deres i juli 2020.

3 av 9

giftet seg ved første øyekast med Jamie Doug familiebilder

Hilsen av Jamie Otis / Instagram

Pappas takknemlighet

Jamie reflekterte over å føle seg ”ekstra takknemlig” for at Doug var en god far for barna deres i august 2020, kort tid etter stefarens død.

'Når det gjelder meg og barna våre, trenger jeg aldri å bekymre meg for noe annet enn ELSKET (og noen kornete pappa-vitser) fra ham,' skrev hun via Instagram. 'Han spiller uendelig syk så datteren vår kan være legen hans og 'sjekk temperaturen hans.' Han bytter bleie, gir meg vann mens jeg pleier, lager mat til meg ved midnatt (skjedde akkurat i går kveld) hver eneste gang. '

hvor gamle er gutta fra upraktiske jokere

4 av 9

giftet seg ved første øyekast med Jamie Doug familiebilder

Hilsen av Jamie Otis / Instagram

Første strandtur som en familie på 4 personer

Doug, Jamie, Henley og Hendrix likte en dag ved kysten i september 2020.

5 av 9

giftet seg ved første øyekast med Jamie Doug familiebilder

Hilsen av Jamie Otis / Instagram

Babyens første Halloween

Hehner-familien så bedårende ut i de matchende jack-o’-lantern-skjortene.

6 av 9

giftet seg ved første øyekast med Jamie Doug familiebilder

Hilsen av Jamie Otis / Instagram

Julejubel

Familien på fire kledde seg også i matchende røde antrekk til Hendrix første jul.

7 av 9

giftet seg ved første øyekast med Jamie Doug familiebilder

Hilsen av Jamie Otis / Instagram

hvor er sammi fra jersey shore

Det mest magiske stedet på jorden

Doug, Jamie, Henley og Hendrix stilte foran Cinderellas slott under en tur til Disney Worlds Magic Kingdom i januar 2021.

8 av 9

giftet seg ved første øyekast med Jamie Doug familiebilder

Hilsen av Jamie Otis / Instagram

Familiekys

Jamie delte de søteste oppriktige bildene av henne, Doug, Hendrix og Henley og forklarte hvorfor hun foretrekker å ta bilder som en familie på fire.

“I går tok @doughehner, @hendrix_hehner og jeg det søteste improviserte bildet mens Gracie var på skolen. Jeg vet ikke om det er postpartum blues eller bare rett opp mor skyld, men jeg ønsket øyeblikkelig at Gracie også var i det. Jeg følte at hun ble utelatt. Sååå, i kveld før sengetid, prøvde jeg å fikse det ved å gjenskape bildet, ”skrev Jamie bildet av de søte øyeblikksbildene via Instagram. “Det går aldri som planlagt! Jeg delte de morsomste uttakene på historiene mine, men her er et par gode! ”

9 av 9

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.