Parker McKenna Posey sier Lauren London og Nipsey Hussle hadde ‘Some Different Kind of Love’

Eksklusiv Parker McKenna Posey Lauren London Nipsey Hussle Different Kind of Love

Allen Berezovsky / Getty Images; Maury Phillips / Getty Images (innfelt)

Enestående. Spill Folk spiller skuespillerinne Parker Mckenna Posey åpnet for I kontakt utelukkende om Lauren London ’S forhold til Nipsey Hussle og sa at deres bånd var noe alle “skulle strebe etter.”

'Å bare se kjærligheten som han og Lauren deler, som om de har en annen slags kjærlighet,' sa 23-åringen om kosteren hennes, 34.

får folk på 90 dagers forlovede betalt

Nipsey, 33, besøkte settet bare noen dager før han ble skutt og drept utenfor klesbutikken sin 31. mars. ”Han kom faktisk for å sette opp den siste dagen av filmen, så det var virkelig gal, og så et par dager senere, endte opp med å skje, ”sa hun om drapet. “Så det var veldig vanskelig, tror jeg, for oss alle og bare sjokkerende. Mest av alt super sjokkerende, men takk Gud for at han var i stand til å stikke innom. ”

Hun la til: «Jeg vet at han berørte mange, mange liv rundt den freaking verdenen. Han kommer for å sette og kunne sette seg ned og snakke med rollebesetningene. Alle hadde en fantastisk historie å fortelle, og alle fikk dele et spesielt øyeblikk med ham. Han var nummer én spillgiver; han var så full av kunnskap. Det var utrolig for ham å kunne komme innom, tilfeldigvis, den siste dagen vår, og bare å kunne dele et øyeblikk med ham var fantastisk. ”

Lauren London Nipsey Hussle 2019 Grammys

Steve Granitz / WireImage

4. april, dager etter skytingen, mistenker Eric Ronald Holder Jr. ble siktet for ett drapsforsøk, to tilfeller av drapsforsøk og ett tilfelle av besittelse av skytevåpen av en forbryter, en pressemelding innhentet av I kontakt avslørt. Han ble beskyldt for å ha såret to andre personer i tillegg til å drepe rapartisten.

hvor mye tjener Ryan Seacrest på nyttårsaften

'Den kriminelle klagen inkluderer også beskyldninger om at han personlig brukte et skytevåpen og forårsaket stor kroppsskade og død,' heter det i pressemeldingen. 'Han skal etter planen arrangeres i dag 4. april i avdeling 40 i Foltz Criminal Justice Center.'

Lauren, som også deler en ung sønn med den avdøde rapperen, brøt tausheten hennes om Nipsey's bortgang via Instagram 2. april. 'Jeg er helt fortapt. Jeg har mistet min beste venn, min helligdom, min beskytter, min sjel ... Jeg er tapt uten deg. Vi er tapt uten deg, skat, jeg har ingen ord, ”skrev hun.

Nå, den GoP rollebesetning samler seg rundt henne. 'Vi strekker oss kontinuerlig ut, og sørger for at hun har det bra og tar slakk,' konkluderte Parker.

Våre fortsatte tanker går til Lauren, Nipsey's familie og deres nærmeste i løpet av denne tragiske tiden.

Spill Folk spiller sendes på BET tirsdager kl 22 ET.

er snooki og ryder fortsatt venner

Rapportering av Diana Cooper

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.