Åh, La La! Jersey Shores Mike Sorrentino gir kone Lauren NSFW jubileumsgave

NSFW!​​ På gårsdagens episode av Jersey Shore: Familieferie , Mike Situasjonen Sorrentino avslørte en overraskelsesgave til sin kone, Lauren Pesce , natt til deres treårsjubileum.

Gruppen kaller det en natt etter å ha spist sin første middag på en ferie i Florida Keys. Mike, 39, og Lauren, 37, går tilbake til rommet sitt og Lauren drar et øyeblikk for å sjekke om parets sønn, Romeo . I mellomtiden forberedte The Situation en spesiell jubileumsoverraskelse for hans kone gjennom tre år.

Mike Situation avslører jubileumsoverraskelse for Lauren

Bredbilde/Shutterstock

Min kone har ingen anelse om at jeg har planlagt en overraskelse til for jubileet vårt, avslørte Brotrition-grunnleggeren i en skriftestol. Det er på. Det er tid for spill, baby.

New Jersey-innfødte kom tilbake til parets rom bare for å finne Mike med en rød rose i munnen, liggende i sengen kledd i et helsvart skinnensemble. Hva har du på deg?! spurte Lauren sjokkert og lo. Kjære, jeg har en liten overraskelse til deg i forbindelse med treårsdagen vår, svarte MTV-stjernen.

Stjernene i 'Jersey Shore' har utrolige hjem! Finn ut hvor Snooki, JWoww og flere bor

Mike påpekte at den tradisjonelle treårsjubileumsgaven er skinn, siden det er et spenstig materiale som symboliserer trygghet. Jeg vil gjøre hva som helst for min kone, ok? Og dere må holde ting friskt, folkens! Jeg føler at jeg får A for innsats, sa TV-personligheten i en skriftestol.

Reality-stjernene møttes for nesten 18 år siden og var college-kjærester. Paret gjenopplivet romantikken og begynte å date igjen i 2013, noen måneder etter at Mike avsluttet innspillingen av den sjette sesongen av Jersey Shore. Det mangeårige paret giftet seg endelig 1. november 2018 på Legacy Castle i Pequannock, New Jersey. De ønsket en babygutt, Romeo Reign Sorrentino, velkommen til familien sin i mai 2021.

Mike avslører jubileumsoverraskelse for Lauren

Med tillatelse fra Mike Sorrentino/Instagram

Situasjonen har dukket opp som rollebesetning på Jersey Shore: Familieferie med sine medspillere siden april 2018. Den populære MTV-serien er for tiden inne på sin femte sesong og viser skuespillerne som lever livene sine etter- Jersey Shore som deres karrierer og familier har tatt av. Mikes frieri til Lauren ble filmet på showet, så vel som fødselen til deres lille gutten Romeo .

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.