Ikke rart '90 Day Fiance 'Stars Beg om kontanter - Lønnsjekkene deres er seriøst wimpy

Du tenker kanskje å lande et sted på enreality shower en rask billett til å bli rik og berømt, men som det viser seg, er det kanskje ikke tilfelle. Å, visst, det har definitivt fungert bra forKardashians, men hvis du er på 90 dagers forlovede , vel, du er ikke akkurat så heldig. Mange av stjernene ba om donasjoner eller delte pengekampene sine, og det kan være fordi deresTLClønnsslipp er ærlig talt ganske skummel. Noen medlemmer av rollebesetningen får tilsynelatende ikke betalt i det hele tatt.

I mai 2018, Chris Thieneman og kona hans Nikki Cooper deltok i showet i David Toborowsky og nå-kone Annie Suwan ’Historie. Nikki og Chris var noen av de første som åpnet seg for det, og hevdet showet betalte dem ikke en krone for filming . Senere det året, Online Radar hevdet at showets jevnlige stjerner ikke har det mye bedre.

Når du er i TV-showet, fungerer lønnsslipp i en glidende skala. “ Før de 90 dagene rollebesetning tjener $ 500 til $ 1000 per episode ”hver, sa en kilde til Radar. “ 90 dagers forlovede betaler sine rollebesetningsmedlemmer $ 1000 til $ 1500 per episode. ” Lander et sted på 90 dagers forlovede: Happily Ever After? vil score deg litt mer penger, men det 'går ikke opp mye mer.' Og det er bare for de amerikanske medlemmene av rollebesetningen.

hvor bor alaskan bush-familien nå

Når det gjelder utlendinger som rotter livet sitt for å komme til statene på K-1-visum, lager de angivelig ikke noe i det hele tatt. 'De kan ikke engang få betalt fordi de må vente på arbeidstillatelse,' avslørte kilden. 'Det er selvfølgelig annerledes hvis filmen foregår i landet deres,' men det er klart ingen ler helt til banken.

Tross alt er det bare å se på Danielle Jbali (født Mullins), en av de mest berømte medlemmene av rollelisten som dukket opp på begge 90 dagers forlovede og Lykkelig alle sine dager? Til tross for at hun har to reality-show under beltet nå, hun slet med pengeproblemerogba om bønner blant økonomiske vanskeligheter.

Dette er enda mer sjokkerende når du vurderer suksessen med franchisen. Visst, en roterende rollebesetning betyr at stjerner bare har så mye innflytelse når årstidene fortsetter, men når du sammenligner lønnsslippene sine med Duggarsscoring $ 25 000 - $ 40 000 per episode av Regner med , vel, det er lett å se hvorfor så mye av rollebesetningen sliter.

Rull ned for å se hva 90DF stjerner har sagt om inntektene sine.

1 av 3

90 dagers forlovede inntjening avslørt

TLC

karlie kjærlighet og hip hop new york

Chris Thieneman og Nikki Cooper

De var venner med David Toborowsky , et av de viktigste rollebesetningsmedlemmene, og til og med la mannskapet filme i huset deres. Paret hevdet imidlertid at de bare fikk 'en middag' og refusjon for rengjøringsgebyrene de betalte for å få ryddet i huset etter at produksjonen hadde forlatt hjemmet litt skittent.

2 av 3

TLC

Danielle Jbali

“Vi tjener ikke millioner på å gjøre TV-showet,” skrev hun via sosiale medier i 2018. “For de av dere som stiller spørsmål ved hva som skjedde med showpengene mine. Jeg kjøpte hjemmet mitt, kjøpte apparater, reparerte huset, betalte for en STNA-klasse, la ned en betaling på en nyere bil. Det ble ikke brukt tullete. ”

I et 16. juni intervju med Domenick Nati Show , Danielle delte mer innsikt om pengene hun tjener på franchisen. 'Det er nær $ 10 000 hvis du er med i alle episodene for sesongen,' sa hun. Da hun først startet showet i 2014, fikk hun halvparten foran og halvparten på slutten. Og hvis du bryter taushetsavtalen NDA, 'får du ikke resten av pengene dine.'

Miley Cyrus og Kaitlynn Carter Italia bilder

Danielle hevdet at deres NDA-er må hedres til ni måneder etter forrige episode, ellers får de ikke betalt. På grunn av omstendighetene har stjernen “alltid” beholdt jobben sin som en pålitelig inntektskilde.

3 av 3

Paul-Staehle-Baby-Kicking-Video

Hilsen Paul Staehle / Instagram

Paul Staehle og Karine Martins

I november 2018 ryddet faren til den ene om deres økonomiske situasjon etter å ha lansert en GoFundMe-side slik at hans kone, Karine, kunne se familien sin i Brasil i løpet av julen.

“Vi blir behandlet veldig bra av produksjon. Også, ja, vi får betalt. Historien vår er imidlertid ekstremt dyr og vanskelig å produsere. Det koster sannsynligvis mer produksjon på historien vår enn noe annet par, ”skrev han på Facebook. 'Produksjon har ikke lov til å betale for reiser, losji, oversettere eller på noen måte hjelpe visumprosessen eller betale for noe av det.'

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.