Nipsey Hussle Shooting Suspect Captured 2 Days After Rapper’s Tragic Death

Nipsey Hussle Shooter

David Crotty / Patrick McMullan via Getty Images

Politiet har fanget den mistenkte i rapperens skyte død Nipsey Hussle , mindre enn 48 timer etter at han ble skutt utenfor klesbutikken sin i Los Angeles. Den mistenkte, 29 år gamle Eric Holder, var angivelig lokalisert i Bellflower, CA, og er nå varetektsfengslet.

'Bellflower politiavdeling har arrestert en mann som de mener er den mistenkte i Nipsey Hussle-drapet,' forteller politimyndighet i Los Angeles, Lomeli. I kontakt .

16 og gravid Jordan og Brian

Nyheten ble senere bekreftet via Twitter. “Eric Holder, den mistenkte drapsmannen til Nipsey Hussle, er arrestert og sitter i politiets varetekt. Takk til både samfunnet vårt for økt bevissthet / årvåkenhet, og våre partnere på @LASDHQ, ”skrev innlegget på sosiale medier.

Eric Holder Nipsey Hussle Shooter

Los Angeles politiavdeling

“I dag rundt 13:15 et publikum ringte politiet for å rapportere å se en person de trodde var Eric Holder i 9900-blokken i Artesia Blvd i Bellflower, avslørte den oppdaterte pressemeldingen. «Sheriff-varamedlemmer i Los Angeles svarte og arresterte mannen. South Bureau Homicide detectives reagerte på Lakewood Sheriff's Station og bekreftet at personen er Eric Holder. Holder ble fraktet til et LAPD-anlegg og vil bli booket for drap. ”

I følge CBS2 , Sa LAPD-sjef Michel Moore nylig til journalister den Holder henvendte seg til Hussle, som egentlig hette Ermias Asghedom, og de andre mennene han var hos flere ganger 31. mars. Han hevdet at Holder deretter kom tilbake med en pistol og åpnet ild.

Som vi tidligere rapporterte, døde Hussle i en skyting på Marathon Clothing på Slauson Avenue, ifølge en kilde til politiet. Den Grammy-nominerte artisten var bare 33 år gammel da han døde, og han etterlater seg en kjærlig kjæreste, Lauren London , samt to barn.

Fans fra hele verden blir overvunnet av sorg over hans altfor tidlige bortgang. Hundrevis av hans største støttespillere samlet seg for å hilse på den oppvoksende stjernen etter hans tragiske død. Flere mennesker møtte opp til den samme klesbutikken han ble dødelig skutt utenfor for å sørge - de hadde med seg blomster, lys og mer for å feire hans vakre liv og arv.

Før den fatale skytingen, tvitret rapperen en kuldegjørende melding. “Å ha sterke fiender er en velsignelse,” skrev han. Hussle nådde nylig nye høyder i karrieren , etter å ha droppet sitt første studioalbum, Victory Lap , i 2018, som ble nominert til beste rapalbum på Grammys i 2019. Våre tanker går ut til hans nærmeste i løpet av denne ødeleggende tiden.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.