Nev Schulmans kone Laura Perlongo svarer morsomt på fan som synes han er en 'fraværende far'

Nev Schulman Laura Perlongo bilder

Jamie McCarthy / Getty Images

Og vårt favoritt Hollywood-par går til ... Laura Perlongo og Nev Schulman ! Duoen har aldri tatt seg selv for seriøst, så da et troll henviste til Steinbit vert som en 'fraværende far', moren til to kunne ikke la være å ha det litt gøy med å klappe tilbake.

'Å forlate Nev med barna i noen dager, og jeg må si at notatene mine viser UTROLIG tilbakeholdenhet,' 33-åringen bildetekst en Instagram-video torsdag 28. mars. ”Ikke glem å pusse tennene til Cleo @nevschulman Åh og husk å bruke den eldste frosne melk FIRST. Å og kle Beau varmt nok. SAT EN Lue på ham jesuzzzz. Ok jeg tror det er det. Går det bra. Alle gode? Jeg er kul. Gjør det bra. Føler meg bra. ” LOL. Hun er morsom.

Selvfølgelig fikk dette en bruker til å lure på hvorfor MTV-personligheten, 34, trengte alt det papirarbeidet. “Daaaaaamn er han vanligvis en så fraværende far? Spurte noen, som hun svarte på, 'Han er ikke fraværende, jeg er psyko' før hun la til, 'Og med psyko mener jeg Jomfruen.'

Laura Perlongo klapper tilbake

Hilsen av Laura Perlongo / Instagram

Kommenteren forventet tydeligvis ikke noe svar fordi de raskt skrev tilbake: “Først og fremst, Hiiiiii OMFG. For det andre, lol bedre enn beklager. Jeg er selvfølgelig sikker på at han er en flott pappa, men disse mammainstinktene er alltid dvelende. ”

Så vil det være flere babyer i fremtiden, eller ville flere babyer = for mange pappaer? I et intervju med Life & Style , innrømmet paret at de 'definitivt' vil ha flere barn. 'Vi tenker på det, vi snakker om det,' innrømmet Nev.

er rob og chyna fortsatt sammen 2017

Og Laura kunne ikke være mer enig. 'Ja, jeg tror det er noe å si for å plassere barna dine. Jeg ønsker ikke å kunngjøre at jeg er gravid i dag, men definitivt flere barn i fremtiden, tror jeg for meg. Jeg har hatt to gode opplevelser. Jeg elsker å være gravid, jeg elsker hele prosessen, jeg elsker å ha en ung baby. ”

Men hvor mange barn vil foreldrene ha totalt? 'Jeg mener, jeg tror tre føles som et godt antall,' innrømmet den blonde skjønnheten. “Mer enn tre er skremmende. Jeg mener, tre er skremmende. Jeg mener, jeg har hørt tre er enklere enn å gå fra en til to, men jeg antar at det gjenstår å se. ' Nevnte vi at hun er morsom?

Kan du ikke få nok innhold fra kjendiser? Husk å abonner på YouTube-kanalen vår for morsomme, eksklusive videoer med favorittstjernene dine!

Populære Bilder

Lauren Comeau deler innlegg om ‘Overcoming Everything’ Amid Javi Drama: ‘You Will Emerge Stronger’

Lauren Comeau nyanser fremmede forlovede Javi Marroquin blant splittede rykter. Teen Teen 2-alunen sier at hun kan og vil overvinne alt.

Samling av Duck Silhouette Cliparts (49)

49 høykvalitets Duck Silhouette Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Long Island Medium’ Star Theresa Caputo har en unik gave ... For å få kjendiser til å gråte!

Hun har ikke dratt Hollywood, men Long Island Medium-stjernen Theresa Caputo har lest opp for mange A-lister i TLC reality showets ti sesonger. Og

Chili Pie Cliparts # 2796692

Last ned gratis Chili Pie Cliparts # 2796692, last ned gratis kirsebærpai-utklipp

Moving School Utklipp # 2485211

Last ned gratis Moving School Cliparts # 2485211, last ned andre utklipp ungdomsskolen gratis

Stick Girl Cliparts # 2680915

Last ned gratis Stick Girl Cliparts # 2680915, last ned andre jente utklipp stick figur gratis