Trenger du en rask matbit i løpet av ferien? Ta en titt på hurtigmatkjedene som er åpne på jul

Selv om hjemmene våre er fylt med høytidsjubel på første juledag, er det ganske mye en spøkelsesby utenfor inngangsdøren din. Knapt noe er åpent på dagtid, noe som gjør oss lei av rester etter julemiddagen og klør etter noe friskt og velsmakende.

Heldigvis er flere hurtigmatkjeder her for å skaffe deg en cheeseburger før tanten din innser at du dro midt i historien hennes. Selv om de vil være der for å redde deg fra gårsdagens sider, kan de dessverre ikke hjelpe med stekepusten. Du er alene hvis moren din gir deg ~ utseendet ~ men i det minste trenger du ikke kvele på mer tørr kalkun. Sannferdig, din tørst etter gjennomkjøring var i helsens beste interesse.

Bla gjennom galleriet nedenfor og sjekk hurtigmatkjedene som vil være åpne denne høytiden.

1 av 8

Dennys Mascot, Hialeah, USA - 3. august 2017

Denny’s

Denny’s er stolt over å ha åpent 24/7, 365 dager i året - inkludert juledag og nyttårsaften. Når du er i tvil, dra til Denny’s for en Grand Slam.

2 av 8

gift ved første blikk sesong 8 par
boston-market-fast-food-gal

Ed Andrieski / AP / Shutterstock

Boston Market

Boston Market er et flott sted å dra hvis du vil ha et hjemmelaget måltid. Restauranten vil være åpen 1. juledag fra kl 12. til 17.00

3 av 8

DineEquity, morselskapet til IHOP og Applebee

SAMMEN

Trang pannekaker julemorgen? IHOP-timer varierer fra sted til sted, men omtrent er åpningstidene fra 07.00 til 22.00. Noen steder viser spesifikke ferietimer, men for å være på den sikre siden, ring før du drar ut.

4 av 8

Fast Food Signage, Jackson, USA - 13. juni 2019

Sonic

Trenger du tater tots denne høytiden? Selv om Sonics timer varierer fra sted til sted, oppgir mange at de vil være åpne første juledag. For å spille det trygt, gi dem en ring.

5 av 8

hvor mye veier honning boo boo 2018
Georgia Valentines Day, Atlanta, USA - 14. februar 2018

Vaffelhus

Waffle House er der når du trenger at det er åpent 24 timer, 365 dager i året. Det er ingenting som vafler julemorgen eller sen kveld når tanteens kalkun var overkokt.

6 av 8

Starbucks, Pittsburgh, USA - 26. juni 2019

Starbucks

Du kan ikke rote med kaffen vår, og heldigvis forstår Starbucks. For de fleste Starbucks-lokasjoner vil det være virksomhet som vanligvis, mens noen kan ha spesifikke høytider på 1. juledag. Men ingen grunn til å bekymre deg, hvis Starbucks er stengt for dagen, er det bare å gå til den andre over hele byen.

7 av 8

McDonald

McDonald’s

Det ser ut til at McDonald's allerede er et skritt foran oss. Et banner på nettstedet deres lyder: 'Bare en håndfull McDonalds-restauranter åpent 1. juledag. Vennligst henvis til restaurantlokatoren for å bekrefte om din lokale restaurant er åpen i løpet av julen, og hvilke tider de handler.'

8 av 8

Dunkin Donuts i Amsterdam, Nederland - 22. mars 2017

Dunkin ’Donuts

Dunkin ’Donuts vil være der for koffeinfiksering, ikke bekymre deg. Mens noen steder er 24 timer, stenger andre klokken 20.00. eller 22:00 året rundt. Vi foreslår at du ringer på forhånd, men hvis du er villig til å kaste terningen, er oddsen Dunkin ’åpen.

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.