‘My 600-lb Life’ stjerner Jennifer og Marissa reddet sitt eget liv (og deres mor-datter-forhold)

Jennifer-and-Marissa-my-600-lb-life

TLC

Det har vært en følelsesmessig sesong av Mitt 600 lb liv - med mer triste avslutninger enn vi hadde forventet - men 11. april-finalen med Jennifer og Marissa avsluttet sesongen på en høy tone. Etter å ha gjennomgått vekttapskirurgi samme dag, mistet dette mor-og-datterparet fra Bend, OR til sammen 430 pund - og reparerte forholdet deres i prosessen!

I begynnelsen av episoden veide 42 år gamle Jennifer 636 pund. 'Jeg har blitt så stor nå at belastningen av all den vekten på kroppen min får vondt i alle deler av meg,' avslørte hun. 'Det føles som om jeg har fem personer med meg hele tiden.'

Og Jennifer eldste barn, 26 år gamle Marissa, veide 573 pund etter å ha brukt mat for å lette hennes frustrasjon over rollen som morens vaktmester. 'Jeg kommer til å havne akkurat der hun er hvis jeg ikke endrer meg,' sa Marissa på showet.

Som med mange temaer i TLC reality show, begynte Jennifer's vektproblemer i barndommen traumer. Faren hennes var en temperamentavhengig som forlot moren da Jennifer var fem. Moren giftet seg på nytt, men den nye ektemannen mishandlet og mishandlet Jennifer mens moren gjorde unnskyldninger for oppførselen hans.

'Ingen gjorde noe for å redde meg, og jeg hadde ingen steder å vende meg, så jeg vendte meg mot mat,' sa Jennifer. «Jeg begynte bare å kaste meg. Det var det eneste i livet jeg kunne henvende meg til som fikk meg til å føle meg trygg og lykkelig. ”

Jennifer min 600 lb liv tlc

TLC

Jennifer ble gravid med Marissa da hun var 16 og giftet seg med faren til Marissa, men også han ble voldelig, og seks år senere hadde Jennifer en affære og en baby med en annen mann. Hun ga barnet opp til adopsjon, men hjertesorg sendte henne til depresjon. Da Jennifer forlot mannen sin, hadde hun toppet 600 pund. Hun begynte da å se en mann ved navn Dwane, men hans narkotikamisbruk ble henne narkotikamisbruk, og hun mistet alt - bilen hennes, hjemmet og til og med barna hennes, som ble sendt for å bo hos besteforeldrene.

I mellomtiden fikk Marissa også traumer i sin ungdom. Hun sa at faren tvang henne til å se ham slå moren sin. I tillegg, da hun var 14, ble hun voldtatt av en eldre gutt. Hun hadde nådd 300 kilo da hun fylte 18 år, og hun fikk bare mer vekt da hun begynte å ta vare på moren.

De møtte Dr. Younan Nowzaradan, men de slet med kostholdene han innførte - spesielt fordi Jennifer var stresset over kampene sine med Dwane, som hadde utviklet en vane med å spille. Til slutt mistet begge kvinnene den nødvendige vekten, og Dr. Now godkjente dem for operasjon, selv om han også beordret dem til å gå til terapi sammen. Jennifer fikk gastrektomi, og Marissa fikk installert magesekk. og på slutten av episoden hadde Jennifer mistet 201 pund, og Marissa hadde kastet 232. De var glade for å handle nye klær, og vi forestiller oss at det bare er en fordel av deres nye leiekontrakter. Gratulerer til dem begge!

Populære Bilder

Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråt under intervju med David Letterman for Netflix 'My Next Guest Needs No Introduction' blant ektemannen Kanye West.

Samling av Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages (28)

28 høykvalitets Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cartoon Loch Ness Monster (49)

49 høykvalitets Cartoon Loch Ness Monster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Million Dollar Listing’ Star Fredrik Eklund ønsker baby tvillinger velkommen og det første bildet vil smelte hjertet ditt

Endelig har denne historien en lykkelig slutt! Million Dollar Listing: New York-stjernen Fredrik Eklund og hans mann Derek Kaplan ønsket deres dyrebare baby velkommen

Bokstav U Fargeside # 640320

Last ned gratis Letter U Coloring Page # 640320, last ned andre bokstav u i kursiv gratis

'90 Day forlovede 'Alum Yolandas forlovede Josh får en tatovering av navnet sitt 1 uke etter engasjement

'90 Day Fiance 'alun Yolanda Leaks forlovede, Josh Seiter, fikk en tatovering av navnet sitt en uke etter å ha kunngjort forlovelsen.