‘My 600-lb Life’ Star Tracey Matthews bar en gang 400 pund i bena - se henne i dag!

my-600-lb-life-tracey

TLC

mohammed fra 90 dagers forlovede deportert

I fjor var fansen av TLCs hit-show Mitt 600 lb liv ble introdusert for Tracey Matthews , en 44 år gammel bestemor fra Ohio, som tipset vekten til 605 pund. Den tidligere realitystjernen hadde mesteparten av vekten i bena - 400 kilo for å være nøyaktig - som var hovne av lymfødem og infisert med cellulitt. Mannen hennes, Anthony, måtte løfte dem opp så hun klarte å komme seg ut av sengen.

Tracey og mannen hennes kjørte 20 timer for å søke hjelp fra Texas-baserte lege, Younan Nowzaradan. “Hver dag som går over i lymfødemet mitt blir verre og verre. Jeg må prøve å gjøre dette, ”sa hun om å gjøre reisen. Mannen hennes la til: 'Tracey trenger virkelig dette, så vi er villige til å ta denne risikoen, denne sjansen til å gå langt der nede og bli avvist.' Imidlertid utgjorde Traceys lymfødem for stor risiko. Hun måtte gå ned i vekt.

anthony og tracey

TLC

Anthony besøker Tracey mens de er på vei til Houston.

Etter å ha mistet 90 pund og deretter fått halvparten av det, var hun til slutt i stand til å falle til 439 pund - noe som betyr at hun mistet nesten 200 pund - og ble godkjent for hudfjerningskirurgi. I tillegg forbedret forholdet til mannen sin. Opprinnelig var Anthony mot at kona hans gikk ned i vekt. Hun sa: ”Det har vært litt anspent mellom Anthony og meg i det siste. Jeg er ikke sikker på om han bare er lei av dietten, eller om han er lei seg over at jeg prøver å gå ned i vekt. Jeg vet at han sa at han likte å være nødvendig, men nå forteller han meg å gjøre alt selv. ' Han la til: ”Vi trenger hverandre, vi støtter hverandre, selv i dårlige tider. Men hvis Tracey vil gjøre dette, må hun lære å gjøre dette selv. ”

tracey matthews facebook

I dag er imidlertid paret lykkeligere enn noen gang. Hun sa: ”Jeg føler at vi begynner å vokse i en ny retning. Jeg er spent på fremtiden nå for meg og for oss som et par. Jeg har håp igjen, og jeg vil ikke noen gang dra tilbake til et sted der jeg ikke gjør det. '

Finn ut hvordan din andre favoritt Mitt 600 lb liv stjerner gjør ved å se videoen nedenfor!

Kjærlighet Mitt liv på 600 kg ? Hold tritt med stjernene og les inspirerende historier av bli med på vår Mitt 600-LB-liv Facebook-gruppe !

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.