‘My 600-lb Life’ Star Lupe Donovan er en helt ny person etter vekttapet

lupe-my-600-lb-life

TLC

Fans husker Lupe Donovan fra hennes episode av Mitt liv på 600 kg , som dokumenterer reiser til sykelig overvektige pasienter gjennom vekttapskirurgi. Nå ett år etter operasjonen har hun mistet 300 pund - og hennes bilder før og etter er imponerende!

Det er klart at Lupe har mistet en betydelig vekt og transformasjonen i ansiktet ser mer definert ut etter vekttapskirurgien. Men som de fleste pasienter som går ned hundrevis av kilo, har hun igjen med løs hud og må fortsette å arbeide for å nå målene for vekttap for å bli godkjent for kirurgi av hudfjerning - noe som er vanskelig å gjøre siden hun har blitt sengeliggende.

lupe

hva skjedde med det lille parshowet

'Det største tilbakeslaget for meg de siste månedene har vært hoftesmerter som holder meg i sengen,' hun avslørt i et klipp fra showet.

Mannen hennes, Gilbert Donovan, prøvde å hjelpe henne med å sitte opp i sengen, stå opp med rullatoren og trene - men helsen hennes har definitivt tatt en toll på ekteskapet deres. Selv om han prøvde å være en god, støttende mann, kunne seerne se sammenbruddet i kommunikasjonen mellom paret under hennes oppfølgingsepisode. Det så ut til å være begynnelsen på slutten for paret. Tilbake i mai la Lupe ut en ekteskapsoppdatering på sin personlige Facebook-side og sa: 'Jeg er i San Antonio med mannen min som vekker ekteskapet vårt.' Hun forklarte at de har vært sammen i ti år, og begge skjønte at det ville være synd å kaste det.

hvor bor russ og paola nå

lupe

Hun fortsatte med å rydde opp noen av tingene som kanskje har blitt misforstått i løpet av episoden hennes - som Gilbert ved å bruke en app for sosiale nettverk for å få kontakt med andre kvinner. Hun sa at han ikke jukset, men han brukte nettstedet bak ryggen hennes, og det var derfor hun var opprørt. Hun krediterte deres tro på å hjelpe dem å finne veien tilbake til hverandre. 'Vi har gått gjennom mye, men vi elsker virkelig hverandre, og med GUD midt i ekteskapet vårt og når vi holder oss sterke, vil vi erobre det hele,' skrev Lupe.

Dessverre bekreftet mannen 24. september at de hadde bestemt seg for å avslutte forholdet, men at det ikke var noe dårlig blod. 'Jeg er offisielt singel. Lupe og jeg er de beste vennene for livet for akkurat nå og ber om en vending, følg med! ” han skrev . Han sa også at hun har fått en ny “hjemmekoselig” fra 26. oktober, men hun har ennå ikke bekreftet, og har gjort Facebook privat.

Populære Bilder

Hollywood-stjernen Will Smith vekker rykter fra Scientology blant fans

Det er få temaer i Hollywood som er så avgjørende som Scientology. Hot-button religionen har et dårlig rykte for å være mer en kult enn en tro. Likevel, a

Samling av Sweet Border Cliparts (48)

48 høykvalitets Sweet Border Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Harley Davidson Logos Free (61)

61 høykvalitets Harley Davidson-logoer gratis gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Innsamling av mennesker som holder hendene i en sirkel (33)

33 mennesker av høy kvalitet som holder hendene i en sirkel gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av uteksaminert sylinderutklipp (64)

64 utdannet sylinderutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Lineart (56)

56 høykvalitets Lineart gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.