‘My 600-lb Life’ Star Chay kommer ut som transpersoner etter massivt vekttap

chay-my-600-lb-life

Facebook

Louisiana-innfødt Chay Guillory veide i underkant av 600 pund når den først dukket opp på Mitt 600 lb liv . I disse dager, etter å ha kastet mer enn 200 pund, har Chays liv forandret seg på flere måter enn en. På Hvor er de nå? spesielt, ble det avslørt at Chay etter vekttapskirurgi skulle leve livet nå som en kvinne ved navn Lola.

'Jeg føler at jeg har levd løgn så lenge,' sa hun i episoden. «Jeg var fanget i en kropp på 600 kg, og nå begynte jeg å tro at jeg kan gjøre dette. Og når jeg har gått ned i vekt, vil det være mulig for meg å være den personen jeg alltid har identifisert som - og den personen er en kvinne. '

hva skjedde med søsterkonene
Se dette innlegget på Instagram

Føler meg hard i icu

Et innlegg delt av Chay Guillory (@oheychay) 11. oktober 2017 klokken 19:01 PDT

Kim Kardashian og Kanye West har sex

Da den originale episoden hennes første gang ble sendt, bodde Lola sammen med besteforeldrene sine og var knapt i stand til å ta vare på seg selv. Etter å ha mistet bestemoren, nådde matavhengigheten en ny høyde, men i disse dager klarer hun å senke, men sikkert holde vekten. 'Kroppen min beveger seg lettere,' sa hun. 'Det er mer pepp i trinnet mitt, og jeg føler meg bare så mye bedre, og jeg kan gjøre så mye mer.'

Foruten å være fysisk sunn, lærer Lola å ta vare på seg selv mentalt, og prøver å avdekke hva som i første omgang drev avhengigheten hennes til mat. 'Siden operasjonen er noen ting forskjellige,' sa hun. 'Jeg bor sammen med onkelen min og hjelper med barna hans fordi han reiser på jobb, men det siste året har jeg måttet takle mange av følelsene mine som førte til at jeg gikk på mat.'

Viktigst er det at Lola lever i sin sanne kjønnsidentitet som holder henne fra sine destruktive spisevaner. 'Jeg har levd løgn så lenge, men jeg kan ikke skjule dette lenger,' sa hun. “Jeg føler at det har vært roten til alt jeg spiste i så mange år fordi jeg ikke har visst hvordan jeg skal takle følelsene av alt dette. Det er ingen jeg kan snakke med om noe slikt. ”

Og fra utseendet til sosiale medier, opprettholder hun helse- og treningsreisen! Hun bruker henne Instagram å ikke bare legge ut innlegg om matvanene sine, men viser også sminkeutseendet hennes. Fortsett det harde arbeidet!

devon 16 og gravid sesong 4

Bli med på vår Facebook-gruppe for de siste nyhetene rundt TLC Mitt 600 lb liv !

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.