‘My 600 lb Life’ Star Bettie Jo har møtt graviditetsutfordringer og kroppsskam siden episoden ble sendt

my-600-lb-life - bettie-jo-før-og-etter-

TLC

Siden Bettie Jo Elmore ‘S Mitt 600 lb liv episoden ble sendt, har det ikke blitt mye bedre for den en gang 654 pund virkelighetsstjernen. Til tross for at hun mistet mer enn 200 kilo fra vekttapskirurgi samt kosthold og trening, hadde hun en komplisert graviditet og ble kroppsskam på sosiale medier.

I 2016 fant den daværende 26-åringen ut at hun hadde en stor beinmasse på ryggen mens hun var gravid med sønnen Preston. Under en episode av Mitt liv på 600 kg: Hvor er de nå , sa hun, “Det har vært et veldig vanskelig par uker. Jeg dro til legevakten fordi jeg var syk, og det gjorde vondt i magen. Etter å ha gjort en CT-skanning, la de merke til en stor masse på ryggraden. Fordi jeg er gravid, jo større babyen blir, jo mer presser han på beinmassen på ryggraden. Hun la til: «Jeg er allerede en høyrisikograviditet, så mange ting kan gå galt. Å få en baby er en drøm som går i oppfyllelse, men jeg trenger å kunne ta meg av den babyen. Jeg forstår ikke hvorfor dette skjer, og jeg vet ikke hvordan jeg skal ta denne avgjørelsen. '

nicole 90 dagers forlovedes etternavn
Se dette innlegget på Instagram

Han er her!!

Et innlegg delt av Bettiejo * N * Josh (@bettiejosue) 19. august 2016 klokken 05:53 PDT

Heldigvis fødte hun en sunn babygutt 10. august 2016. Da gikk hun til Twitter for å kunngjøre de spennende nyhetene. 'Preston Isaiah Linn Elmore ble født 10. august kl. 05.00. Han var 5 pund 7 oz og 19 tommer lang!' Så søt!

miranda kerr og orlando bloom tidslinje

Dessverre stoppet ikke hennes problemer der. I juni ble Bettie Jo skammet på sosiale medier for å ville dele tips om vekttap. Fordi hun hadde operert gastrisk bypass, følte mange at hun ikke hadde rett til å gi helseråd og ble beskyldt for å utnytte historien hennes.

betti jo før og etter

TLC / Facebook henholdsvis.

Bettie Jo før og etter vekttapskirurgi.

Før det, hun oppdaterte fans om fremgangen hennes , som hun innrømmet var vanskelig etter at sønnen ble født. Hun skrev på Facebook: «Jeg vil nå målet mitt. Jeg står stille akkurat nå og har vært siden Preston ble født, men jeg vinner ikke; Jeg er bare fast i en fem pund opp og ned rekkevidde, men jeg kommer til å nå målet mitt. Det er kanskje ikke så raskt som andre har, men det går i det tempoet som er best for meg, det er slik jeg trenger det for å være lurt når jeg gjør det, det blir ikke bra, og jeg får ikke alle mine vekt tilbake - slett ingen måte !! ” Hun fortsatte, ”Men jeg må også ha god mental og fysisk helse for å gå ned i vekt på riktig måte som er sunn for meg! Så nei, jeg er ikke liten tynn ennå, men jeg taper! '

Den gode nyheten er imidlertid at hun fortsatt er lykkelig gift med mannen sin og pappaen, Josh Elmore . Han ble omtalt i episoden hennes, og hun delte nylig at de to hadde prøvde spaghetti squash sammen og elsket det - så det høres ut som om hun følger med på diettplanen. Forhåpentligvis har Bettie Jo sett det siste av sine tilbakeslag og er på vei til et lykkelig, sunt liv!

hvor mange barn har Rosie o Donnell

Se videoen nedenfor for flere oppdateringer om favoritten din Mitt 600 lb liv stjerner!

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.