My 600 Lb Life’s Kirsten Perez holder en lav profil etter å ha imponert Dr. Now med vekttap på showet

Mitt liv på 600 kg Kirsten Perez holder lav profil etter å ha imponert Dr nå med vekttap på showet

TLC; Hilsen Kirsten Perez / Facebook

Fans av TLCs hit-reality-show Mitt liv på 600 kg ble introdusert for Kirsten Perez i sesong 5, og hun var ved en gaffel i veien i vekttap reisen. På den tiden gjorde hennes 612 pund ramme vanskelig å gjøre daglige oppgaver og komme seg inn og ut av en bil nesten umulig.

'Å komme ut til bilen burde ta to sekunder, men det tar meg som, ti minutter,' sa hun. Moren hennes, Cris McKee , var bekymret og la til: 'Hvis Kirstin ikke tar noen dramatiske skritt for å forandre spisingen, vil hun miste bevegeligheten og være sengebundet. Hvis jeg ikke kan få døren lukket, vet jeg ikke hva vi skal gjøre. Jeg kommer til å ha det vanskelig å prøve å få henne ut av dette huset. '

mohammed og danielle 90 dagers forlovede

Heldigvis med Dr. Nowzaradan Younan ’S help, hun droppet 170 kilo og så ut til å miste enda mer etter at tiden hennes på showet ble avsluttet.

Etter å ha flyttet til Houston, Texas, i 2016, flyttet hun til Washington og har siden da holdt en lav profil på sosiale medier. Kirsten la sist ut et vekttapfoto som viste henne slankere figur i 2017 og fansen fantasert over hvor fantastisk hun så ut.

Mitt liv på 600 kg Kirsten Perez holder lav profil etter å ha imponert Dr nå med vekttap på showet

Hilsen Kirsten Perez / Facebook

hvor mange barn har matt baier

I løpet av sin tid på showet så seerne hvor fast hun var på å forandre livet sitt, men det var noen blokkeringer på veien mot å komme dit. På toppen av det var det noen gamle sår hun måtte sortere gjennom.

Innfødte i Washington avslørte at hun hadde blitt voldtatt av vold da hun bare var 17, og Dr. Now fortalte henne at han ville avbryte vekttapsbehandlingen hvis hun ikke først søkte hjelp fra en terapeut. Til slutt valgte hun å akseptere denne proposisjonen.

“La meg være tydelig - du går til en terapeut, ellers er det ingenting mer jeg kan gjøre for deg , ”Fortalte han henne i episode 4.“ Utenfor en medisinsk nødsituasjon er vi ferdige. Forstår du meg?' I et eget intervju sa han: “Dette er ikke en god situasjon i det hele tatt. Jeg er veldig skuffet akkurat nå i Kirsten ... Hun trenger en vekker. '

Kirsten sa ja til å se psykiater Lola Clay , som var i stand til å hjelpe henne med å åpne seg for fortiden sin. 'Du har skrevet en fortelling i tankene dine der du er like skyldig som gjerningsmennene,' sa Lola til Kirsten. «Slipp ansvaret ... Det er viktig at du skjev tenker mot det positive . ” Lola knyttet Kirstens overspising til selvpåført straff som følge av hendelsen.

Etter å ha mistet mer enn 100 kilo etter bypass-kirurgi, berømmet bariatrisk kirurg Kirsten for å holde seg til planen og sa at han var veldig stolt av henne.

evelin og justin 90 dagers forlovede

Når forberedelse møter dedikasjon, er det alltid større sjanse for suksess!

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.