'My 600-Lb Life' par trives ikke alltid etter vekttap: Finn ut hvem som splittet og stakk sammen

Du skulle tro etter at deltakerne var på Mitt liv på 600 kg på mirakuløst vis kastet hundrevis av pund for at deres gifte liv ville bli bedre. Men å dømme etter deres oppdateringer ,en anstendig mengde av demende oppkaller det slutter. Faktisk er det så vanlig at noen vekttapspasienter kaller det 'Bariatrisk skilsmisse', og en studie sa til og med at de fleste par skiller seg innen to år etter at den alvorlige vekttapskirurgien har funnet sted.

'Generelt vet vi, etter bariatrisk kirurgi, at folk har en tendens til å føle seg mye bedre med seg selv,' sa David Sarwer, lektor i psykologi ved University of Pennsylvania. Seattle Times . “Intuitivt vil vi tro at hvis en partner føler seg bedre, vil det bare hjelpe ekteskapet. Men det vi har funnet er at vekt og vekttap faktisk kan spille en mer komplisert rolle i et ekteskap eller et romantisk forhold. '

Det ble gjort klart av mange tidligere deltakere på showet.Etter å ha slanket ned begynte noen å se belastninger på ekteskapet sitt, og noen få førte til slutt til skilsmisse.Mange av kvinnene nevner grunner til at ektemenn er «misunnelige» på vekttap til kjærester som ikke lenger er nødvendige. Til Zsalynn Whitworth , hennes manntilsynelatende aktiverthennes dårlige spisevaner fordi han likte 'større kvinner.' Da de etter hvert skiltes, sa Zsalynn at det var fordi mannen hennes ikke lenger ønsket å være sammen med den 'nye' henne, noe som er et vanlig tema blant par som skilles etter vekttap.

'Vekttap er ikke bare fysisk,' terapeut Shyamala Kiru sa . “Så mye av det er mentalt, et løft i selvtillit og selvtillit. Når du føler deg annerledes om deg selv, tar du forskjellige valg. ”

Heldigvis har noen av damene gått videre og funnet nye partnere. Rull ned for å få en oppdatering om tidligere deltakere og deres forholdsstatus.

1 av 8

Mitt liv som fortsatt er gift

TLC, Facebook

Christina Phillips

Da hun først dukket opp på sesong 2 av showet, veide Christina 700 pund og endte med å slippe hele 400 pund. Selv om hun var din typiske suksesshistorie, forårsaket vekttapet en belastning på forholdet til mannen sin, Zach, som hadde vanskelig for å takle den nye henne. 'Det ble klart at jeg ble uavhengig av Zach ikke ville jobbe for ham,' sa hun på showet.

Under hennes 'Hvor er de nå?' spesielt, avslørte hun at det å få skilsmisse fra Zach var det beste for henne. 'I begynnelsen hadde jeg mange mennesker som tviler på meg,' sa hun. “Jeg var i et veldig voldelig forhold. Og det tror jeg definitivt har hatt en negativ innvirkning på meg. ”

Christina kunngjorde noen veldig spennende nyheter i august 2020 og avslørte at hun er gravid. 'På grunn av 2/13/21,' skrev hun bildet av sonogrambildene.

2 av 8

zsalynn-whitworth-oppdatering

TLC, Facebook

Zsalynn Whitworth

I 2014, da hun startet sin vekttap, var mannen til Zsalynn ikke akkurat støttende. På showet innrømmet han at han likte 'større kvinner' og var bekymret for at Zsalynn skulle endre seg til noen han ikke likte. 'Jeg kjøper ikke salat til deg,' sa han en gang til henne. 'Hvis du vil spise gress, kan du gå i hagen og beite.'

I løpet av 2015 'Hvor er de nå?' spesiell, Zsalynn kunngjorde at hun og mannen hennes hadde skilt seg. 'Mannen min har ikke funnet mye bra i endringene mine,' sa hun på showet. 'Det er på tide for oss å innrømme at det er over.'

I dag fortsetter hun fortsatt vekttapsturen og begynte dating en ny mann i 2018.

3 av 8

lupe-600-lb-life-update

TLC, Facebook

Lupe Samano

Selv om ektemannen Gilbert Donovan tok vare på henne mens hun var sengeliggende i 10 år, fans var ikke fornøyd på hvordan han behandlet henne. En spesiell forekomst som sjokkerte alle var da han tvang henne til å ha sex rett etter at hun hadde operert hudfjerning, noe som førte til at stingene hennes åpnet seg og ble smittet. Selv om Lupe opprinnelig forsvarte mannen sin mot hatere, bestemte hun seg for å forlate ham etter å ha oppdaget at han angivelig var juks på henne under hennes vekttap reise.

'Jeg er ferdig med juks, drikking og misbruk,' sa hun den gangen. “Jeg har sett at når jeg går ned i vekt mer, blir det verre. Usikkerheten, sjalusien. Det er ikke et liv for meg. '

I dag er hun 300 kilo slankere og ifølge henne Facebook forholdsstatus, nyter det eneste livet.

4 av 8

laura-perez-oppdatering

TLC, Facebook

Laura Perez

Selv om Laura (som nå går under navnet Angelika) oppfylte målet om å miste 300 pund, endte ekteskapet hennes kort tid etter. På showet innrømmet hun at ektemannen Joey ble «sjalu» på vekttapet. Joey forklarte at etter mange år med å være Lauras omsorgsperson, følte han seg 'presset ut' over hennes nye uavhengighet. 'Jo bedre jeg blir, jo verre blir forholdet mitt,' sa Laura den gangen. 'Joey opptrer litt annerledes, som' Å, du trenger ikke meg. 'Jeg hadde sagt til ham:' Jeg trenger at du støtter meg, og ikke tar vare på meg. ''

Selv om paret virket optimistiske for at de kunne få det til å fungere, er det vanskelig å si hva deres status er nå, siden hun tilsynelatende ikke har noen aktive sosiale medier.

5 av 8

rav-rachdi-kjæreste

TLC, Twitter

Amber Rachdi

Under vekttapsturen bodde hun hjemme hos foreldrene og kjæresten Rowdy, som hjalp henne og kjørte henne til matbutikken for å få mer mat. Mange fans så på ham som en aktivator. 'Jeg føler meg skyldig,' sa Rowdy i showet om å gi etter for Ambers spiseavhengighet. 'Men hva mer gjør du når du elsker noen?' Amber forklarte senere at Rowdy 'foretrakk større kvinner', så han hadde ikke noe imot vektøkningen. Men etter å ha sluppet over 400 pund, splittet hun og Rowdy seg. I 2016 da hun delte et bilde av seg selv som viste en forlovelsesring, sa hun at ringen var fra en ny fyr som nå er mannen hennes.

Imidlertid sier Amber at det ikke er noe dårlig blod mellom eksen hennes. 'Til forsvar for Rowdy, eksen min som var på showet: hvem tror dere tar bilder av meg på treningsstudioet?' hun skrev på Twitter. 'Han ER en god, støttende venn.'

6 av 8

juni-mccamey-oppdatering

TLC, Facebook

Juni McCamey

Da juni i utgangspunktet startet vekttap reisen, var det for å redde forholdet til partner Sadi Gregory. “Da vi først kom sammen, var jeg mye mer mobil. Nå føler jeg at hun tar vare på meg som om jeg er et barn, ”sa hun på showet. Men etter å ha slanket 200 kilo, splittet hun seg fra Sadi og sa at hun rett og slett var mer 'uavhengig'. TLC-personligheten har siden bundet knuten til kjæresten hennes, Mary, i Arkansas.

7 av 8

tanisha-cleveland-update-crop

TLC, Facebook

chantel 90 dagers forlovede brystjobb

Tanisha Cleveland

I løpet av den to-årige vekttapsreisen gikk Tanishas ektemann Troy ut på henne og fikk henne til å nesten forlate kostholdsplanene sine helt. 'Troy og jeg begynte å kjempe fordi jeg følte at han ikke støttet meg til å prøve å snu livet mitt til det bedre,' forklarte hun på showet. Så han bestemte seg for å dra. Det var definitivt vondt. Jeg tenker, 'Dette er min sjelevenn. Dette er personen jeg skal tilbringe resten av livet mitt med. ' Og jeg visste ikke om jeg skulle klare det en stund. '

Heldigvis for henne klarte hun å presse gjennom den vanskelige stillingen hun var i, og har per i dag mistet 119 pund.

Mer fra I kontakt

'Min 600 lb. Life 'Star James' L.B. ' Bonner er en amputert som er bestemt på å slå fedme

Møt Dr. Nowzaradan, mannen bak alle suksesshistoriene 'My 600-lb Life'

'My 600-lb Life' Star Chay kommer ut som transgender etter massivt vekttap

'My 600 lb Life' Star James K. Påstås å lide av nyresvikt og sepsis

I 'Family By the Ton: Post-Op' viser Naomi, Drew og Chitoka deres fantastiske fremgang

Rav fra 'Mitt liv på 600 kg' ser utrolig ut etter dramatiske 420 pund vekttap!

8 av 8

Min £ 600 Life Rena Lee Single

Hilsen av Lee Sutton / Facebook

Rena kriser

Hun og Lee ble et par etter å ha krysset stier på et bariatrisk rehabiliteringssenter. De jobbet på treningsreiser sammen, med ham fra 714 pund og Rena veide 542 pund. Etter å ha gått gjennom noe drama, splittet de seg kort, men endte med å forene så langt fansen kan fortelle. I juni 2019 oppdaterte Rena sin Facebook-status til 'i et forhold.'

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.