'My 600-Lb Life' Behind-the-Scenes Secrets from Pasients About their Weight Loss Journeys

Pasientene stilte på Mitt liv på 600 kg er veldig ærlige om deres ekstreme vekttapreiser, fra å la kameraer dokumentere sine pinlige baderutiner til vanskelighetene med å holde seg på et strengt kosthold. Imidlertid er det mange deler av showet som fans ikke kjenner til. Disse hemmelighetene bak kulissene som forblir utenfor skjermen, avslører at selv om serien er saklig i det de viser, er det alltid mer i historien.

For eksempel,sesong 3’er Amber Rachdi kalte showet en “crummy experience” i en Facebook-kommentar, til tross for at han gjennomgikk en utrolig transformasjon.'De utøver en viss type press og mangler menneskelig berøring noen ganger,' hun skrev . “De antok at vi ville være vanskelige og var ganske kraftfulle med deres krav? Det føltes ikke bra, respektfullt eller gjensidig fordelaktig å jobbe med produksjonen trist ansiktsemoji. Det er nydelige individer på lønningslisten deres, og jeg møtte noen utrolige mennesker, men det var definitivt ikke en opplevelse jeg vil gjenta.

Dr. Nowzaradan sa at det er like vanskelig å hjelpe deltakere som ikke er forpliktet til deres kondisjon og velvære. 'Det er en daglig utfordring å jobbe med noen pasienter som kan være selvdestruktive,' sa den berømte bariatriske kirurgen Mennesker i 2017, og avslører at han alltid prøver å presse dem i en positiv retning.

“Jobben min er ikke å bli forverret, men å finne en måte å motivere dem til å jobbe hardt for å nå sine mål. Det er tider hvor jeg tror det er nødvendig for tøff kjærlighet, og jeg må være streng med dem, så jeg viser noe av min bekymring og frustrasjon, ”la han til. «Selv i disse tider er jobben min å finne en måte å jobbe med dem for å få tak i vekt til et sunt sted . De er pasienten fordi de trenger hjelp, og det er min jobb å hjelpe dem uansett. '

TLC-showet har vært på lufta siden 2012, og sesong 9 hadde premiere i desember 2020. Det ser ut til at fans vil få se flere vekttapreiser i fremtiden fordi produsentene kunngjorde at det var en rollebesetning i mars i fjor.

Nedenfor er ni påståtte og utallige sannheter om showet.

1 av 10

Mine hemmeligheter på 600 kg

TLC

Filming er hardt arbeid.

Selv om hver episode fokuserer på vanskeligheter i hverdagen for en overvektig person, er det vanskeligste for noen deltakere å være på en produksjonsplan som registrerer alt . “Er det utmattende? Ja. Veldig, ”tidligere deltaker Steven Assanti avslørt i en nå slettet Facebook-video. “Så utmattende til det punktet at det er dager jeg ikke en gang vil filme. Og jeg prøver å unngå å bli filmet, men kamerateamet - spesielt en av dem spesielt - er så iherdig at han vil fortsette å banke på døren, og banke på døren og banke på døren til du ikke kan stå det lenger ... Det er bare mye arbeid. ”

2 av 10

min-600-lb-livs-hemmeligheter

TLC

hvordan har søsterkoner råd til hjemmene sine

Noen deltakere bor på steder som egentlig ikke er de reneste.

I følge en kameramann som jobbet med showet, er det ikke noen av leilighetene og husene der de filmer de beste forholdene. 'Det verste var sannsynligvis på Min 600-Lb Liv , ”De påstått . “En familie flyttet ut av leiligheten sin, og vi skjøt flyttingen. De var veldig, veldig uhygieniske. I stedet for å rydde opp hunden sin i den lille to-roms leiligheten, la de planter på toppen av den. Vi måtte bruke en mentholatumolje på overleppene for å motstå stanken. Bestemoren sov på en seng i et av soverommene. Da de gikk for å fjerne sengen og snudde den, spredte tusenvis av insekter seg ut av sengen over hele rommet. Den 80-årige kvinnen sov på en seng som var infisert med kakerlakk, og Gud vet hvilke andre insekter. Det var det mest ekkelt jeg noensinne har sett. ”

hvorfor forlater søsterkoner las vegas

3 av 10

my-600-lb-life-pauline-03

Getty Images

Noen av dem har faktisk jobber.

Et av de største spørsmålene fans har om deltakerne på showet er hvordan de tjener penger. Noen fans spekulerer i at de fleste som er med på showet er ufør eller blir støttet av familien, men overraskende nok tjener mange av dem faktisk penger via sidejobber. I følge niesen hennes , Penny Saeger lager smykker på siden og hjelper en familievenn med å drive virksomhet. Andre tidligere deltakere liker Zsalynn Whitworth og Pauline Potter har tjent penger ved å modellere for 'fet fetish' -steder, det er der Zsalynn møtte sin eksmann.

4 av 10

steven-600-lb-life

Facebook

Jepp, Steven er virkelig sånn også i det virkelige liv.

Da tvillingbrødrene Steven og Justin Assanti dukket opp sammen i en spesiell episode av Mitt liv på 600 kg , mange fans hadde egentlig ikke et positivt syn på Steve, som de syntes var sulten og eksentrisk. Det hjalp ikke saken heller når Steven etter showet begynte å laste opp videoer på Facebook av seg selv naken og synge på toalettet. Da Reddit-fans spurte Justin om Steven var OK, bekreftet broren at Steven ikke overdrev for kameraene. 'Han er virkelig slik,' han hevdet.

5 av 10

my-600-lb-life-shower

TLC

Deltakerne får angivelig betalt ekstra for de beryktede dusjscenene.

Selv om fans har kritisert TLC for å vise ydmykende scener av pasienter som tar dusj, ifølge en Reddit-bruker , blir deltakerne betalt ekstra for disse scenene. 'En av pasientene nevnte det på Facebook,' skrev de. En annen bruker på Tidligere.tv hevdet at showet betalte deltakerne totalt $ 4000 for å vises på showet. Vi klarte imidlertid ikke å bekrefte disse påstandene, og deltakerne på showet signerte en kontrakt som hindrer dem i å snakke om pengesaker offentlig.

6 av 10

justin-my-600-lb-life

TLC

Deltakerne blir trakassert utenfor showet.

Og snakker om Justin, han har uttalt seg på Reddit om ulempene ved Mitt 600 lb liv . I tillegg til å takle vanskeligheter med å miste ekstremt mye vekt, må deltakerne også 'signere livene sine bort' og dessverre ende opp med å bli latterliggjort av folk på internett. 'Jeg vil heller oppsøke alternativer før jeg signerer bort rettighetene til navnet mitt, livet mitt osv.', Sier han skrev på Reddit. “Jeg gikk fra at ingen visste at jeg eksisterte, til å bli trakassert hele dagen på sosiale medier, virksomheten min og telefonsamtaler. Jeg ville ikke gjøre det igjen. '

7 av 10

my-600lb-life-dr-nowzaradan

TLC

hvor mye tjener stevie j per episode

Dr. Nowzaradan er saksøkt av tidligere pasienter.

I 2012 ble han saksøkt for feilbehandling da han angivelig etterlot et '6,69-tommers stykke rør' inne i en pasient under en mageoperasjon. 'Røret punkterte fru Parks kolon ...' påstod søksmålet, 'som krever kirurgisk fjerning av en del av tykktarmen.' I 2013 ble imidlertid søksmålet avvist, og Dr. Nowzaradan forsvarte seg med å si at han ikke var den som forlot røret.

8 av 10

henry-600-lb-livsdød

Getty Images

Noen tidligere deltakere har dødd siden showet.

Selv om alle operasjoner pasientene på showet blir ansett som risikable, kommer mange av dem helt fint til slutt. Imidlertid har det vært to uheldige tilfeller der folk har dødd etter å ha fått operasjonen. En av dem var sesong 1’s Henry Foots, som døde et år etter episoden fra en medisinsk komplikasjon som ikke var relatert til vekttapet, og sesong 6’s Robert Buchel, som døde av et hjerteinfarkt før showet til og med ble sendt.

9 av 10

my-600lb-life-208-penny

TLC

Pasientene går ikke alltid ned i vekt.

Selv om mange deltakere av showet vises i deres Hvor er de nå? spesialtilbud ser ut som helt forskjellige mennesker, noen pasienter - selv med kirurgi - ender ikke med å miste vekten de hadde håpet å miste. Penny er trolig det mest beryktede eksemplet. Hun nektet å følge Dr. Nows regler og i det minste ifølge hennes niese , bare mistet ca 35 pounds etter showet.

'Alvorlig fedme er en kompleks fysisk og psykologisk tilstand med mange komponenter,' forklarte Dr. Now til Mennesker om hvorfor noen pasienter svikter. “Å ikke innse hvor mye av deres kamp som er psykologisk og ikke bare fysisk, kan være den største hindringen for endring hos pasienter. Mange nekter å innrømme at de har noen følelsesmessige tvang eller tvangssykdommer som får dem til å spise for mye. '

10 av 10

Populære Bilder

Samling av våpenutklipp (41)

41 våpenutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Band Aid Coloring Page # 506241

Last ned gratis Band Aid Coloring Page # 506241, last ned gratis førstehjelpsfargeleggingssider

Samling av 9 11 minnesutklipp (46)

46 høykvalitets 9 11 Remembrance Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Ta en titt på de mest ikoniske Thanksgiving-TV-episodene fra Monicas Tyrkia Gå til Blair's Pie

Fra 'Venner' til 'Peanøtter', sjekk ut noen av våre favoritt TV-spesialtilbud og episoder for Thanksgiving å se med familien.

Holly Madison husker at Hugh Hefner i all hemmelighet brukte babyolje som smøremiddel etter å ha blitt bedt om å stoppe: 'Det er ekkelt'

Den tidligere 'Playboy'-modellen Holly Madison ble 'avsky' etter at Hugh Hefner brukte babyolje som glidemiddel til tross for at han ble bedt om å slutte.

Samling av tomt baseballfeltdiagram (63)

63 Blank Baseball Field Diagram av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.