De fleste fans kjenner ikke 'Black Ink Crew' Stars 'ekte navn - men de er ganske overraskende!

svart-blekk-mannskap

VH1

For noen år siden på VH1’s Svart blekkmannskap , rollebesetningsmedlem Jakeita “Sky” Days fant ut at hun egentlig heter Jo Keita. Avsløringen inspirerte resten av de ansatte i tatoveringsbutikken til å røpe monikerne de fikk ved fødselen.

Sky virket for det meste fortsatt litt forvirret. “Jeg kjenner ikke engang navnet mitt slik. Du vet at jeg nettopp fant ut det! ” spurte hun. 'Jeg lærte det å prøve å få pass ... OK, jeg er Jakeita Days.'

Mens noen få stjerner virket nesten flau for å dele sin sanne identitet - “Verden kjenner meg som Puma, men jeg heter Paul Robinson. Jeg vet!' - andre kunne ikke bry seg mindre. 'Jeg har ikke noe å skjule,' sa Walt. 'Det er Walter Miller, det er det.' Når det gjelder Pumas kone Quani, heter hun faktisk Shaquana Robinson.

hvor mye får 90 dagers forlovede cast betalt
Se dette innlegget på Instagram

Hele uken har de spurt meg hva jeg vil gjøre på bursdagen min. Svaret mitt har vært 'ingenting'. Vel, de tok ikke mitt 'ingenting' som svar og bestemte seg for å ta meg med til middag til en av favorittene mine. Takk Paulie og Jas

Et innlegg delt av Fru Robinson (@mrs_quanidee) 7. januar 2018 kl 19:23 PST

Noen av disse VH1-kjendisene har lengre monikere. Sassy, ​​for eksempel, er Ashley Nicole Bermudez - 'Og ja, jeg er halvt Puerto Ricansk,' la hun til - mens Donna Lombardi er Taylor Monet Pinkney.

Og Dutchess delte: 'Min mor het meg Cristana Lavielle Lattimore.' Hennes co-star Ceasar var rask med å tulle, ”Så aksenten falt bare? Hun ble fransk et sekund? ” Den sassy sørlige belle svarte: “Det er Fransk! Jeg kan ikke hjelpe min mors kreolske! '

Men Ceaser var ikke like opptatt av å dele sin med klassen. 'Damn, det er sannsynligvis 10 år siden noen kalte meg med fornavnet mitt,' innrømmet han. “Du kjenner meg som Ceaser, men jeg heter David Emanuel. Å, det hørtes hvitt ut. ”

Se dette innlegget på Instagram

Nyttår, nytt ME # happynewyear2018 #ceaserblackink #blackinkcrew #blackink # hallo2018

Et innlegg delt av Ceaser Emanuel (@ceaserblackink) 31. desember 2017 klokka 21:02 PST

hvem er jamie foxx dating akkurat nå

Teddy var motvillig til å gi opp navnet på ID-en også: 'Jeg hater å si navnet mitt,' sa han. “Fornavn Teddy, etternavn Ruks. Det er Teddy Ruks, ekte navn Shariff Homer. '

Og vi er ikke sikre på hvordan O'S-t fikk kallenavnet sitt, men han delte: 'Mitt virkelige regjeringsnavn er Richard Duncan aka Dick Duncan aka Big Dick Duncan.' Hvem hadde trodd ?!

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.