'Mob Wives' Alum Renee Graziano viser avskjæringsfigur etter vekttap: 'Jeg har blitt fullstendig dedikert'Mediapunch / Shutterstock

Ser resultater! Mob Wives alun Renee Graziano viste frem sitt vekttap på 13 pund i nytt før og etter bilder som ble delt til Instagram på onsdag 8. januar. Den tidligere VH1-stjernen smilte mens hun flagret fremdriften i en figur-kramende svart kjole, og avslørte at hun har en spesiell form mål for 2020.

'I dag gjør jeg to uker som jeg har vært helt dedikert til vekttap reisen min, og som du ser er jeg ned 13 pounds fra bildet til venstre,' TV-personligheten, begynte . “Jeg kunne ikke ha gjort det uten hjelp fra @elitehealthcenterj og @eatcleanbro ... Jeg er så spent på å jobbe med to selskaper som holder meg på sporet og spiser sunt. Tusen takk for alt du gjør, ”la hun til. '32 pounds å gå.'

Hilsen Renee Graziano / Instagram

Etter å ha sett sammenligningsbildene hennes og hørt om hennes fremtidige planer, roste flere følgere Kjendis Big Brother alun for å holde seg på kvinnen. 'Timeglassfigur og du kan se gløden i ansiktet ditt, jeg er så glad for deg,' skrev en i kommentarene. “Du eldes definitivt bakover. Elsker den nye deg! ” et sekund chimed inn.

Jersey Shore: familieferie stjerne Nicole “Snooki” Polizzi viste til og med kjærlighet. “YAS mawma! Fortsett, ”svarte hun.

min livlege på 600 lb sparken

For bare noen få dager siden, Renee delte en uttalelse anerkjenner fansen for deres urokkelige støtte gjennom årene. 'Takk for kjærligheten du har vist meg og min familie da barnebarnet mitt ble født, og da faren min gikk forbi, og takk for at du sto ved meg gjennom hele min restitusjonsreise,' skrev forfatteren og livstrener.

Renee snakket også nylig etter å ha hørt det Mob Wives alun Drita D’Avanzo og mannen hennes, Lee D’Avanzo , ble arrestert for besittelse av narkotika og våpen 19. desember. Paret står nå overfor 10 anklager.

'Jeg skal ta opp situasjonen (som vi alle vet hva jeg refererer til) og så la den være i fred,' skrev Renee. “Uansett om jeg er i god forbindelse med noen eller ikke, vil jeg ALDRI ønske eller ønske å se noen gå i fengsel! Spesielt en mor. ”

“Dette er synd, og jeg er sikker på at det vil bli ryddet opp raskt. #KeepingHerKidsIn #MobWives # MobwivesReboot #GrownWoman. ”

Det er Drita forfaller tilbake i retten 31. januar, så fansen var glade for å se Renee vise støtte til sin tidligere costar.

Hun skinner sterkt inn i det nye året.

hvem er kanal vestkysten dating

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.