Mike “Situasjonen” Sorrentino ser så annerledes ut! Se hvor mye rollebesetningen ‘Jersey Shore’ har endret seg gjennom årene!

Det er ikke nok treningsstudio, soling og klesvask i verden som kan forhindre Mike 'Situasjonen' Sorrentino fra aldring.

Det kjente ansiktet som vi har blitt glad i på MTV, er nå helt ugjenkjennelig og ser mye fyldigere og puffere ut.

Så fikk hans år med festing ham endelig - eller har Sitch vært på besøk til plastikkirurgens kontor? Det er fremdeles opp til diskusjon. Men en ting er sikkert, han er ikke den eneste som har forandret seg siden de knyttepumpedagene ...

Showets andre stjerner liker Snooki , JWoww Til og med Angelina pivarnick ser ut som helt andre mennesker i våre dager også! Klikk gjennom for å se!

1 av 11

situasjonen

Getty Images

Mike 'Situasjonen' Sorrentino

Ikke bare ser Mike litt eldre ut, men han ser også litt fyldigere ut - med oppblåste kinn og en rund hake. Det er trygt å si at Sitch har forandret seg litt siden hans første dag ved kysten. Nå, 35 år gammel, er han ren, edru og sunn - noe som kan ha noe å gjøre med det nye ansiktet hans.

2 av 11

angelina-jersey-shore

Getty Images

Angelina pivarnick

Umm ... hallo! Angelina har mest sannsynlig hatt noe arbeid gjort i ansiktet hennes , siden hun bokstavelig talt brøt ut i Jersey Shore hus. Plastisk kirurgi Dr. Vartan Mardirossian - som aldri har behandlet den 31 år gamle stjernen - fortalte Life & Style at hun kunne ha fått 'botox i pannen og rundt øynene', så vel som 'fyllstoff i kinn og lepper.'

3 av 11

snooki

Getty Images

Nicole 'Snooki' Polizzi

Snooks har hatt hennes rettferdige andel av plastisk kirurgi - og hun er stolt av det! Mellom en boob-jobb, leppefyllere og botox, er ikke Snooki redd for å snakke om ansiktet hennes som alltid skifter. 'Første økt med leppeplumper, og det er bare fantastisk,' skrev hun på Instagram i 2015.

4 av 11

jenni-farley-jwoww

Getty Images

Jenni 'JWoww' Farley

JWoww kan se helt annerledes ut nå enn hun gjorde i sesong 1 av Jersey Shore og det er ikke bare fordi hun er eldre litt. Ordon , medvert av Legene , har aldri behandlet JWoww, men tror hun har gått under kniven ganske mye. 'Nesen hennes er mer raffinert, haken er mer skulpturell, hun har lagt volum til kinnene og leppene, og brystene er implantater! Det er bra, skjønt, det er naturlig, og hun ser fortsatt ut som seg selv, 'sa han Life & Style .

5 av 11

aubrey o dagen før og etter
sammi-kjæreste

Getty Images

Sammi 'Kjære' Giancola

Selv om Sammi kom ikke tilbake til Jersey Shore familieferie , hun er fortsatt den søteste b-tch vi noensinne har møtt. I motsetning til sine tidligere romjenter har Sammi ikke et helt nytt ansikt. Selv om ingenting er bekreftet, ser 31-åringen bare ut som hun eldet veldig bra.

6 av 11

deena-jersey-shore

Getty Images

Deena Nicole Cortese

Mye har endret seg for Deena de siste årene, siden hun nå er gift kvinne - men det er ikke alt! 'Deena ser ut som hun har fått nesen ferdig sikkert - det er skarpere og mer raffinert, 'sa Dr. Ordon Life & Style . 'Hun har også lagt volum på leppene for å forbedre dem', samt hatt 'rikelig med Botox.'

7 av 11

ronnie

Getty Images

Ronnie Ortiz-Magro

Rahhhnn ser bare annerledes ut fordi han har skjegg nå, men bortsett fra det, er han fortsatt det samme gamle juicehodet. 32-åringen kom tilbake for omstart, Jersey Shore familieferie , og innrømmet at forholdet til Sammi ikke gikk fordi han lurte på henne - som, selv om det ikke er bekreftet, sannsynligvis kan aldre deg!

8 av 11

vinny-g

Getty, Instagram

Vinny Guadagnino

Vinny har virkelig slanket seg alt takket være Keto dietten denne guido sverger til! Det handler om å kutte karbohydrater i håp om at uten dem vil kroppen starte en prosess som kalles ketogenese - som bryter ned fett til en energikilde. Det ser ut til at det fungerer for Vin.

9 av 11

pauly-d-7

Getty Images, Instagram

Pauly 'DJ Pauly D' DelVecchio

Pauly D har aldri innrømmet å ha fått plastisk kirurgi, men han gjorde snu noen hoder med hans nye utseendeJersey Shore familieferie . Imidlertid er det viktig å merke seg at Rhode Island-innfødte er 37 år gammel - mannskapets eldste - så hans skiftende ansikt kan bare ha å gjøre med alderen. En ting som ikke har endret seg? Frisuren hans.

10 av 11

jersey-shore-da-nå

R / R

De Jersey Shore cast kan fortsatt vite hvordan du kan trene, solbrune, vaske og knytte nevepumpe bedre enn noen andre, men de ser bare litt annerledes ut når de gjør det nå!

11 av 11

kim-kardashian-smile-2

Twitter

Se hva som skjer hvis alle Jenner-Kardashians smiler på bildene sine!

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.