Møt sesong 10 medvirkningen av ‘Married at First Sight’ - Disse parene er for søte

De Gift ved første blikk familien bare fortsetter å vokse! Tilbake i sesong 8 , ekspertene kunne ikke velge mellom parene, så de sto på rollelisten fra seks singler som ønsket kjærlighet til åtte. Nå tar sesong 10 ting et skritt videre og oppgraderer til det veldig passende antallet 10 romantiske kandidater. Det stemmer - på denne sesongen av Lifetime vil det være fem (forhåpentligvis) lykkelige par som går ned midtgangen.

Denne sesongen bor stjernene alle i Washington, D.C., hvor de (ennå) ikke har vært for heldige i kjærlighet. De er imidlertid alle klare til å dykke ned i den dype enden, og du kan se dem gjøre nettopp det på sesongpremieren onsdag 1. januar 2020. Starter med en to-timers premiere klokka 20. EST, serien lover mer drama og mer romantikk enn noen gang før. Og hvis du var bekymret for å stappe alt dette på bare en time i uken, ikke svett det. I år er det ikke bare premieren som varer to timer - det er hver eneste episode.

Vi har fått fingrene i kors i håpet om at disse fem parene kan elske sist, men de har noen ganske store sko å fylle. Gjennom årene, mer enn noen få MAFS par har fått det til å fungere og til og med fortsatte å stifte familier sammen. Sesong 1 stjerner Jamie Otis og Doug Hehner er stort sett Hallmark-paret når det gjelder dette showet, men la oss ikke sove på andre stjerner som Shawniece Jackson og Jephte Pierre fra sesong 5. Datteren deres er latterlig søt, og kjærligheten deres fortsetter å vokse.

Showet har også ført til noen uventede kjærlighetsmatcher. Skjønt sesong 6 stjerner Molly Duff og Jonathan Francetic bestemte seg for å gå hver til sitt på slutten av eksperimentet, er brudgommen klar til å møte bruden sin ved alteret igjen. Denne gangen vil imidlertid ikke damen hans være en kjærlighetssøkende som var heldig nok til å få rollebesetning i showet. I stedet vil det faktisk være en av showets tidligere eksperter, Dr. Jessica Griffin . Jepp, psykologen ble forelsket i halvparten av et par hun hjalp til med å lage mat, og nå er de opptatt med å planlegge sine egne bryllup. De har kanskje ikke giftet seg ved første øyekast, men vi vil fortsatt telle dette som en seier for serien!

Ta en titt på galleriet nedenfor for å møte de fem sesong 10-parene.

hvor mye betales alaskan bush-familien per episode

1 av 5

Gift ved første blikk Sesong 10 Cast-par Jessica Studer og Austin Hurd

Tawney Holmes

Jessica Studer og Austin Hurd

Jessica, 31, er sykepleierleder fra Oak Harbor, Ohio. Foreldrene hennes har vært sammen i over 35 år, og hun er klar til å finne den samme typen langvarig kjærlighet. Austin, 31, er en nettverkstekniker fra Maryland. Foreldrene hans har også vist ham et godt eksempel for hvordan ekteskapet skal se ut, og han er klar til å følge i deres fotspor.

2 av 5

Gift ved første blikk Sesong 10 Cast-par Jessica Studer og Austin Hurd

Victoria Vazquez

Katie Conrad og Derek Sherman

Katie, 25, er en mental helsepersonell fra Woodbridge, Virginia. Selv om foreldrene hennes ble skilt da hun var yngre, er farens nye kone et viktig familiemedlem. Begge ekteskapene har lært henne hva hun vil ha i livet sitt - og hva hun ikke gjør. Derek, 26, er en cybersikkerhetsingeniør fra Maryland. Som militærbarn er familien veldig viktig for ham, og han er vant til å gjøre det for å gjøre dem til en prioritet (som å fly ofte til Argentina for besøk).

3 av 5

Gift ved første blikk Sesong 10 Cast-par Meka Jones og Michael Watson

Tawney Holmes

Meka Jones og Michael Watson

Meka, 25, er en kategorianalytiker fra Baltimore, Maryland. Hun var den eldste av fem barn, og hun slet med å finne sunne forhold - så hun setter sin lit til ekspertenes innsikt. Michael, 31, er utdannelsesdirektør fra Washington, DC Adoptert av sin tante etter morens død, har han lært hvor viktig familie kan være, og han er klar til å finne sin.

4 av 5

Gift ved første blikk Sesong 10 Cast-par Mindy Shiben og Zach Justice

Victoria Vazquez

Mindy Shiben og Zach Justice

Mindy, 34, er kunstløpstrener fra Frederick, Maryland. Foreldrene hennes delte seg da hun bare var 10, men hun er håpfull på at hun kan få ting til å vare. Etter å ha mistet sin yngre søster, vil hun ikke kaste bort mer tid. Zach, 32, er et treningspersonell fra St. Mary's, Georgia. Oppvokst med tradisjonelle sørlige verdier, er han klar til å stole på ekspertene og la dem finne den for ham.

5 av 5

Gift ved første blikk Sesong 10 Skuespillerpar Taylor Dunklin og Brandon Reid

Belinda Green

Taylor Dunklin og Brandon Reid

Taylor, 27, er forsker fra Pittsburgh, Pennsylvania. Selv om hun nettopp kom ut av et langsiktig, traumatisk forhold, er hun fortsatt en håpløs romantiker. Brandon, 34, er salgssjef fra Washington, DC. Han ønsker å sette familien først og finne sin sjelevenn på showet.

Populære Bilder

John Stamos deler lovtale fra vennen Bob Sagets begravelse: Se hans emosjonelle tale

John Stamos delte lovtale han ga i begravelsen til sin mangeårige venn Bob Saget. Se 'Full House'-alunens fulle tale her.

Casey Anthony deltok i en varm kroppskonkurranse fire dager etter datteren hennes forsvant, og vi er fortsatt ikke over det

Av alle de forbannende tingene som Casey Anthony gjorde etter datteren Caylee Anthony forsvant, er det å delta i en varm kroppskonkurranse uten tvil en av

Samling av hawaiisk blomst (29)

29 høykvalitets hawaiiske blomster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Christmas Carolers Clipart (67)

67 høykvalitets julekarolere gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Teen Mom 2s Leah Messers kjæreste Jaylan Mobley kjøper et nytt hus til henne: Ta en tur

Tenåringsmors Leah Messers kjæreste, Jaylan Mobley, kjøpte et nytt hus til henne. Se bilder og ta en omvisning i deres nye bolig.

Samling av gratis utskrivbare fargeleggingssider av dyr (54)

54 gratis utskrivbare fargesider av dyr av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.