Møt den 'Botched' pasienten som er desperat etter å ligne en oppblåst dukke

katella-blow-up-doll-botched

ER!

Noen jobber er bare for store til Dr. Terry Dubrow og Dr. Paul Nasiff å håndtere.

hvem er jenta på latterlighet

På tirsdag kveld Botched , møtte de transgender kvinne Katella Dash, hvis livsmål er å ligne en sprengdukke . Hun har allerede brukt nærmere $ 100.000 i løpet av livet for å oppnå dette målet.

håndhilse

'Da jeg først ble operert på kjønnsskifte, ville jeg se mer feminin ut,' sa hun til kameraene. 'Så jeg sa til meg selv,' hva er det ultimate innen kvinnelighet? Det er en plastisk sex-sprengdukke. ''

RELATERT: 'Human Ken Doll' søker nesejobb fra 'botched' leger

Hun gikk inn i konsultasjonen med sexleketøyet 'Katella Two' på slep, og forklarte at hun ønsket at hennes 38H bryster ble forbedret til en 38MMM. Katella søkte også operasjon for leppene som allerede var store, og en annen nesejobb.

'Jeg har hatt leger som vil avvise et leppeløft på meg fordi de sa at maten ville dryppe ut av munnen min fordi den ikke ville stenge hele veien,' sier hun. “Jeg bryr meg ikke! Jeg spiser gjennom et sugerør. '

dr. dubrow dr. nasiff

mitt 600-lb liv Christinas historie

Dr. Terry Dubrow og Dr. Paul Nasiff fra ‘Botched.’

Dette var åpenbart forvirrende for doktorene, som også måtte håndtere hennes seksuelle innuens da de prøvde å undersøke henne profesjonelt. Hun begynte å riste brystene opp og ned, før hun gjorde suggestive ansikter med munnen til Dr. Nassif.

RELATERT: ‘Botched’ Doctors Fix Woman’s Alien Belly Caused by Flawed Plastic Surgery

hvor gamle er sigøynersøstrene

'E!' - stjernene avviklet og avviste hennes forespørsler, og sa at flere operasjoner muligens kunne drepe henne. Og til slutt henviste Dr. Nassif henne til en psykologvenn for profesjonell hjelp.

Hør mer av Katellas historie i videoen nedenfor!

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.