Matt Damon og Kone Luciana står overfor en 'Shift' i ekteskapet: Det er 'Tension'

Eksklusiv Matt Damon og Kone Luciana skifter i ekteskapsspenning

Matt Baron / Shutterstock

Uutforsket område. Matt Damon og hans kone, Luciana Barroso plassholderbilde , sliter med et 'skifte' i dynamikken etter mer enn 15 års ekteskap, forteller en kilde utelukkende I kontakt , og det forårsaker 'spenning' mellom dem.

hva skjedde med rollebesetningen av jerseylicious

'Alle tror at Matt og Luciana er definisjonen av ekte kjærlighet, men bak lukkede dører er deres ekteskap langt fra perfekt,' en insider nær Ford mot Ferrari skuespiller, 50, og Argentina innfødt, 45, sier.

Matt Damon Datter Coronavirus

Broadimage / Shutterstock

Som mange andre par måtte Damon og Barroso tilpasse seg en ny normal midt i coronaviruspandemien, og det ser ut til å være drivstoff for noen forholdsproblemer. 'Siden hun isolerte seg, har hun lagt merke til en endring i ekteskapet deres,' tilføyer kilden om deres strid hjemme. “Før låsning var Matt så romantisk og praktisk, men ikke så mye lenger. Luciana blir frustrert over ham. ”

Det har blitt spekulert i problemer i paradiset etter Siste duell star ble sett sans-giftering mens han stoppet av mangeårig kamerat Ben affleck Sitt hus 5. januar i Brentwood, California. Før det ble Damon oppdaget iført gullbåndet på feil hånd etter at han forlot Afflecks bolig i desember 2020.

Matt Damon og Kone Luciana skifter i ekteskapsspenning

Matt Baron / Shutterstock

I løpet av de siste ukene har Damon også listet opp sin fantastiske 13.500 kvadratmeter store Pacific Palisades-eiendom for $ 21 millioner blant rapporter den berømte familien vil gjøre New York City til sitt primære hjem etter at han er ferdig med å filme sitt kommende prosjekt. Stjernen landet nylig i Australia med brødet sitt og begynte en obligatorisk 14-dagers karantene som forberedelse til å skyte filmen Thor: Kjærlighet og torden .

'Matt trenger sin plass og for å unnslippe kaoset,' legger innsideren til. Selv om tidene har vært tøffe for duoen, gjør Damon og Barroso begge en innsats for å jobbe gjennom det . 'Matt og Luciana elsker fortsatt hverandre,' forteller kilden I kontakt om hvor de står i dag. 'De har vært gjennom steinete flekker før og trukket gjennom, så forhåpentligvis er det bare en feil.'

Damon og Barroso giftet seg 9. desember 2005, og de deler tre jenter sammen: Isabella, 14, Gia, 12, og Stella, 10. Barroso er også foreldre til datteren Alexia, 22, fra et tidligere forhold.

amy og danny 90 dagers forlovede

Populære Bilder

Samling av kalkun utklipp gjennomsiktig bakgrunn (48)

48 høykvalitets kalkunutklipp gjennomsiktig bakgrunn gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Paula Pickard fra 'Jersey Shore' fant sann kjærlighet etter showet og lever sitt 'beste liv'

Mike ‘The Situation’ Sorrentinos eks Paula Pickard fant sann kjærlighet etter at hun kastet seg med realitystjernen på ‘Jersey Shore.’ Se hvor langt hun har kommet.

Xmen Png # 1189580

Last ned gratis Xmen Png # 1189580, last ned othes x men evolusjon fanart gratis

Meksikanske blomsterutklipp # 2869115

Last ned gratis meksikanske blomsterutklipp # 2869115, last ned gratis utklippsdag for de døde blomstene

Lion Animation # 2276511

Last ned gratis Lion Animation # 2276511, last ned andre løvebrølende animasjoner gratis

Innsamling av fotball som blir sparket måltegneserie (13)

13 høykvalitets fotballballer som sparkes måltegneserie gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.