Matt Damon og Kone Luciana Barroso har en søt kjærlighetshistorie - Bli kjent med den nydelige argentineren

Å finne ekte kjærlighet virker umulig i Hollywood, men ikke for Matt Damon og Luciana Barroso plassholderbilde . De mangeårige kjærlighetsfuglene har vært gift siden 2005, og sammen skapte de en vakker familie.

De God viljakt skuespilleren er veldig privat når det gjelder livet hans med Luciana, men han avslørte en gang historien om hvordan de møttes. Mens du var innom Ellen DeGeneres Show i 2011 sa Matt at han tilfeldigvis krysset stier med Lucy mens han var på en bar i Miami midt i filmen Stakk på deg i 2003.

'Vi skulle filme på Hawaii, og så flyttet filmen til Miami ... Jeg hadde egentlig aldri hengt meg ut i Miami,' han forklarte den gangen . Den kjekke hunken undret seg over deres sjanse til å møte var utrolig usannsynlig med tanke på at han insisterte på at han ikke en gang ville ut den kvelden. Heldigvis dro et besetningsmedlem ham til baren.

'Jeg så henne bokstavelig talt over et overfylt rom, bokstavelig talt,' fortsatte han og bemerket at kona jobbet som bartender den gangen. «Åtte år og fire barn senere, det er livet mitt. Jeg vet ikke hvordan våre veier ellers ville ha krysset hvis det ikke skjedde. '

mackenzie fra 16 og gravid nå

Før du møter Jason Bourne aluin, Luciana bodde i Argentina. Brunetteskjønnheten ble først oppdratt av hennes italienske besteforeldre etter at moren og faren skilt seg, ifølge The Net Line . Selv om det ikke er noe kjent om Lucys liv før hun møtte Matt eller da hun flyttet til Miami, vet vi at hun tidligere var gift med eksmannen. Arbello Barroso plassholderbilde .

Stjerne rapporterte Lucys skilsmisse fra Arbello ble avsluttet i desember 2004. Før de gikk hver til sitt, ønsket imidlertid TV-personligheten deres velkommen datter, Alexia , i 1999.

Etter at hun splittet seg fra Arbello, bundet Luciana og Matt knuten i 2005. Etter at Matt adopterte Alexia, utvidet paret brødet da datteren Isabella ankom i 2006, etterfulgt av Gia i 2008, og Stella i 2010.

Matt kan ha blitt en av Hollywoods mest ikoniske artister gjennom de siste tiårene, men han og Luciana har aldri tillatt glitter og glamour å komme seg mellom familien. Faktisk mener Oscar-vinneren at det er en velsignelse at han 'ble forelsket i en sivil.'

“Jeg hadde flaks. Ikke en skuespillerinne og ikke en kjent skuespillerinne på det. For da fordobles ikke oppmerksomheten - den vokser eksponentielt, ”sa han tidligere Esquire . 'Men jeg gir dem ikke noe ... de kan prøve å sette meg ut, men de kommer alltid til å få den samme historien - middelaldrende gift fyr med fire barn.'

Fortsett å rulle for å lære mer om Luciana!

1 av 5

abby og brittany sammenslåtte tvillinger 2017
Hvem er Matt Damon

Matt Baron / Shutterstock

Hun er yngre enn Matt

Luciana ble født 31. juli 1976 i Salta, Argentina. Dette gjør henne nesten fire år yngre enn mannen hennes, som ble født 8. oktober 1970 i Cambridge, Massachusetts.

2 av 5

Hvem er Matt Damon

Broadimage / Shutterstock

olga og steven 90 dagers forlovede

Tidligere jobbet hun som flyvertinne

I tillegg til jobben som bartender, jobbet Luciana som tidligere flyvertinne, ifølge rapporter. Det er uklart da hun avsluttet sin karriere innen reise.

3 av 5

Hvem er Matt Damon

Dave Allocca / Starpix / Shutterstock

Luciana og Matt fornyet sine løfter i 2013

Paret fornyet løftene sine under en over-the-top seremoni på et luksushotell i Saint Lucia i 2013. Luciana og Matt fikk selskap av kjente venner som Emily Blunt , Ben affleck og Jimmy Kimmel , blant mange flere.

'Dette er ikke et' Hollywood 'bryllup. Matt ønsket at det skulle være morsomt, lykkelig og privat, ”fortalte en kilde Us Weekly av løftefornyelsene. “Han følte at Luciana fortjener dette først og fremst. De har ønsket å gjøre det lenge. De hadde en liten seremoni første gang i 2005, og ønsket å feire med familie og venner. ”

4 av 5

Hvem er Matt Damon

Matt Baron / Shutterstock

flip eller flop kansellert gary anderson

Luciana føles heldig som har Matt som far til barna sine

Tatt i betraktning at Matt behandler Lucianas eldste datter Alexia 'som om hun er hans eget kjøtt og blod', føler den dotende moren seg heldig å ha Matt i sitt liv. 'Jeg kunne umulig ha bedt om en bedre stefar for datteren min enn Matt,' strømmet hun en gang til Stjerne Blad. 'Matt har vært en absolutt velsignelse for datteren min.'

5 av 5

Populære Bilder

Lauren Comeau deler innlegg om ‘Overcoming Everything’ Amid Javi Drama: ‘You Will Emerge Stronger’

Lauren Comeau nyanser fremmede forlovede Javi Marroquin blant splittede rykter. Teen Teen 2-alunen sier at hun kan og vil overvinne alt.

Samling av Duck Silhouette Cliparts (49)

49 høykvalitets Duck Silhouette Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Long Island Medium’ Star Theresa Caputo har en unik gave ... For å få kjendiser til å gråte!

Hun har ikke dratt Hollywood, men Long Island Medium-stjernen Theresa Caputo har lest opp for mange A-lister i TLC reality showets ti sesonger. Og

Chili Pie Cliparts # 2796692

Last ned gratis Chili Pie Cliparts # 2796692, last ned gratis kirsebærpai-utklipp

Moving School Utklipp # 2485211

Last ned gratis Moving School Cliparts # 2485211, last ned andre utklipp ungdomsskolen gratis

Stick Girl Cliparts # 2680915

Last ned gratis Stick Girl Cliparts # 2680915, last ned andre jente utklipp stick figur gratis