‘Married at First Sight’ Stars Nick og Sonia valgte å holde seg sammen, så hva gikk galt?

nick-and-sonia-fra-gift-ved første blikk

Instagram

Hver sesong elsker fans å stille inn på vraket til et show som er Gift ved første blikk , der modige sjeler er enige om å bli satt opp i et ordnet ekteskap med en fullstendig fremmed valgt av dem av et team av eksperter - og deltakerne har ikke lov til å se sine fremtidige ektefeller før det øyeblikket de går ned midtgangen. Etter seks uker får parene valget om å holde seg sammen eller å skille seg, og ved en sjelden gang vil et par bestemme seg for å holde seg sammen. Tidligere deltakere Nick Pendergrast og kona hans Sonia Granados bestemte seg for å bli sammen på slutten av sesong 4, men til slutt ble skilt og ble involvert i en av de største skandalene i hele franchisen. Fortsett å lese nedenfor for å finne ut mer om hva som skjedde mellom Nick og Sonia!

Ekteskapsproblemer

Paret så ut til å treffe det da de møttes for første gang ved alteret, men de begynte raskt å oppleve problemer med feilkommunikasjon, og de slet også fordi de begge snakket forskjellige kjærlighetsspråk. Et annet viktig problem i ekteskapet deres stammer fra det faktum at Nick hadde vært åpen om at han ikke var tiltrukket av Sonia.

Men de bestemte seg begge for å stikke ut og holde sammen, noe som var kortvarig - de ville senere kunngjøre skilsmissen etter mindre enn ett års ekteskap.

Se dette innlegget på Instagram

Øyeblikket du realiserer drømmen du slapp for lenge siden, kommer faktisk til å gå i oppfyllelse #cheesin #smil #laugh #happy #love #relationships #life #conscious # par #future #parents #twins #godhasaplan @nick_mafs #genderreveal #comingsoon

Et innlegg delt av Heather Yerrid (@heatheryerrid) 11. september 2017 kl 17:02 PDT

Jukseskandale

I juli i fjor - bare tre måneder da skilsmissen ble avsluttet - kunngjorde Nick at han ventet tvillinger med sin gravide kjæreste Heather Yerrid, som er en kjærlighets- og forholdscoach og en AfterBuzz TV-programleder. Lyng dekker regelmessig MAFS på showet hennes, og Nick hadde faktisk oppsøkt henne for å få råd om hvordan han kunne jobbe med ekteskapet sitt med Sonia, og Sonia hadde mye å si etter nyheten om eksmannens nye kjæreste og graviditeten deres.

'Nå vet vi alle hvorfor det etter buzz alltid var å kaste skygge på meg # Congrats2theLoveBirds,' hun skrev på Twitter den gangen. 'Mens han prøvde å' jobbe 'med meg, men fortalte henne annerledes. Lykke til dem begge. '

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.