‘Married at First Sight’ Star Danielle DeGroot “Still Got Nothin’ but Love ”for Cody Knapek etter skilsmisse bombeskall

skjermbilde-2017-06-08-kl-3-51-35-pm

Livstid

Sesong 5 av Gift ved første blikk endte i sjokk da alle tre parene bestemte seg for å holde seg sammen - inkludert Cody og Danielle, som valgte å stikke det ut, til tross for at de viste tegn på ulykke. I dag har imidlertid paret kunngjort sin skilsmisse.

hva gjorde farrahs mor med henne

Tidligere i ettermiddag tok Danielle til Instagram med en emosjonell uttalelse. Hun skrev: ”Det har ikke vært et enkelt år, men det har vært en veldig personlig vekst og å møte noen fantastiske mennesker, inkludert den jeg fikk gifte meg med. Vi verdsetter og respekterer ekteskap, men livet er kort og vi verdsetter også lykke. Selv om dette var en vanskelig beslutning og skilsmisse ikke er noe noen av oss håpet på, bestemte vi oss for at vi vil være lykkeligst å skille. Fikk fortsatt ingenting, men kjærlighet til Cody! ” Reality-stjernen takket også fansen for konstant støtte. Hun la til: “Takk til alle som støttet oss på reisen! Vi håper du vil være respektfull og forståelse for vår beslutning. Jeg gikk inn MAFS stoler på at dette var Guds eller noen større makt plan, og jeg står for det nå. Fortsatt stor troende på kjærlighet og ser frem til fremtiden. ”

MÅ SE: Fortsatt sammen? Se hvor alle parene ‘Gift ved første blikk’ er nå

Se dette innlegget på Instagram

Det har ikke vært et lett år, men det har vært mye personlig vekst og å møte noen fantastiske mennesker, inkludert den jeg fikk gifte meg med. Vi verdsetter og respekterer ekteskap, men livet er kort og vi verdsetter også lykke. Selv om dette var en vanskelig beslutning og skilsmisse ikke er noe noen av oss håpet på, bestemte vi oss for at vi vil være lykkeligst å skille. Fikk fremdeles ingenting, men kjærlighet til @codyknapek! Takk til alle som støttet oss på reisen! Vi håper du vil være respektfull og forståelse for vår beslutning. Jeg gikk inn på #MAFS med tillit til at dette var Guds eller noen større makts plan, og jeg står for det nå. Fortsatt stor troende på kjærlighet og gleder meg til fremtiden. #gifte seg med første gang # mafs5 # kjærlighetshistorie # trumanshow # bakkenhøstdag # GODVIBESONLY

Et innlegg delt av Danielle DeGroot - Chicago (@dietitiangonewild) 22. august 2017 klokken 12:23 PDT

I juni så fansen på hvordan paret ble sammen, selv om de ikke visste hva de skulle si til hverandre mesteparten av tiden. De virket faktisk ikke så komfortable rundt hverandre og hadde null kjemi. Og likevel klarte Cody fremdeles å nevne sitt ukontrollerbare behov for sex i hver scene .

Tidligere på sesongen gjorde paret en rekke huslige gjøremål sammen, som å vaske hundene og rengjøre huset. Selv om paret kom i en kort vannkamp mens de vasket hundene som var ganske søte, var øyeblikket flyktig som senere i episoden, ga Danielle Cody oppgaven med å fikse en kraftøvelse. Da Cody kjempet for å fikse verktøyet (noe han tydeligvis aldri har gjort før), truet Danielle over ham med et blikk som skrek, Dette er ikke mandig! Cody sa til kameraet: 'Jeg vil ikke se mot Danielle for å fikse øvelsen for meg, fordi Danielle skal dømme meg som person.' Au.

Dessverre, selv om skilsmissen ikke ser ut til å komme som en overraskelse, var fans raske til å dele sin kondolanse. En person skrev: ”Jeg mener jeg så det komme, men det gjør meg fortsatt trist. Jeg hadde veldig rot for dere to. Men du kan ikke ha et vellykket ekteskap når det ikke er noen ekte lidenskapelig kjærlighet. ' En annen la til: 'Ønsker dere begge lykke og håper dere begge finner det dere leter etter.'

Ta en titt nedenfor for å se hva din andre favoritt er MAFS par er opp til i dag!

Ashley og Anthony

Ashley Anthony Mafs 9

Selv om Ashley og Anthony er det eneste paret som har en sjanse til å vare etter showet, har de begge en vane med å komme inn i mange små argumenter - og de fortsetter å legge opp.

I forrige uke hadde Ashley en anspent diskusjon med sexekspert Rachel DeAlto som ba Ashley om å tenke på å kanskje ikke slippe alle problemene sine på Anthony og å fikse noen av problemene hennes alene. Det gjorde Ashley ikke som å høre det.

I denne episoden åpner Ashley for Anthony om hennes snakk med Rachel. Du kan fortelle at hun forventer at Anthony skal ringe inn og være enig med henne i at Rachel tar feil, og han elsker å hjelpe Ashley med sin endeløse pose med sære ting. Men Anthony, på sin egen passive måte, sier i stedet det motsatte. Han sier at han vil hjelpe, men at han ikke alltid 'har svarene.' Ashley godtar motvillig dette.

Senere i episoden kommer de i en annen liten uenighet, denne om Ashley som tar Anthony sitt etternavn, et nummer som har komme opp i fortiden . Ashley forteller ham at hun ikke er klar til å gi opp etternavnet sitt ennå, men for kameraene avslører hun henne ekte motiver.

'Kanskje jeg tar etternavnet hans hvis vi har barn,' sier hun.

mafs oppsummering 7

Ikke en dårlig plan fra hennes side. Ashley har pågått siden bryllupsreisen at hun vil ha en baby i løpet av et år. Anthony sier at det er for tidlig, fordi de bare møttes.

Etter # LastNameGate kommer de inn en annen kranglete kamp. Over middagen spør Ashley Anthony om han likte pedikyren han fikk med seg tidligere på uken. Han forteller henne at det var en interessant opplevelse, men at han aldri vil gjøre det igjen. Av en eller annen grunn plager dette Ashley.

livet mitt på 600 kg da og nå

'Jeg vil ikke at du skal gjøre noe du ikke vil gjøre,' sier hun.

'Hør,' sier han til henne. 'Jeg vil prøve det med et smil om munnen.'

'Og jeg gjør det ikke med et smil om munnen?' spør hun ham.

'Ikke alltid,' svarer han.

Det gjorde Ashley ikke som å høre det.

Ashley Mafs 9

Nate og Sheila

Til tross for deres massive bryllupsreykamp, ​​går Nate og Sheila nå helt fint - hvis de kan hindre seg over sine massive tillitsproblemer.

Over middag ber Nate Sheila om å rangere ham, på en skala fra ett til ti, i hvor mye hun stoler på at han er trofast når han er ute og fester på klubber. Og for å sette ting i perspektiv, her er en påminnelse om hvordan Nate liker å komme seg ned:

nathan strippere mafs

Sheila nøler før hun gir ham en sekser. Yikes.

Til tross for at Sheila tror Nate kan jukse på henne når som helst, går hun ut og får etternavnet på førerkortet endret til Nate.

sheila førerkortmafer

Nate er så berørt av dette at han nesten gråter. Han forteller kameraene at han nå vet at Sheila er forpliktet til opplevelsen og ikke vil flykte så snart showet er over, som så mange andre har gjort.

mine store fete amerikanske sigøyner brudekjoler

En person som ikke er glad for dette? Nates mor. Husk henne ?

nate

Hun stikker innom for å gi Nate en følelse av hvordan han tar feil beslutning, og hun burde vite det fordi hun er voksen. Nate forteller henne at hun gjør ham sint, og moren hans gjør det absolutt siste man bør gjøre når man prøver å avkalke spenningen - hun står sint opp. Nate ber henne sette seg, men hun skriker 'Nei!' Egentlig, kanskje Nate er den voksne i dette forholdet.

I forhåndsvisningen for neste uke drar alle tre parene på ferie da drama dukker opp mellom Nate og en av Sheilas mannlige venner - og det ser ikke bra ut.

Mer fra I kontakt

Møt sesong 5-rollebesetningen av 'Married at First Sight'

'Gift ved første blikk' Ektefelle slipper den fryktede F-bomben: 'La oss være venner'

'Gift ved første blikk' Ektemann bestemmer seg for at rett etter sex er den beste tiden å slippe en større bombe på sin kone

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.