Marissa Rodriguez forteller Dr. Phil at hun er ‘så sint’ etter dødsfallet til tvillingene hennes som døde i en varm bil

I juli, Marissa Rodriguez’s mann, Juan Rodriguez , forlot sine 1 år gamle tvillinger i en varm bil i 8 timer, noe som resulterte i deres tragiske død. Og mens hun holder fast ved hans side, er hun fortsatt forståelig nok opprørt over uhellet. For første gang snakker Marissa og forteller historien sin til Dr. Phil McGraw i en helt ny episode av Dr. Phil , som har premiere torsdag 14. november.

Juan, 39, hadde til hensikt å bringe barna sine - datteren Luna og sønnen Phoenix - til barnehage, men dessverre lot han dem være i bilen mens han var på jobb. 'Han sa til meg:' Ok, det er din tur å hente barna, 'husket hun. “Han førte vanligvis barna til barnehage, men vi slo av hvem som hentet dem. Jeg sa: ‘Ikke noe problem, jeg henter dem.’ Han ringte mobiltelefonen min tilbake, og jeg bare ignorerte den fordi jeg jobbet. Jeg skjønte at han hadde gitt meg en telefonsvarer, noe han vanligvis ikke gjør. Og så ringte han igjen, og jeg sa: ‘OK, det er viktig.’ Og jeg hørte ham si at de var borte. ”

Dr Phil snakker med mannen til Marissa Rodriguez drepte barna sine ved et uhell

Dr. Phil (2)

«Jeg vil ikke være her. Jeg vil ikke at dette skal være min historie, ”forklarte Marissa til den 69 år gamle talkshow-programlederen mens hun rev i stykker. Dr. Phil spurte Marissa om Juan var den som oppdaget barna i bilen. “Han trakk seg og skrek. Politiet tillot meg ikke å se barna. Jeg har vært så sint. Jeg kunne bare ikke forstå hvordan det skjedde, ”forklarte hun. I løpet av den emosjonelle episoden vil Marissa også berøre hva hun vil at andre foreldre skal lære av deres tragedie.

Dr Phil snakker med mannen til Marissa Rodriguez drepte barna sine ved et uhell

Mark Lennihan / AP / Shutterstock

Etter spedbarnets død 26. juli ble faren deres arrestert og siktet for andregrads drap, kriminelt uaktsomt drap og barnefare. Dagen etter erkjente Juan seg ikke skyldig i to tilfeller av drap og uaktsomt drap. Han ble løslatt med kausjon på 100 000 dollar. Juan's siste rettsmøte var 24. oktober, hvor hovedadvokaten sa at saken ikke har blitt presentert for en storjury, og det er foreløpig ikke noe anbudstilbud. Han skal tilbake i retten 5. desember.

I juli slapp Marissa en uttalelse og sa: ”Jeg vil aldri komme over dette tapet, og jeg vet at han aldri vil tilgi seg selv for feilen. Dette var en fryktelig ulykke, og jeg trenger ham ved min side for å gå gjennom dette sammen. '

Dr. Phil’s Twins ’Tragic Hot Car Death Exclusive-episode sendes på CBS torsdag 14. november kl. ET.

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.