Makeups og Breakups! Finn ut hvilke '90 Day forlovede 'sesong 6 par som fremdeles er sammen

Å holde på eller å gi slipp? Sesong 6 av 90 dagers forlovede hadde seerne med på en vill tur med sine nye par og kjevefall. Fans ble hekta etter å ha innstilt på den første episoden som hadde premiere i oktober 2018.

For det første ble vi introdusert for Ashley Smith (født Martson) og mannen hennes, Jay Smith . Etter å ha vært forlovet to ganger før, var den blonde skjønnheten engstelig for å bli forelsket igjen, men hun valgte å følge hjertet sitt og forfølge en romantikk med Jamaica-innfødte. Duoen møttes først på en klubb under bryllupet til kameraten, og det tok ikke lang tid før en forbindelse kom til å blomstre.

Huske Jonathan Rivera og Fernanda Flores plassholderbilde ? Duoen krysset stier i Mexico i 2016. I likhet med Ashley og Jay møttes de i en klubb og slo den med en gang. Noen måneder senere inviterte han bedøvelsen til morens bryllup, slik at han kunne introdusere Fernanda for sine nærmeste. Neste gang han kom tilbake for å besøke henne, poengterte Jonathan spørsmålet, og hun søkte å få K1-visumgodkjenning.

Den sesongen møttes vi også Eric Rosenbrook og Leida Margaretha . Trebarnsfaren og hans kjærlighetsinteresse dannet en så sterk forbindelse at han hoppet på en flytur fra Wisconsin til Indonesia for å vise henne hvor alvorlig han var. I løpet av 48 timer hadde hun en blendende diamantring på fingeren og gledet seg til å starte et liv i Amerika med ham, men det gikk ikke så greit med døtrene hans.

Fans ble fort forelsket i Kalani Faagata og Bor i Pula - den dynamiske duoen som møttes under ferien på Samoa. Innfødte i Orange County åpnet seg for å miste jomfrudommen til Asuelu og avslørte senere at hun ventet. Det var en justering for paret, spesielt fordi noen av deres nærmeste var bekymret for at paret beveget seg for raskt i sin spirende romantikk.

Vi var ikke klare for Larissa Dos Santos Lima og Colt Johnson . Las Vegas-beboeren var ivrig etter å ta forholdet til den brasilianske bomben til neste nivå etter at de møttes på sosiale medier. Etter oppvarming møttes duoen i Mexico, og han foreslo bare fem dager senere. Selv om det startet pent, ble ting bare mer intense mellom paret i tide.

Sist men ikke minst, Steven Frend og Olga Koshimbetova dukket opp i sesong 6. Russlands skjønnhet krysset stier med sin kommende mann på stranden i Maryland, og de måtte også tilpasse seg etter å ha oppdaget at hun var gravid.Til slutt stilte han opp spørsmålet og planla å bringe Olga til USA, slik at de kunne heve gledebunken sammen som en familie på tre.

Bla ned for å finne ut hvilken 90 dagers forlovede par splittes og er fremdeles sammen.

1 av 7

Se hvilke 90 dagers forlovede sesong 6 par som fortsatt er sammen

TLC

Ashley og Jay

Avsendere fra Ashley og Jay kan glede seg fordi paret fremdeles går sterkt, men det gjør de absolutt gikk gjennom det opp til dette punktet. Paret kunngjorde at de trakk støpselet på skilsmissen - for andre gang - 26. mars. Nå gleder paret seg til å fornye løftet.

livet mitt på 600 pund steven og justin

'Våre ekteskap startet ikke bra og etterlot oss mange dårlige minner,' sa TLC-stjernen I kontakt utelukkende i juni. “Vi prøver å begynn fersk med nye løfter og bryllupsbånd. Det er drømmeringen min, og han lot meg plukke ut det jeg ønsket. '

2 av 7

Se hvilke 90 dagers forlovede sesong 6 par som fortsatt er sammen

TLC

Jonathan og Fernanda

På den annen side er forholdet til Jonathan og Fernanda en saga blott. Han bekreftet deres separasjon til I kontakt i januar, og de bestemte seg til slutt for å gå gjennom prosessen med lovlig splitting. I mars avslørte Fernanda at hun er 'offisielt singel' etter å ha fullført skilsmissen.

er mike situasjonen sorrentino fortsatt i fengsel

Siden den gang har hun vært romantisk knyttet til Bacheloretten ’S Clay Harbour . Jonathan gikk også videre og kunngjorde forlovelsen med Janelle Miller 18. juni.

3 av 7

Se hvilke 90 dagers forlovede sesong 6 par som fortsatt er sammen

TLC

Eric og Leida

Denne duoen er også fortsatt sammen. Imidlertid hadde Eric og Leida noen alvorlige hindringer underveis. De hadde en grov start da Leida ankom Amerika og dramaet ble så intenst at det rant over på sosiale medier. Deres online feide førte til at Leida fikk en besøksforbud mot datteren Alari. Siden den gang har damene avsluttet biffen og lovet gjenoppbygge deres bånd for å skape en lysere fremtid.

“Det knuser hjertet mitt å se at denne familien måtte være slik, og jeg vet at mannen min, Eric, virkelig bryr seg, og han elsker barna sine. Da jeg hørte at de begge er oppriktige og snakker hverandre igjen, tenker jeg som: 'Hvorfor skal jeg fortsette denne familiefeiden?' ', Sa Leida utelukkende I kontakt i november 2019.

4 av 7

90 dagers forlovede kalani asuelu

TLC

Kalani og Asuelu

Dobbel moroa! Ikke bare er Kalani og Asuelu fortsatt sammen, men de er stolte foreldre til to dyrebare barn, Oliver og Kennedy. I februar 2019 avslørte den farlige faren at han gjerne ville utvide brødet deres i fremtiden, og sa til fansen at han håpet å få fire små.

'Jeg vil ha en tredje, forhåpentligvis en jente - og så vil jeg være ferdig,' sa Kalani i deres delte YouTube-video. 'Så jeg antar at vi må gå på akkord.'

5 av 7

Se hvilke 90 dagers forlovede sesong 6 par som fortsatt er sammen

TLC

Larissa og Colt

Det er over for Larissa og Colt. Eksene manglet ikke eksplosive tvister gjennom sesong 6, og det førte til at han arkiverte for skilsmisse. I april 2020 avsluttet de tidligere flammene papirene, og begge feiret at de gikk videre med livet.

Hun har siden funnet kjærlighet med Eric Nichols , og de vises nå på sesong 5 av Lykkelig alle sine dager? Colt og hans nye flamme, Jess Caroline , er også omtalt på spinoff og fans vil få se hvordan forholdet deres utfolder seg.

“Vi slo bare av. Jess har en veldig god stemning om alt. Hun er morsom. Hun liker å feste. Jeg er spent på å bare være sammen med henne, ”delte han om sin nye dame.

6 av 7

Se hvilke 90 dagers forlovede sesong 6 par som fortsatt er sammen

TLC

Steven og Olga

Lever den amerikanske drømmen! Stevens langdistanse-kjærlighet bor nå i USA og 90DF paret har delt bilder fra sine morsomme opplevelser i Maryland med sin dyrebare sønn, Alex (aka Richie).

I september 2019 byttet paret løftet sitt i en intim tinghusseremoni etter deres toårige romantikk. “30.08.2019 vi er offisielt ektemann og kone,” skrev hun bildeteksten på innlegget sitt og delte de store nyhetene.

Dessverre traff forholdet mellom Steven og Olga en grov patch etter et års ekteskap. Maryland-innfødte kunngjorde sin splittelse fra moren til sønnen i en uttalelse i oktober 2020.

«Folk fortsetter å spørre om Olga og jeg er sammen, men svaret er at vi gikk superblind inn i dette. Det er mye showet utelatt som vil få folk til å forvirre, men vi har lært mye om hverandre gjennom hele denne reisen, men vi er bedre til å være medparenter til gutten vår. Vi er begge sivile og forårsaker ikke noe drama fordi sønnens mentale helse er for prioritert, »skrev Steven via Instagram. '(PS antar ikke at du kjenner hele historien fra dette lille innlegget).'

bret michaels rock of love jenter

7 av 7

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.