MAFS ’Beth Bice Is‘ Thinking of Freezing Her Eggs ’mens hun og Jamie Thompson vurderer babyplaner

Eksklusiv MAFS-stjernene Beth og Jamie

Hilsen Jamie Thompson / Instagram

Er babyer i fremtiden? Gift ved første blikk stjerner Beth Bice og Jamie Thompson ville ikke ha barn da de bundet knuten til Lifetime TV-showet, men nå har de revurdert familieplanene sine. Mens du snakker utelukkende med I kontakt foran deres nye show, Gift ved første blikk: Couples ’Cam , avslørte rødhåren at hun til og med 'tenker på å fryse eggene sine' for å komme i gang med hele babyprosessen.

'Målet vårt er å ha dem i løpet av de neste to til tre årene,' sier Jamie (36). Men de tar skritt for å komme i gang nå, det er der eggfrysing kommer inn. Beth, 30, håper å gjennomgå prosedyren i løpet av det neste året bare 'for å være på den sikre siden' siden paret har 'ventet på å bli gravid litt senere.'

MAFS-stjernene Beth og Jamie

Hilsen Jamie Thompson / Instagram

Når de først har fått baby nr. 1, er de ferdige - eller i det minste er det planen. Begge halvdelene av paret har tvillinger i slektstreet sitt, og de vet at det er en sjanse for at de også kan ende opp med flere. 'Det vil være veldig interessant å se om vi er heldige på en og en,' avslørte de.

Å få en baby er ikke deres eneste fremtidsplan. Etter å ha pakket sammen livet og flyttet over hele landet til Bay Area, håper de også 'å løpe San Francisco Marathon', som de har trent for siden september 2019. Beth avslører at langrennsturen hjalp dem ' lære så mye om hverandre, ”og nå er trening en måte de kan binde seg til. Selv om maraton allerede er utsatt fra juli til november, er de fortsatt fokusert på å bygge sine nye liv som par.

“Vi har tilpasset oss veldig godt til karantene. På en måte forberedte Married At First Sight oss på det, sier paret. 'I løpet av de åtte ukene med filmen så vi ikke mange venner, og fikk ikke alltid bare gjøre ting fordi du holder livet ditt hemmelig til slutten.' Karantene har også betydd en retur til filmen med Couples ’Cam . Stjernene avslører at de ønsket å delta i showet, slik at de kunne 'bringe litt latter' inn i fansenes liv.

'Du får se den morsomme siden av hvordan vi har klart å få mest mulig ut av ting og hvordan vi har måttet planlegge et trekk midt i dette,' sier de. Men de planlegger å vise kampene også. “Fans kan forvente mange rå øyeblikk. Vi holdt ikke tilbake på hva virkeligheten er, 'fortsetter paret. “Det du ser er hva du får når det gjelder ekteskapet vårt. ... Vi ønsket fortsatt å få de ikke så glamorøse øyeblikkene også. Vi føler bare at det kan hjelpe mennesker i livet. ”

Gift ved første blikk: Couples ’Cam sendes på Lifetime onsdager klokka 20.00. ET.

rav my 600 lb liv bøllete

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.