Møt Wolf Webster! Dyrbare bilder av Kylie Jenner og Travis Scotts Baby Boy

Velkommen til pakken! Kylie Jenner og kjæresten hennes, Travis Scott , er stolte foreldre til to etter ankomsten til sønnen deres, Wolf Webster.

Når ble Kylie Jenner og Travis Scotts sønn Wolf Webster født?

Reality-stjernen som ble skjønnhetsmogul tok imot babygutten sin 2. februar 2022, bare én dag etter å ha feiret datterens fjerde fødselsdag Stormi Webster , som paret ønsket velkommen 1. februar 2018.

ice t og coco halloween kostymer

Dager etter at Kylie hadde annonsert den lilles fødsel, overrasket Kylie fansen ved å dele den unike betegnelsen de ga ham 11. februar.

Hva betyr navnet Wolf Webster Mean?

Navnet kommer fra tysk opprinnelse og iht OhBabyNames , De fleste etymologer tror at etternavnet ble avledet fra et kallenavn, innehaverne av det ble ansett som heftige og utspekulerte mennesker.

Caitlyn Jenner , for en, fablet over hennes 19. barnebarn mens du vises på God morgen Storbritannia 9. februar, og avslører at alt gikk bra under Kylies levering.

De er fantastiske. Kylie har det bra, alle har det bra, sprutet den tidligere olympieren.

er jennifer garner og ben fortsatt sammen

De Livet til Kylie stjerners tidligere bekreftet at hun ventet sitt andre barn i september 2021 mer enn tre år etter Stormi ble født og blant rykter de hadde en annen bunt av glede på vei.

Er Kylie Jenner og Travis Scott fortsatt sammen?

Før nyheten om baby nr. 2 hadde paret vært av og på. Imidlertid forsonet de seg og har gått sterkt igjen siden juni 2021.

Hvordan opplever Stormi å være storesøster til ulv?

Stormi er allerede en naturlig når det kommer til å være storesøster, fortalte en innsider Liv og stil utelukkende etter Wolfs ankomst. Hun er helt besatt og er utrolig beskyttende overfor ham, la innsideren til om deres dyrebare bånd. Du burde ha sett spenningen i ansiktet til Stormi da hun først så ham.

I tillegg, nå som Wolf er her, tok Travis massevis av bedårende bilder av Stormi som overøser broren hennes med kyss og holder ham for første gang, som han blir rammet inn og skal henge i barnehagen, fortsatte innsideren.

Den søte forbindelsen mellom Wolf og Stormi kommer ikke som noen overraskelse for Kylie Cosmetics-grunnleggeren og SICKO MODE-rapperen, fortalte en annen kilde tidligere. Liv og stil , med tanke på at pjokk har gledet seg til å møte hennes nye søsken.

Stormi er en så sosial liten jente og har en flott forhold til alle søskenbarnene hennes , forklarte den andre kilden. Hun elsker å være sammen med andre barn og gleder seg til å ha en lillebror eller søster å leke med og passe på.

Bla gjennom galleriet nedenfor for å se bilder av Wolf Websters babyalbum!

1 av 2

Wolf Webster varmer hjerter! Kylie Jenner og Travis Scott

Med tillatelse fra Kylie Jenner/Instagram

Første øyeblikk

Kylie delte et kjært portrett av Stormi som holder babyen Wolfs hånd for å annonsere fødselen hans.

mamma juni før og etter operasjonen

2 av 2

Populære Bilder

Samling av fotballbilder svart og hvitt (23)

23 fotballbilder av høy kvalitet svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Søt takk flytte animasjon # 1449282

Last ned gratis Cute Thank You Moving Animation # 1449282, last ned andre pene sommerfugler takk gratis

Samling av programmeringsutklipp (26)

26 høykvalitets programmeringsutklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Megan Fox sine forlovelsesringer fra MGK vs. Eksmann Brian Austin Green: Bilder

Megan Fox sine forlovelsesringer fra Machine Gun Kelly og eksmannen Brian Austin Green er begge dyre steiner! Se sammenligningsbildene.

Fans tror Kailyn Lowrys Booty har offisielt nådd Kim Kardashian-status

Vi må ta et øyeblikk på å sette pris på Kailyn Lowrys bytte. Teen Mom 2-stjernen minnet fansen om at hun faktisk har en fantastisk rumpe på

Samling av Cliparts Smiling Sun (55)

55 høykvalitets Cliparts Smiling Sun gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.