LPBWs Tori Roloff reagerer etter at Jeremy sa at showet 'Fabricates Drama': 'It Works for Our Family'

Tori Roloff reagerer etter at Jeremy sier

Med tillatelse fra Tori Roloff/Instagram; (innfelt) Med tillatelse fra Jeremy Roloff/Instagram

Familie krangel? Tori Roloff snakket ut etter svogeren Jeremy Roloff hevdet Små mennesker, stor verden lager drama på showet .

Under en Instagram Q&A med fans søndag 2. januar, spurte en fan, Thoughts on Jer sa at LPBW gjør mer skade enn nytte, og det må ta slutt? Som svar har gravid realitystjerne — som venter barn nr. 3 med mann Zach Roloff — svarte, jeg vet ikke hva han sa, men hver enkelt familie må ta sine egne avgjørelser. Det fungerer fortsatt for familien vår, og vi nyter historien vår. Hun la til: Det måtte ta slutt for dem.

LPBW

Med tillatelse fra Tori Roloff/Instagram

Under en separat spørsmål og svar med fans, Jeremy avslørte at han dro familiens hit TLC serien fordi han ikke ønsket å bli assosiert med den lenger.

Det har blitt den atleten som bare ikke vil henge opp klossene, så han gjør skade på laget og skader seg selv i prosessen, skrev podcastverten, ifølge et skjermbilde delt på Uten en krystallkule . Audrey og jeg hadde andre ting vi ønsket å gjøre enn å lage drama på TV. Når det er sagt, faren til tre - som deler barn Menneskelig , Bode og Radley med kone Audrey Roloff – la til at han er takknemlig for muligheten og at det var et flott løp.

I juli 2018 kunngjorde Jeremy og Audrey via sosiale medier som de ville trekke seg tilbake fra LPBW men ville ikke forsvinne helt. Siden den gang har de blitt det New York Times Bestselgende forfattere for boken deres Et kjærlighetsbrevliv . De var også vertskap for den populære podcasten Beating 50 Percent og ga ut en andre bok Kreativ kjærlighet: 10 måter å bygge en morsom og varig kjærlighet på .

Etter kunngjøringen deres holdt ikke Jer tilbake når han ble spurt hvis de angret om deres avgjørelse. Nei! Nei, sa han utelukkende In Touch kameraer mens de promoterer sin første bok. Audrey kikket så inn og lo: Nei, ikke vær slem med det!

Vi ville ikke vært i stand til å gjøre det vi gjør uten det, innrømmet Auj, som Jeremy gikk med på. Det har vært en ekstraordinær opplevelse, og hvis noen spør meg om forestillingen, sier jeg alltid: «Hvis jeg kunne gjøre det om igjen, ville jeg gjort det.» Og jeg tror det oppsummerer opplevelsen min med det veldig bra. Han fortsatte: Det var fantastisk. Det var så gøy. Mye vekst. Det er bare på tide å gjøre noe annet.

Populære Bilder

Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråt under intervju med David Letterman for Netflix 'My Next Guest Needs No Introduction' blant ektemannen Kanye West.

Samling av Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages (28)

28 høykvalitets Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cartoon Loch Ness Monster (49)

49 høykvalitets Cartoon Loch Ness Monster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Million Dollar Listing’ Star Fredrik Eklund ønsker baby tvillinger velkommen og det første bildet vil smelte hjertet ditt

Endelig har denne historien en lykkelig slutt! Million Dollar Listing: New York-stjernen Fredrik Eklund og hans mann Derek Kaplan ønsket deres dyrebare baby velkommen

Bokstav U Fargeside # 640320

Last ned gratis Letter U Coloring Page # 640320, last ned andre bokstav u i kursiv gratis

'90 Day forlovede 'Alum Yolandas forlovede Josh får en tatovering av navnet sitt 1 uke etter engasjement

'90 Day Fiance 'alun Yolanda Leaks forlovede, Josh Seiter, fikk en tatovering av navnet sitt en uke etter å ha kunngjort forlovelsen.