LPBW’s Zach Roloff avslører håpet om å kjøpe gårdshuset fra mamma Amy og pappa Matt

LPBW Zach avslører planer Kjøp Roloff Farm fra mamma Amy Dad Matt

Peggy Sirota / TLC

Holder det i familien. Zach Roloff avslørte sitt håp om å kjøpe våningshuset fra moren sin, Amy Roloff og pappa, Matt Roloff , i et teaserklipp fra sesong 21-finalen av Små mennesker, store verden , sendes tirsdag 27. oktober.

'Jeg er veldig spent på å vise Zach og Amy alle fremgangene vi har gjort med å fikse våningshuset,' sa Matt (59) mens han viste frem den ryddede eiendommen i en video som ble delt på TLCs Instagram-konto. “Zach ga meg beskjed tidligere om at han og Marked Roloff er interessert i å kjøpe våningshuset. Så jeg vet at Zach vil fortelle Amy om tankene sine for fremtiden. ”

Tori Roloff benekter at hun er gravid med henne og Zach Roloff tredje barn

Hilsen Tori Roloff / Instagram

Etter å ha gått inn sa Amy, 56, at det var “ merkelig ”Og” rart ”å se stedet tømmes etter alle minnene de gjorde, men hun var i ærefrykt for ombyggingsarbeidet. Zach, 30, ble også begeistret av stedet, og det drev ytterligere hans ønske om å gjøre det til sitt.

“Jeg er litt nervøs for å fortelle moren min at jeg vil kjøp gården , fordi jeg ikke er sikker på hva reaksjonen hennes vil være, ”sa Zach i sin tilståelse før han motet seg til å fortelle Amy at han sannsynligvis vil oppdra barna sine der hvis det er mulig.

'Jeg vil at Jackson og Lilah skal vokse opp på eiendom,' forklarte han foreldrene sine. “Kanskje dette kan være et alternativ for Tori og jeg. Jeg vet Jeremy Roloff Er involvert, men jeg kan ikke se hvorfor jeg ikke kunne gå opp og være i den rollen også. '

Jackson Roloff henger på Roloff Farms

Hilsen av Matt Roloff / Instagram

Amy så sjokkert ut over planene om å kjøpe den viltvoksende eiendommen i Oregon og ga uttrykk for det til Zach. 'Vel, det er litt av store nyheter,' sa hun og innrømmet at det kom som en 'overraskelse' fordi han aldri nevnte det før.

«Jeg visste ikke at han tenkte på det, og jeg vet at Jeremy har gjort det tenker på det en god stund. Det endrer plutselig hvordan Matt og jeg ser på denne egenskapen, ”la realitystjernen til i sitt bekjennelsesspill.

Hvem vil kalle stedet hjem? Fans håper å finne ut i kveld, ettersom vi ennå ikke har hørt om showet ble hentet for sesong 22.

Sesong 21 finale av LPBW sendes i kveld på TLC kl. 9 / 8c.

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.