The Little Couples Jen Arnold og Bill Klein er stolte foreldre: Se sønn William og datter Zoey Now

Tiden flyr! Jen Arnold og mannen hennes, Bill Klein , ønsket fans velkommen hjem mens de filmet Det lille paret og introduserte oss for deres kjærlige barn, sønnen William og datteren Zoey.

Seerne er overrasket over hvor mye barna har forandret seg siden deres adopsjon i 2013 og reality-tv-debut , spesielt etter å ha sett de nye portrettene som deres stolte mor har delt.

Neonatologen, som fylte 47 år 10. mars, suste over de utrolige minnene de har gjort mens de feiret en spesiell anledning i februar. “Godt kinesisk nyttår til alle!” hun bildetekst sine siste Instagram-portretter, inkludert Will og Bill, 46. ”Kan ikke tro at vi ble velsignet for 8 år siden med den utroligste gyldne sønnen! #lunarnewyear #chinesenewyear @reallybillklein #happynewyear. ”

Det ser ut til at de alltid var bestemt til å være en familie fordi TLC-stjernene fikk muligheten til å møte Zoey kort tid etter at William kom inn i deres liv.

'Da Jennifer og jeg først kom sammen, var min egoistiske holdning at jeg ønsket et barn som var genetisk mitt,' sa Bill i en episode fra oktober 2018 og avslørte at han hadde en forandring i hjertet etter at de slet med fruktbarhetsproblemer. ”Og så snakket vi om hvor mange barn der ute som ikke hadde hjem, som trengte kjærlighet og støtte fra en familie og ble forvist til et institusjonaliseringsliv. Jeg tror at jeg ikke kunne ha gjort en bedre jobb gjennom surrogati, på den gammeldagse måten eller noe annet. '

Paret adopterte Will fra et barnehjem i Kina. Like etter fikk de nyheter fra et barnehjem i India som Zoey var klar til å finne henne for alltid hjemme .

'Da jeg så Wills bilde, ble jeg forelsket umiddelbart,' la forretningsmannen til og bemerket at han følte nøyaktig de samme følelsene da han så det første glimt av sin fremtidige datter. 'Da jeg så Zoeys bilde, ble jeg forelsket umiddelbart,' delte han.

som fortsatt er gift ved første blikk

Rundt den tiden flyttet kjærlighetsfuglene fra Houston, Texas, til St. Petersburg, Florida, og flyttet inn i en ny bolig. 'Heldigvis er barna våre veldig omgjengelige og veldig glade, og de ser bare ut til å bli begeistret for alt som er nytt,' sa Jen på showet. 'Så jeg er glad for at de liker huset.'

Fremtiden ser lys ut for Klein-familien!

Bla gjennom galleriet nedenfor for å se bilder av Will og Zoey i dag.

1 av 8

Det lille paret Jen Arnold Kids med ektemannen Bill William og Zoey

Hilsen Jen Arnold / Instagram

Ser tilbake

“Gratulerer med Gotcha-dagen til deg, William RiJin Klein! Vi er så heldige å være foreldrene dine, ”skrev Jen på årsdagen for sønnens adopsjon.

2 av 8

Det lille paret

Hilsen Jen Arnold / Instagram

New Hobby

Simuleringspedagogen avslørte at Will elsker å fiske, akkurat som henne og faren. 'På bursdagen hans var han den eneste som fikk den store fangsten!' hun delte stolt om at han fulgte i hennes fotspor.

3 av 8

Det lille paret Jen Arnold Kids med ektemannen Bill William og Zoey

Hilsen Jen Arnold / Instagram

oppdatering om steven og justin mitt liv på 600 pund

Føler meg kreativ

Jen la ut en hjertevarm montasje av bilder med Zoey, som nå er 9 år gammel, smilende mens hun dekorerte noen cupcakes. 'Bake med jenta mi til #NaiNai min mors bursdagsmiddag,' skrev hun bildet.

4 av 8

Det lille paret

Hilsen Jen Arnold / Instagram

Morsomme minner

Begge legens barn stilte med bestemoren i februar 2021.

5 av 8

Det lille paret

Hilsen Jen Arnold / Instagram

Treffer sanden

Stranddager! Jen og Bill fanget et søtt øyeblikk av Zoey på deres 'favorittsted' mens de startet det nye året i januar.

6 av 8

Det lille paret

Hilsen Jen Arnold / Instagram

God ferie

Will og Zoey smilte alle sammen under deres festlige julefeiring i desember 2020. Ta en titt på deres feilfritt dekorerte tre!

7 av 8

Det lille paret

Hilsen Jen Arnold / Instagram

I den uhyggelige ånden

Jen og Bills datter kledde seg ut som Wonder Woman på Halloween. William valgte å gå som den fiktive supervillianen kjent som Riddler.

8 av 8

Det lille paret

Hilsen Jen Arnold / Instagram

Fotballfans

Et hus delt! Da fotballsesongen gikk ned, forankret Jen Pittsburgh Steelers, mens Will heiet på Seattle Seahawks og Bill holdt håpet oppe for New York Giants.

Populære Bilder

Scar Lion King Silhouette # 1571337

Last ned gratis Scar Lion King Silhouette # 1571337, last ned andre som tegner arr Lion King gratis

Legends Of Chima Coloring Pages # 637269

Last ned gratis Legends Of Chima Coloring Pages # 637269, last ned gratis lego chima laval fargeleggingsside gratis

Se hvor Madeleine McCanns familie er nå etter rapporter om en ny mistenkt i hennes forsvinnende

Med en ny mistenkt i Madeleine McCanns forsvinning, se hva McCann-familien er opp til nå 13 år etter hennes forsvinning.

Samling av Award Ribbon Cliparts (45)

45 høykvalitets Award Ribbon Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av South Carolina Cliparts (51)

51 høykvalitets South Carolina Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av grillutklipp (42)

42 høykvalitets Bbq-utklipp gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.