Lil Scrappys ‘LHHMIA’-scene med Shay ble filmet før han kom tilbake sammen med Bambi

er-lil-scrappy-og-bambi-fortsatt-sammen

Getty Images

andre sesong gift ved første blikk

Ikke få det vridd! Selv om det så ut som Lil Scrappy prøvde å reparere ting og komme sammen med eksen Shay Johnson på ukens episode av Love & Hip Hop: Miami - som hadde fans lurt på om han kjører skitt på sin kone Bambi Benson - the Love & Hip Hop: Atlanta star vil at fans skal vite at det ikke er tilfelle. Han tok til Instagram kort tid etter at episoden ble sendt for å forklare seg selv og bekrefte at de fortsatt er sammen.

'Jeg ville bare sette dere sammen på et eller annet spill, men virkelig', sa Scrapp. 'Alt du ser på disse scenene med meg - det skjedde ikke tidligere. Det var som om sommeren, og det var før jeg og kona mi kom sammen, kom sammen igjen, ble gjenforent og giftet seg, og alt det der. Men der jeg er nå, helt annerledes, fikk jeg hodet til høyre. Jeg var på et dårlig sted da, men nå er alt bra. Ikke misforstå det med hva som skjedde da og hva som skjer nå. '

Se dette innlegget på Instagram

Takk Gud for hva som skjer på tv så lenge siden jeg var i mitt rette sinn, jeg kan ærlig talt ikke huske halvparten av det, men jeg er glad jeg kom igjennom det og Gud vendte livet mitt om og sendte meg videre til min kone og jeg antar at hvis du visste bedre, gjør du det virkelig bedre, så jeg er ærlig litt med wifey og fam og velsignet fortsetter å presse, ny mursic ut Nå og @ hitmansteviej_1 produserer et helt album for meg #comingsoon #Scrambie #ThaBam # Emani #Emula #ThaRichardsons

Et innlegg delt av Scrappy (@reallilscrappy) 5. februar 2018 kl 17:09 PST

På episoden beklaget Scrappy alt han gjennomførte Shay gjennom årene, og det virket som om han ba henne om en ny sjanse bak konas rygg. Men Scrappy presiserte at scenen ble filmet før Scrappy gikk på jakt etter 'Find the Bam' i august i fjor. Bambi hadde avbrutt all kommunikasjon med ham etter at de splittet i mai da hun fant ut at han jukset henne, men han fant henne og de kom sammen igjen. Bambi utelukkende avslørt for I kontakt hvorfor hun bestemte seg for å ta ham tilbake.

'Jakten hans fikk meg til å tro at han var virkelig seriøs og villig til å gjøre hva som helst for å få vår situasjon til å fungere. Jeg var helt sjokkert, Scrapp er vanligvis veldig sta og stolt, så dette var nytt for meg. Det viste en annen side av ham, avslørte hun.

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.