‘LHHNY’ Star Rich Dollaz viser fremdeles støtte til Baby Mama Miracle blant juridiske problemer - Få en oppdatering!Instagram (2)

Holder sammen. Rik Dollaz delte nylig et nytt bilde med sin baby mamma, Miracle Kaye Hall , og datteren deres, Ashley , når vi forbereder oss på å få en oppdatering fra trioen på sesong 10 av hit VH1 reality-showet Love & Hip Hop: New York . Miracle har gått gjennom mye med sine juridiske problemer, men Rich har fortsatt å vise støtte hvert trinn på veien.

På det nye familiebildet kan Rich (42) sees kysse datterens kinn mens hun søtt omfavner Miracle og holder hånden hennes. “Troppen !!!! @asshhlleeyy @miraclekaye , ”Skrev han bildet av det sentimentale snapet.

kristen doute tenner før og etter

Hilsen av Rich Dollaz / Instagram

Bare i forrige uke la TV-personligheten ut et nytt bilde med sin babymamma. 'Vi kjører til dem sic hjul faller av,' han skrev .

I løpet av sesong 9, Miracle åpnet seg for Ashley om tiltalen hun sto overfor for angivelig å ha skutt mannen sin. Han er fortsatt i live og har angivelig ikke anlagt tiltale, men staten bestemte seg for å gå videre med saken.

'Jeg ble siktet for drapsforsøk først, men så la de ned anklagene for grovt overgrep, så jeg må gå til retten, og vi skal se hva de skal tilby meg, men det er en mulighet at jeg vil ta fengsel, ”sa hun om sine juridiske problemer.

Ashley brøt sammen i tårer og avslørte at hun 'gjenopplivet det hele,' og det ødela Miracle å sette datteren sin 'gjennom dette.' Miracle unnskyldte seg og uttrykte hvordan alt gikk ut av hånden.

hvor mye tjener busby-familien per episode

Hilsen av Rich Dollaz / Instagram

Rich adresserte til og med hvor mye prøvelsen påvirket ham under en annen hjerteskjærende scene. 'Jeg føler meg så maktesløs akkurat nå fordi jeg aldri trodde at denne kristne kvinnen som gjorde en så fantastisk jobb med å oppdra datteren min kunne være i så varmt vann,' han sa .

'Dette er veldig skummelt,' innrømmet Rich i bekjennelsen før han prøvde å overbevise henne om å få en advokat i stedet for en offentlig forsvarer. 'Selvfølgelig skal jeg gjøre alt i min makt for å sikre at hun ikke går i fengsel,' erklærte han senere.

hva er reglene for ringing og frieri

Musikkledelsen nevnte også hvor viktig det er for Miracle å få det beste juridiske teamet hun kunne av hensyn til datteren og de to andre barna hun har.

Per nå er det ukjent om prøveperioden til Miracle har gått ennå, eller om hun var i stand til å bosette seg og holde seg utenfor fengsel, men vi vil sannsynligvis få en oppdatering i løpet av sesong 10 av LHHNY .

Vi må vente og se hvordan Rich og Miracle reagerer på de kommende episodene.

Den nye sesongen av Love & Hip Hop: New Yor k har premiere 16. desember kl. 8 / 7c!

Populære Bilder

Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråt under intervju med David Letterman for Netflix 'My Next Guest Needs No Introduction' blant ektemannen Kanye West.

Samling av Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages (28)

28 høykvalitets Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cartoon Loch Ness Monster (49)

49 høykvalitets Cartoon Loch Ness Monster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Million Dollar Listing’ Star Fredrik Eklund ønsker baby tvillinger velkommen og det første bildet vil smelte hjertet ditt

Endelig har denne historien en lykkelig slutt! Million Dollar Listing: New York-stjernen Fredrik Eklund og hans mann Derek Kaplan ønsket deres dyrebare baby velkommen

Bokstav U Fargeside # 640320

Last ned gratis Letter U Coloring Page # 640320, last ned andre bokstav u i kursiv gratis

'90 Day forlovede 'Alum Yolandas forlovede Josh får en tatovering av navnet sitt 1 uke etter engasjement

'90 Day Fiance 'alun Yolanda Leaks forlovede, Josh Seiter, fikk en tatovering av navnet sitt en uke etter å ha kunngjort forlovelsen.