En søksmål mellom to ‘Love & Hip Hop’-stjerner beviste hvor falsk Reality Show egentlig er

er-kjærlighet-og-hip-hop-falsk

VH1

Vi har fortalt deg hvordan falske reality show ser ut Mor i tenårene , Regner med , og Ekte husmødre franchise er, men Love & Hip Hop og dens spin-offs er skinnende paragoner av ekthet, ikke sant? Nei, ikke i det hele tatt faktisk!

Faktisk lærte vi hvor skriptet disse VH1 viser er når Love & Hip Hop: Atlanta stjernen Joseline Hernandez vitnet under ed (og på videobånd) under hennes juridiske drama medstjerne Althea Heart. 'Vel, med reality-tv er det for det meste - du vet, det kalles' virkelighet ', men det handler mye om å handle i virkelighetsverdenen, sa Joseline til advokater, som en 2015 TMZ videoopplasting viser.

'Jeg sier at fordi mange av jentene som er med på showet, handler de, og så er det mye skuespill i et reality-TV-show, enten det er Kjærlighet og hiphop eller et annet show, la hun til. Realitetsprogrammet viser, du vet, mange av dem vi ikke er. Og jeg sier det fordi, det er bare, som om du aldri vet hva som skjer i reality-TV. De vil presentere musikken din, de vil presentere visse ting, men det er ikke den som Joseline Hernandez er. '

(Hvis du lurte på, saksøkte Althea Joseline i 2014 og beskyldte henne for å ha angrepet henne mens hun var under påvirkning av kokain under innspillingen av sesong 3-reunion-showet. Drakten ble senere avvist.)

Og i et radiointervju 2013 på Sway in the Morning , Love & Hip Hop stjernen Peter Gunz syntes å antyde at historiene hans også var falske. Tilsynelatende var han villig til å forsterke sitt kjærlighetsdrangedrama for en VH1-lønnsslipp.

'S – t kom til å sprenge uansett. Jeg skulle bli busted. Hvorfor ikke få betalt for å bli busted? ' Peter sa om showet, pr Bossip . 'Jeg er opptatt her ute. Forrige gang jeg dro til minibanken, ba den meg om å få f – k ut her ... Da de ringte meg om showet, var jeg tre måneder bak leien. Jeg ga dere bare hva som egentlig skjedde. Jeg skulle bli busted uansett ... La meg få betalt for å bli busted. F – k det. '

Vel, der går du. Nok en virkelighetsboble sprakk. Showet kan like godt kalles Lies & Hip Hop , har vi rett?

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.