Lauren Londons 'Games People Play' Costars Are 'Constantly Reaching Out' etter Nipsey Hussles død

Eksklusiv Lauren London Costars Reaching Out After Nipsey Hussle Death

Allen Berezovsky / Getty Images

hvordan møttes maci og taylor

Rally rundt Lauren London . Spill Folk spiller skuespillerinne Parker McKenna Posey avslørt for I kontakt utelukkende at rollebesetningen 'stadig strekker ut' etter Nipsey Hussle ’S tragiske død.

'Vi alle kommer bare rundt henne, og støtter henne og sender henne vår kjærlighet og alle våre bønner,' sa 23-åringen - som spiller Laila James i TV-serien - om kostar, 34. 'Vi strekker ut hele tiden, og sørger for at hun har det bra og tar opp slakken. ”

Nipsey Hussle Lauren London Pics

Gregg DeGuire / Getty Images

Rapperen, 33, ble skutt og drept utenfor klesbutikken sin 31. mars. Nipsey, som egentlig heter Ermias Joseph Asghedom, ble 'funnet å ha dødd av skuddskader i hodet og overkroppen,' ifølge L.A. County Department of Medical Examiner-Coroner .

Mistenk deg dager etter skytingen Eric Ronald Holder Jr. ble siktet for ett drapsforsøk, to tilfeller av drapsforsøk og ett tilfelle av besittelse av skytevåpen av en forbryter, en pressemelding innhentet av I kontakt avslørt. Han ble beskyldt for å ha såret to andre personer i tillegg til å drepe rapartisten.

hva som skjedde med ekteparene ved første blikk

Parker sa at Nipsey besøkte settet bare dager før han døde. 'Han kom faktisk til å sette opp den siste innspillingsdagen, så det var veldig sprøtt, og så et par dager senere endte alt med å skje,' sa hun om drapet. “Så det var veldig vanskelig, tror jeg, for oss alle og bare sjokkerende. Mest av alt super sjokkerende, men takk Gud for at han var i stand til å stikke innom. ” Hun la til: 'Jeg vet at han berørte mange, mange liv rundt den freaking verden.'

Lauren, som også deler en ung sønn med den avdøde rapperen, brøt tausheten hennes om Nipsey’s bortgang via Instagram 2. april. 'Jeg er helt fortapt. Jeg har mistet min beste venn, min helligdom, min beskytter, min sjel ... Jeg er tapt uten deg. Vi er tapt uten deg, babe, jeg har ingen ord, ”skrev hun.

Skuespilleren konkluderte med at Lauren og kjæresten hennes på fem år hadde et spesielt bånd. 'Å bare se kjærligheten som han og Lauren deler, som om de har en annen slags kjærlighet,' sa hun, som alle 'burde strebe etter.'

Spill Folk spiller sendes på BET tirsdager kl 22 ET.

Rapportering av Diana Cooper

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.