Laura From ‘My 600-lb Life’ Now: See Her Incredible Weight Loss Journey!

TLC’er Mitt 600 lb liv har sendt noen av de sprøeste vekttap transformasjoner vi noensinne har sett. En av de mest drastiske var av Laura Perez , hvis episode ble sendt i 2015. Selv om hun en gang veide inn 541 pund, hvordan hun ser ut er helt fantastisk.

MÅ SE: ‘My 600-lb Life’ Star James K. Før og etter: Inside His Weight Loss Journey

42-åringens reise for til slutt å slippe over 300 pund forandret livet hennes og videre Mitt liv på 600 kg: Hvor er de nå? Laura delte de mange effektene hennes drastiske vekttap hadde på livet hennes. Selv om det kan være lett å anta at det å bli sunn bare kan ha positive implikasjoner, avslørte Laura at det å kaste kiloene hadde noen komplikasjoner.

laura mitt £ 600 liv

TLC, Facebook.

Da Lauras vekt gikk av, gikk livet hennes fra stillesittende til aktivt. Hun gikk fra å ikke være i stand til å stå i lange perioder til å kunne lage mat, rense og gjøre alt som er nødvendig for å opprettholde seg selv.

'Jeg kan gjøre så mye mer nå,' sa hun. 'Jeg prøver ikke å være avhengig av noen lenger.'

MÅ SE: Mamma June er en størrelse fire - dette vekttapet er gal!

Denne uavhengigheten fikk imidlertid Lauras ekteskap til å lide da ektemannen Joey, som hadde vært hennes primære vaktmester da hun var sykelig overvektig, ikke lenger følte seg nødvendig i konas liv.

'Jo bedre jeg blir, jo verre blir forholdet mitt,' sa Laura. 'Joey opptrer litt annerledes, som' Å, du trenger ikke meg. 'Jeg hadde sagt til ham:' Jeg trenger at du støtter meg, ikke ta vare på meg. ''

Siden Lauras liv en gang hovedsakelig bodde på ett sted, hennes hjem, var hun avhengig av Joey for å gjøre gjøremål, løpe ærend og ta vare på henne. Og selv om Laura var den som skulle gjennomgå en metamorfose, ble Joey fortsatt tvunget til å takle deres skiftende forhold.

'Jeg føler at jeg er på sidelinjen,' sa Joey. 'Hun trenger meg ikke så ofte, og jeg er litt redd for at jeg kommer til å miste henne med alle endringene vi gjennomgår.'

Selv midt i Joey's frykt forsikrer Laura at hun ikke har noen planer om å forlate mannen sin.

'Jeg prøver å forklare ham at jeg ikke kommer til å dra bare fordi jeg kan gjøre alene,' sa hun. 'Han har vært der disse 13 årene, og jeg vil ikke ha noen andre.'

Å tilpasse seg denne drastiske endringen må være vanskelig, men vi håper duoen vil finne ut av forskjellene deres.

Bla gjennom galleriet nedenfor for å se flere transformasjoner fra ‘My 600-lb Life’!

Bli med på vår Facebook-gruppe for de siste nyhetene rundt TLC’er Mitt 600 lb liv !

1 av 17

christina-phillips-600-lb-livet

TLC, Twitter

jim bob og michelle går fra hverandre

Christina Phillips

Christina var 708 pund da hun første gang dukket opp på showet i 2014. Etter å ha fått gastrisk bypass-operasjon, falt hun til 183 pund. Imidlertid i 2016 'Hvor er de nå?' spesiell, innrømmet 25-åringen at hun fortsatt følte at hun var 700 pund og ofte gikk dager uten å spise hvis hun gikk opp i vekt.
'Frykten min for å gå opp i vekt har lammet meg,' hun sa i 2016. 'Men jeg må bevege meg forbi den frykten hvis jeg vil leve livet mitt.'
Hun har ingen egne sosiale medier-kontoer, men noen ganger vises hun i andre Mitt 600 lb liv rollebesetningsmedlemmernes kontoer ser påfallende annerledes ut enn det gamle jeg.

2 av 17

nicole-lewis-my-600-lb-life

TLC, Facebook

Nicole Lewis

Oppvokst av rusavhengige foreldre, var Nicoles eneste trøst i oppveksten mat, som førte henne, bare 23 år gammel, til å tippe vekten på over 700 pund. 'Selv som småbarn, husker jeg at mat var det som gjorde meg glad,' sa hun på episoden av showet.
“Da jeg var liten, kom jeg og mamma aldri virkelig sammen fordi hun hadde et veldig dårlig humør og ville eksplodere på meg for ting som jeg bare ikke forstod. Og når det skjedde, løp jeg alltid til garasjen, fordi faren min ville være der ute og jobbet med noe. Så jeg ville bare sitte med ham, og han ville gi meg en matbit. Og det var sikkerhet. ”
Da hun kom tidlig i tenårene, veide Nicole over 200 kilo, og da foreldrenes narkotikamisbruk forverret seg, økte vekten hennes raskt. I disse dager ser ting opp for Nicole. Hun tar vare på sine to barn med forloveden Charlie og oppdaterer fans aktivt på Facebook-siden sin. 'Jeg er så forelsket i deg!' skrev hun mars. 8. “Din sic min for alltid, 5 år sterk min kjærlighet. Ingen har noen gang fått meg til å føle slik du gjør. ”

3 av 17

diana-haug-min-600-lb-livet

TLC, Facebook

Diana Bunch

Med en vekt på over 600 pund møtte Diana ekstrem lymfødem (hevelse) i bena, så vel som åpne sår og blemmer. Da seerne så reisen hennes utspille seg, fikk de vite at hun ble utsatt for barn fra to eldre gutter. Da hun ble misbrukt, klarte hun ikke å snu seg til mat som trøst, da moren insisterte på streng diett. Som tenåring veide hun bare 115 pund.
Da hun gikk av seg selv, ble avhengigheten imidlertid spiralformet. Det var så ute av kontroll at hun ble utskrevet fra luftforsvaret. Da Diana fortsatte å reflektere over sin kamp, ​​ble hun klar over at barndommen hennes definitivt var en grunnleggende årsak.
Heldigvis klarte Diana å snu omstendighetene sine, og i dag lever hun et positivt, sunt liv! Etter å ha dukket opp i TLC reality-showet, mistet Diana 265 pund fra en magesekkoperasjon som fjernet 70 prosent av magen. 56-åringen holder seg også veldig aktiv på sosiale medier.

4 av 17

janine-mueller-bilder

TLC, Facebook

Janine Mueller

På tidspunktet for episoden, fant Janine seg som tyngst på rundt 629 pund. Hun bestemte seg for at det var på tide å endelig ta livet hennes i egne hender og bestilte en flytur til Houston for å møte Dr. Now. En gang under hans omsorg foreslo han at Janine fulgte en streng diett på 1200 kalorier for å miste 100 kilo før hun kunne kvalifisere seg for operasjonen, men hun slet med å kontrollere spisevanene sine.
Da hun kom tilbake til Dr. Now på kontoret for å spore fremgangen hennes, fant hun ut at hun faktisk hadde gått opp i vekt, så han innrømmet henne på sykehuset slik at hun kunne få et kontrollert kosthold. Under sykehusoppholdet mistet Janine 118 kilo, men hun slet fortsatt med sitt nye kosthold.
Dr. Nå godkjente henne for en gastrisk ballongoperasjon, og da episoden hennes avsluttet, veide Janine 566 pund. Men siden Janine har fortsatt å gå ned i vekt og snart får operert magesekken, vil hun kunne kaste vekten raskere.

5 av 17

tara-taylor-my-600-lb-life

TLC, Facebook

Tara Taylor

I følge Starcasm , Louisiana innfødte ikke bare over halvparten av kroppsvekten, men hun forlovet seg også. Fans husker å møte Tara som en 606 pund kvinne som slet med å gå, puste og som opplevde alvorlige leddsmerter. Seerne så en elendig Tara innrømme at hun ikke hadde noe sosialt liv på grunn av overvekt ... hun hadde aldri en gang vært på date.
Men alt er forandret nå! Den kommende bruden planlegger for øyeblikket bryllupet sitt med Eugene Perkins, som hun møtte på 'Hvor er de nå?' episode. Hvor søt er det ?! Eugene stilte spørsmålet i oktober 2015, og siden har de ikke vært sjenerte over å vise kjærligheten til hverandre på sosiale medier. Det lykkelige paret legger ofte ut bilder sammen på Facebook og diskuterer deres kommende bryllupsplaner.
Og når det gjaldt å holde vekten, avslørte Tara at hun fortsatt er forsiktig med sine spisevaner og treningsvaner. 'Nå som jeg har mistet vekten, er dette en helt ny verden for meg,' avslørte hun. 'Grunnen til at jeg er villig til å gi Eugene en sjanse er at han er en god mann.' Hun var til og med åpen med ham om sin nye sunne livsstil. 'Jeg må være forsiktig med hva jeg spiser,' sa hun. 'Hvis det ikke er sunt eller det er for mye mat, kommer jeg ikke til å gjøre det.'

6 av 17

laura-600-lb-life-2

TLC, Facebook

Laura Perez

Hun var 541 pund da hun første gang dukket opp i showet i 2015. Etter å ha sluppet 300 pund, besøkte showet henne for en 'Hvor er de nå?' spesielt i 2016 hvor hun avslørte at hun prøvde å gå ned 80 kilo til. Merkelig nok, siden hun ble forvandlet, innrømmet Laura at ekteskapet hennes følte seg anstrengt og at mannen hennes var «sjalu» på vekttapet.
I dag dokumenterer Laura reisen på henne Facebook og ser ut til å ha mistet enda mer vekt.

7 av 17

amber-rachdi-600-lb-life

Getty Images

Amber Rachdi

Amber veide 660 pund da hun først dukket opp på showet i 2015, og i dag har hun mistet mer enn 400 pund.
'På # my600lblife klarte jeg ikke å klatre inn i foreldrenes minivan uten en avføring,' hun skrev på Twitter under et bilde av seg selv å klatre i et tre. 'Føles som for livet siden.'
Hun har også en aktiv Facebook der hun svarer på seernes spørsmål om vekttapets fremgang.

8 av 17

veldedighet-600-lb-liv

Facebook

Charity Pierce

Hun var 778 pund før hun gjennomgikk gastrisk bypassoperasjon, samt påfølgende operasjoner for å fjerne store masser fra bena og 38 pund hud.
I dag har hun sluppet 500 pund og er aktiv på Facebook hvor hun fortsetter å dokumentere vekttap reisen.

9 av 17

jessa duggar graviditet gutt eller jente
paula-jones-600-lb-life

TLC, Facebook

Paula Jones

I 2014 var Paula 533 pund og redd for å dø og etterlate barna sine uten mor. Etter å ha blitt operert, falt hun til 269 pund i løpet av et år.
I dag fortsetter hun å leve sin nye sunne livsstil og deler bilder videre Instagram av seg selv på treningsstudioet. Tidligere i år var hun også vert for et vekttap og empowerment-toppmøte i Atlanta.

10 av 17

min-600-lb-livs-juni

TLC, Facebook

Juni McCamey

Før juni ble operert med gastrisk bypass, veide hun nesten 600 pund og spiste hurtigmat hver dag. Etter operasjonen falt hun til 389 pund. I 2016 delte hun bildet over på henne Facebook med bildeteksten 'Å føle meg selv, å være forelsket i meg er en vakker følelse.'
I dag bor June fortsatt i Texas og fortsetter vekttapskuren.

11 av 17

melissa-morris-vekttap

TLC, Getty Images

Melissa D. Morris

Da Melissa først dukket opp på showet, var hun 653 pund. Etter gastrisk bypassoperasjon mistet hun 500 kilo og brukte sitt nye vekttap for å gjøre det hun alltid ønsket å gjøre - å få barn. Etter å ha fått to barn skjønte hun imidlertid hvor vanskelig det var å holde seg i form mens hun oppdro barn.
'Jeg skjønte ikke hvor vanskelig det skulle være når du har barn og har mat til dem rundt deg hele dagen,' sa hun under 'Hvor er de nå?' spesiell som ble sendt i 2016. 'Det er vanskelig å holde seg til en diett.'
I dag bor hun i Texas hvor hun er en travel mamma. Hun har en aktiv Twitter og Instagram .

12 av 17

penny-saeger-600-lb-life

TLC, Facebook

Penny Saeger

Kanskje en av de mest kontroversielle personene som ble vist på showet, ble Penny beryktet for å være den eneste personen på showet som ikke lykkes med å gå ned i vekt etter operasjonen. Hennes lege, Dr. Nowzaradan, beskyldte henne for å være 'villfarende' for å nekte å følge hennes strenge diett eller dempe hennes porsjonskontroll. Da showet besøkte henne igjen for 'Where Are They Now' -spesialen, innrømmet Penny at 'ikke mye har endret seg', men at hun gikk ned 35 pounds.
Selv om det sprer et rykte på Internett om at hun døde, etter henne å dømme Facebook , som ble oppdatert i januar 2017, bor Penny fortsatt i Maryland og oppdrar sønnen. Hennes nåværende vekt er fortsatt et mysterium.

13 av 17

donald-my-600-lb-life

TLC, Facebook

Donald Shelton

I løpet av episoden i 2012, som dokumenterte vekttapsreisen i fire år, var Donald 675 pund og slanket til 295 pund etter operasjonen. Imidlertid ble han diagnostisert med Guillain-Barre sykdom, halvveis i vekttapsturen, som gjorde ham for svak til å gå. Han fikk til slutt tilbake 200 kilo, men etter å ha brutt rullestolen, bestemte han seg for å gjøre en ny innsats for å gå ned i vekt og holde den utenfor.
I dag er Donald fortsatt bundet til stolen, men har gjort fremskritt på vekttapet. Du kan følge utviklingen hans videre Facebook .

14 av 17

600 lb-liv-zsalynn

TLC, Facebook

Zsalynn Whitworth

I 2014 veide Zsalynn godt over 600 pund og var så desperat etter å tjene penger for gastrisk bypassoperasjon, at hun begynte å modellere for 'fett fetisj' nettsteder. Etter å ha fått operasjonen og slippe 300 pund, innrømmet hun i løpet av 2015 'Hvor er de nå?' spesielt at hun og mannen hennes ble skilt.
'Gareth har ikke funnet mye bra i endringene mine,' sa hun på showet. 'Det er på tide for oss å innrømme at det er over.'
I dag har hun falt enda mer vekt etter å ha fjernet 52 kilo overflødig hud fra kroppen hennes, og hun dokumenterer også vekttapets fremgang den Facebook .

15 av 17

brittani-fulfer-600-lb-life

TLC, Twitter

Brittani Fulfer

Brittani var 605 pund da hun dukket opp på showet i 2016 og var desperat etter å gå ned i vekt slik at hun kunne få et sexliv igjen med mannen sin.
'Jeg går ikke naken rundt fordi jeg er redd for at han vil være helt avskyelig hvis han ser meg og at han aldri vil se på meg på samme måte igjen,' sa hun på showet.
Etter å ha sluppet mer enn 200 pund via gastrisk bypassoperasjon, gleder Brittani seg nå lykkelig med mannen sin. Hun har en aktiv Facebook der hun svarer på spørsmål fra fans og legger ut inspirerende sitater.

16 av 17

chuck-turner-600-lb-life

TLC

Chuck Turner

I episoden i 2014 var han 693 pund og mistet 433 pund etter gastrisk bypassoperasjon. Hans nye vekttap gjorde ham mer fysisk i stand til å gjøre det arbeidet som trengs for å drive bergingsvirksomheten. Og i 2015 avslørte han at han lette etter kjærlighet.
For øyeblikket har Chuck ingen aktive sosiale medier-kontoer, men hans lastebil slepevirksomhet ser ut til å ha det bra i det minste.

17 av 17

600-lb-livs-plakat

TLC

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.