Lamar Odom innrømmer at han forlot Taraji P. Henson for Khloe Kardashian i Resurfaced Video

lamar odom forlot taraji p henson for khloe kardashian

Shutterstock (3)

Være ærlig. Skuespillerinne Taraji P. Henson trendet på sosiale medier etter Lamar Odom innrømmet at han forlot henne for sin ekskone, Khloé Kardashian , i en video som nylig dukket opp igjen.

Ting endte med Taraji på grunn av at jeg var en umoden punk, sa Lamar, 42, i løpet av 2019 tvOne dokumentar, Usensurert . Jeg visste ikke hvordan jeg skulle fortelle henne at jeg ble forelsket i en annen kvinne ved navn Khloé Kardashian.

Lamar og Taraji, 51, møttes på en HBO-fest, hvor de raskt slo til. Den tidligere NBA-stjernen sa at han virkelig begynte å like Imperium skuespillerinne, men skulle ønske han hadde gjort ting annerledes under forholdet deres.

Han snakket med glede om Taraji under intervjuet på kameraet. Jeg lærte mye av henne fordi det var det viktigste forholdet jeg hadde med en svart kvinne som voksen, sa Lamar. Jeg pleide å ha med meg bildet hennes på veien. er det ingen som vet det.

Hun ga meg inspirasjon, vet du hva jeg sier? fortsatte han og fosset over Skjulte figurer stjerne. En svart kvinne som jobber slik, som er like god i håndverket som jeg er like god til håndverket mitt. Jeg husker at vi var på veien for den lengste bilturen vår, og vi spilte Cleveland, og jeg dro av gårde. Men det jeg kommer til, en av inspirasjonene mine, det er en del av inspirasjonen for meg å gå tilbake for å se henne, å reise tilbake til L.A. var en av grunnene til at jeg sparket dem i ræva den dagen. Jeg husker imidlertid hvordan jeg følte meg under den kampen og etter den kampen. Bare hun inspirerte meg.

Fans tok til sosiale medier søndag 2. januar for å reagere på det nylig virale klippet. Lamar som forlater Taraji P. Henson for Khloé Kardashian er den vanskeligste historien jeg vil prøve å forstå. Som WTF!!! Takk og lov at du allerede kalte [deg selv] 'en umoden p**k', twitret en fan. En annen skrev, Lamar Odom snakket om hvordan han forlot Taraji P. Henson for Khloé Kardashian, og se hvor den Kardashian-forbannelsen førte ham tsk tsk tsk … Taraji [er] mer vellykket enn dem begge, jeg er så glad hun unngå den kulen.

Lamar Odom og Khloe Kardashian kjendiser har ikke utgitt sextapes

Jordan Strauss/Invision/AP/Shutterstock

Den tidligere Los Angeles Lakers-spilleren og Khloé, 37, begynte å date i august 2009. De knyttet båndet 27. september 2009, etter bare en måneds dating. Ekteskapet deres var full av jukseskandaler fra Lamars side, og hans avhengighet anstrengte også forholdet deres. De delte seg til slutt i 2013 og Khloé søkte om skilsmisse. I 2015, Lamar fikk en nesten dødelig overdose og skilsmissen deres ble satt på vent da Khloé var forpliktet til å hjelpe ham i bedring. Hun begjært skilsmisse på nytt i mai 2016, og den ble avsluttet i oktober.

Til tross for deres oppturer og nedturer, så Lamar også med glede tilbake på romantikken sin med førstnevnte Følger med på Kardashians stjerne. Jeg kommer aldri til å glemme den dagen fordi øynene deres, den tidligere idrettsutøveren suste om dagen da han møtte den gode amerikanske medgründeren. Øynene hennes har samme form som min mors øyne, Khloés. Jeg visste ikke hvem hun var. Jeg var Lamar Odom, vet du hva jeg mener? Jeg ga ikke en f-k om ingen Kardashians. Men det er sprøtt fordi den natten forandret livet mitt.

Populære Bilder

Lauren Comeau deler innlegg om ‘Overcoming Everything’ Amid Javi Drama: ‘You Will Emerge Stronger’

Lauren Comeau nyanser fremmede forlovede Javi Marroquin blant splittede rykter. Teen Teen 2-alunen sier at hun kan og vil overvinne alt.

Samling av Duck Silhouette Cliparts (49)

49 høykvalitets Duck Silhouette Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Long Island Medium’ Star Theresa Caputo har en unik gave ... For å få kjendiser til å gråte!

Hun har ikke dratt Hollywood, men Long Island Medium-stjernen Theresa Caputo har lest opp for mange A-lister i TLC reality showets ti sesonger. Og

Chili Pie Cliparts # 2796692

Last ned gratis Chili Pie Cliparts # 2796692, last ned gratis kirsebærpai-utklipp

Moving School Utklipp # 2485211

Last ned gratis Moving School Cliparts # 2485211, last ned andre utklipp ungdomsskolen gratis

Stick Girl Cliparts # 2680915

Last ned gratis Stick Girl Cliparts # 2680915, last ned andre jente utklipp stick figur gratis