Laci Petersons hjem i California har gått gjennom flere eiere siden hennes død

Det har gått mer enn 15 år siden Laci Peterson forsvant på julaften i 2002, men folk har fremdeles spørsmål rundt den gravide brunettens skjønnhets død - som hvordan så huset hennes ut? Se videoen ovenfor for detaljer om hjemmet hun delte med Scott Peterson, som for tiden sitter på dødsrad etter å ha blitt dømt for drapene sine.

I følge Mennesker ble huset i bungalow-stil fra 1949 kjøpt av Gerry Roberts for 390 000 dollar etter Laci og hennes ufødte sønn Connors drap - mer enn det dobbelte av prisen på 177 000 dollar som Petersons først hadde betalt for det. Innen 2006 hadde Gerry prøvd å selge huset i fem måneder og sto overfor utestenging da et ikke navngitt ektepar gikk inn med interesse. De kjøpte den senere for like under $ 350.000 pris.

I 2012 ble den huset ble solgt for salg igjen , denne gangen oppført til under 200.000 dollar. I dag er den for øyeblikket merket som 'utenfor markedet' den Realtor.com , og det er uklart om noen bor der.

scott peterson

En nå 45 år gammel Scott snakket nylig ut om hvordan det var å høre at han var dømt i saken. Under en telefonsamtale med sin svigerinne Janey tilbake i august sa han: 'Det var akkurat som denne fantastiske, forferdelige, fysiske reaksjonen jeg hadde,' avslørte han da han hørte han ble dømt for første- og andregrad mord. “Jeg kjente ikke føttene på gulvet. Jeg kjente ikke stolen jeg satt i. Synet mitt var til og med litt uklart. Og jeg hadde bare denne rare følelsen av at jeg falt fremover - og fremover og nedover, og det skulle ikke bli noen slutt på dette som falt fremover og nedover, som om det ikke var noe gulv å lande på. Jeg, jeg ble forskjøvet av det. Jeg ante ikke at det skulle komme. ”

Telefonsamtalen markerte domfeltees første offentlige uttalelser om den forferdelige saken på mer enn ti år. I 2012 anket Scotts advokat sin dom og argumenterte for at juryen var berørt av den omfattende dekningen av saken, og at bevisene var utilstrekkelige. Retten må svare på anken innen utgangen av dette kalenderåret, ellers skal han henrettes innen 2021.

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.