Kristina Shirley innrømmet å ha jukset eksmannen sin med Gary - pluss flere detaljer om hennes første ekteskap!

Kristina

Twitter


Det er noen år siden vi første gang møtte Kristina Shirley (født Anderson) - en av de mange ledende damene i Teen Mom OG stjernen Gary Shirleys liv (de andre er selvfølgelig hans ni år gamle datter Leah med eksen Amber Portwood og hans to år gamle datter Emilee med Kristina). Selv om hun regelmessig har opptrådt på showet, er det ikke mye som er kjent om Garys nivåhode ektefelle annet enn det faktum at de to er et søtt par - og at Kristina har et spesielt bånd med stedatteren sin.

På gårsdagens finalespesial innrømmet Kristina å ha jukset Greg med Gary. 'Jeg føler meg dårlig med det,' sa Gary. “Det var ikke min intensjon, og det var heller ikke hennes. Men du kan ikke stoppe kjærligheten, ”som fikk noen latter fra publikum. Fortsett å lese for å se alt vi vet om Kristinas første ektemann!

De har et barn sammen.

Mens vi har sett Leah og Emilee vokse opp for øynene våre (Gary har tidligere forklart at han filmer barna sine for å betale for college-fondet sitt), til og med hardt Mor i tenårene fans kan bli overrasket over å høre at Kristina har en eldre datter, ni år gamle Karly, som aldri er på skjermen!

I tilfelle du lurer på, er det mer enn bare å være kamerasky - faren til Karly kjempet (og vant) en varetektkamp for å holde datteren deres utenfor MTV-serien.

Varetektskampen deres var ... rotete.

Mange av problemene deres stammer fra tilstedeværelsen av MTV-kameraene rundt datteren deres, og på et tidspunkt begjærte Greg en besøksforbud mot Kristina for å beskytte datteren mot det han oppfatter som en usunn situasjon.

De kom til slutt til enighet, og ifølge papirene var foreldrene enige om at 'Karly skal ikke være til stede under innspillingen av en tredjepart, New Remote Productions, Inc., MTV, eller noe annet selskap eller dets tilknyttede selskaper.'

Kristina var fortsatt gift med Greg da hun begynte å date Gary.

Dere husker kanskje at Gary først begynte å flagre sin kjærlighet eller Kristina rundt 2013, mens Amber fremdeles var låst - men Kristinas skilsmisse fra Greg ble ikke fullført før året etter. Så vanskelig!

Kjærlighet Mor i tenårene ? Pass på å bli med på vår Mor i tenårene Facebook-gruppe å chatte om alle de siste oppdateringene og saftig sladder!

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.