Kris Jenner fosser over Kylie Jenners nyfødte sønn Wolf: Han ser «nøyaktig» ut som søster Stormi Webster

Kris Jenner fosser over Kylie Jenners nyfødte sønn Wolf: Han ser akkurat ut som søster Stormi Webster

Shutterstock (2)

Kylie Jenner og Travis Scott sin nyfødte sønn, Wolf Webster , ser akkurat ut som sin eldre søster, Stormi , ifølge babyens bestemor, Kris Jenner . Familiematriarken beskrev spedbarnets ankomst til en god venn Ellen Degeneres under et stopp ved talkshowet hennes på dagtid.

Etter at Ellen gratulerte Kris med ankomsten til hennes 11. barnebarn, fosset 66-åringen, Han er så søt … så søt ! Kris avslørte da at hun var der på fødestuen da Ulv kom inn i verden .

Det er fantastisk. Jeg var på sykehuset da han ble født. Det var meg og Kylie og Travis … da han kom ut, var det sånn «Det er Stormi som blir født på nytt!» Kris delte, og la merke til at han ser akkurat ut som Stormi.

Kris forklarte også hvor vilt det er at Kylies to barn ble født med én date fra hverandre, med Wolf som ankom 2. februar, dagen etter Stormis fireårsdag. Han fikk den beste bursdagen. Det er 2-2-22, et engelnummer, sa Kris.

Momageren fortsatte med å forklare hvordan 2222 alltid har vært Kylies engelnummer. Hun avslørte hvordan en venn av Kylie ga henne et halskjede med det settet med tall for fem år siden, og hun hadde det tilfeldigvis på seg da hun fødte Wolf.

Det må være velkjent blant Kylies venner at 2222 er hennes spesielle engelnummer. Etter at hun delte det første Instagram-bildet som kunngjorde at gutten hennes hadde kommet, så mange venner la igjen kommentarer om englebabyen hennes eller andre komplimenter med ordet engel i at fansen spekulerte i det Kylie kalte babyen sin Angel. Hun fordrev senere ryktene ved å legge ut ordene Wolf Webster til en Instagram-historie fra 11. februar.

Mens Kylie ennå ikke har åpnet opp om gleden sin, har begge foreldrene hennes snakket ut om hennes nye sønn. Hennes far, Caitlyn Jenner , fortalte God morgen Storbritannia den 9. februar som hun allerede hadde møtt hennes 19. barnebarn. De er flotte, Kylie er flotte, alle har det bra, delte hun stolt.

De Kylie liv alun annonserte fødselen av baby nr. 2 den 6. februar. Selv om hun i utgangspunktet ikke avslørte kjønnet til hennes nyfødte, antydet hun det med en blå hjerte-emoji som bildetekst, sammen med fødselsdatoen hans, 2/2/22. Det medfølgende svart-hvitt-bildet viste Stormi som holdt i hånden til sin splitter nye lillebror.

Populære Bilder

Wendy Williams slår Kim Kardashian over Jack in the Box Fiasco: ‘You’re Using Your Celebrity for Mobbing!’

Wendy Williams satte Kim Kardashian på spreng under sitt Hot Topics-segment, og hun slengte realitystjernen for å 'mobbe' Jack in the Box. Her er scoop!

Samling av hvordan du tegner tre-silhuett (48)

48 høykvalitets How To Draw Tree Silhouette gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Courtney Stodden Strips på Snapchat - Se Racy Pic!

Courtney Stodden er ikke redd for å vise litt hud! Den tidligere barnestjernen har aldri vært sjenert over å vise litt hud - men hun tok ting et skritt videre

Samling av hvordan du tegner Wonder Woman-logo (40)

40 Hvordan tegne Wonder Woman-logo av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

hus-disposisjon-utklipp # 3196954

Last ned gratis hus-disposisjon-utklipp # 3196954, last ned othes hus disposisjon utklipp svart og hvitt gratis

Samling av Spiderman Face Template (69)

69 høykvalitets Spiderman Face Template gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.