Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråter i Letterman-intervju midt i Kanye Drama

Shutterstock (2)

Kim Kardashian brast i gråt under et emosjonelt intervju med David Letterman midt i drama med mannen Kanye West .

sov kris jenner med oj simpson

I traileren til talkshowvertens Netflix-show, Min neste gjest trenger ingen introduksjon , den Holde tritt med Kardashians stjerne virket fortvilet som en bekymret David sa: “Nei, nei, nei, nei. Går det bra med deg?'

Fire-moren tørket tårene mens hun sa til et live publikum: 'Jeg vet ikke hvorfor jeg gråter, jeg har snakket om dette før.'

Selv om det er uklart hva hun var opprørt over, har Skims grunnlegger møtt mye motgang nylig.

Under Kanyes første presidentkampanjerally , 'Love Lockdown' -rapperen, 43, avslørte at han og Kim vurderte å ta abort etter at hun fant ut at hun var gravid med deres førstefødte, datteren North West, i 2012.

Etter dette utseendet gikk faren til fire - som også deler Saint, Chicago og Psalm med sin kone - på en Twitter-rant om Kim og hennes mor, Kris Jenner , var prøver å 'låse ham opp.' Han twitret også at han har vært “Prøver å bli skilt” fra Kim og hevdet at hun jukset med rapper Meek Mill . Det har han siden beklaget .

Deretter tok Kanye til Twitter enda en gang for å dele en video av seg selv som tisset på Grammy-prisen etter å ha satt Universal-plateselskapet på spreng. 'Stol på meg ... Jeg vil ikke stoppe,' sa han bildet av det åtte sekunders klippet.

En kilde nærmere virkeligheten TV fortalte I kontakt utelukkende Kris ble 'forferdet' over 'hendelsen.'

'Familien er vant til Kanyes opprørende narrestreker, men han fortsetter å krysse linjen,' røpet de. ”De er veldig bekymret, og Kim kan ikke lenger unnskylde ham. Hun er på enden av tauet. Å tisse på Grammy er rett og slett respektløst. ”

Selv om A-listeparet har blitt sett smilende og poserer for bilder på sosiale medier, er KKW Beauty mogul bare ' prøver å holde det sammen ”For de fire barna deres, en egen kilde eksklusivt fortalt I kontakt .

“Kim og Kanye har hatt problemer i ekteskapet deres . Det er en tapt sak, ”forklarte kilden. “Kanyes nylige handlinger, og det han sa om Nord, er den siste spikeren i kisten. Kim kan ikke slutte å gråte og er et nervøst vrak. ”

er javi og kailyn fortsatt sammen

Populære Bilder

Samling av gratulerer høsttakkefest-bilder (70)

70 gratis Happy Thanksgiving-bilder av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Ariana Grande sliter med å gå videre 7 måneder etter ex Mac Millers død: ‘Healing Is Hard Work’

Ariana Grande innrømmet på sin Instagram Story at 'healing er hardt arbeid', syv måneder etter at hennes eks Mac Miller gikk bort. Få scoop her.

Samling av vektorroser (30)

30 høykvalitets Vector Roses gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘High School Musical’ Star KayCee Stroh: Gravid With Baby No. 1

KayCee Stroh, fra Disneys High School Musical Trilogy, Celebrity Fit Club og FX's The League, har en baby ombord! KayCee, som spilte Martha Cox

Samling av Asl-alfabetets utklipp (45)

45 høykvalitets Asl Alphabet Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Our Little Family’-stjerne Dan Hamill snakker ut om Show’s Return!

Han snakker endelig ut! Tilbake i 2015 ble reality-TV-fans forelsket i Dan Hamill og hans familie - hans kone Michelle og deres tre barn, tvillingene Cece.