Kim konfronterer Scott for å si at han er 'Going for Baby No. 4' med Kourtney: 'Is That Serious?'

Baby nr. 4? Kourtney Kardashian og Scott Disick ertet nok en graviditet i løpet av en promovideo til Holde tritt med Kardashians sesong 29, som falt tirsdag 15. september.

Love Triangles KUWTK

Disse vanskelige kjærlighetstrianglene fra 'KUWTK' vil få hodet til å snurre

'Scott er som,' Vi går for baby nr. 4. Var det alvorlig? Jeg vil vite,' Kim Kardashian kan du se spør Kourtney, 41, og Scott, 37, under en familiesammenkomst utendørs.

kourtney-kardashian-scott-disick-baby-no-4

Shutterstock / E!

hvordan gikk mamma juni ned i vekt

'Er du gravid?' Khloé Kardashian deretter krevd. Videoen avskjæres rett før kan svare, men ansiktet hennes er litt mistenkelig.

Selv om det er uklart når akkurat denne familiemiddagen ble filmet, var den tidligere Kourtney og Kim tar Miami stjerne droppet en anelse om timing via Instagram. Kourtney delte et bilde 2. juli og oppfordret fansen til å 'bruke en jævla maske' mens de tilsynelatende vugget den samme frisyren og den oransje knappeskjorten hun har på seg i klippet.

Går Kourtney Kardashian og Scott Disick for baby nr. 4

Hilsen Kourtney Kardashian / Instagram

Scott splittet seg fra eksen sin Sofia Richie i mai 2020 etter å ha datet av og på i nesten tre år. Selv om de kort gjenopplivet ting i juli, paret uker senere. Den 22 år gamle modellen har det siden vært med Jaden smith under en .

Når det gjelder Kourtney og Scott, har medparentene tilbrakt mye tid sammen i sommer. De over Memorial Day Weekend for å feire fødselsdagen til New York. Så dro de avgårde for å besøke Kim og Kanye West Sin Wyoming-ranch neste måned og har fortsatt på hverandres sider på sosiale medier.

Virkelighetsparet før de kalte det avsluttet i juli 2015. I løpet av den tiden hadde de tre barn sammen - Mason, 10, Penelope, 8 og Reign, 5. 'De er bare samboerskap for øyeblikket,' sa en kilde Life & Style i juni. Insideren bemerket imidlertid: 'Følelsene de har for hverandre har ikke forsvunnet.'

hvem er sammi fra jersey shore dating nå

Fans er ikke de eneste som vil bli pumpet over den mangeårige duoen som kommer sammen igjen. Kilden la til at de tre barna deres 'ville elske' en forsoning. De berømte barnene 'liker å se foreldrene tilbringe mer tid sammen og være en skikkelig familie.'

KUWTK har premiere i 2021, så tiden vil vise hva som er i vente!

Populære Bilder

Kim Kardashian bryter sammen i tårene under David Letterman-intervju midt i drama med Kanye West

Kim Kardashian gråt under intervju med David Letterman for Netflix 'My Next Guest Needs No Introduction' blant ektemannen Kanye West.

Samling av Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages (28)

28 høykvalitets Minecraft Zombie Pigman Coloring Pages gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cartoon Loch Ness Monster (49)

49 høykvalitets Cartoon Loch Ness Monster gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

‘Million Dollar Listing’ Star Fredrik Eklund ønsker baby tvillinger velkommen og det første bildet vil smelte hjertet ditt

Endelig har denne historien en lykkelig slutt! Million Dollar Listing: New York-stjernen Fredrik Eklund og hans mann Derek Kaplan ønsket deres dyrebare baby velkommen

Bokstav U Fargeside # 640320

Last ned gratis Letter U Coloring Page # 640320, last ned andre bokstav u i kursiv gratis

'90 Day forlovede 'Alum Yolandas forlovede Josh får en tatovering av navnet sitt 1 uke etter engasjement

'90 Day Fiance 'alun Yolanda Leaks forlovede, Josh Seiter, fikk en tatovering av navnet sitt en uke etter å ha kunngjort forlovelsen.