Kardashian-kvinnene kan takke deres unike forfedre for deres morder

kardashians-løp

Getty Images

Det kan ikke benektes at Kardashian-kvinnene er kjent for sin skjønnhet. Kim, Khloé og Kourtney har alle en spesifikk se som skiller dem fra andre moderne kjendiser. Og mens vi alle vet at de har fått en nip her og et leppefyll der - mange faktorer av deres attraktivitet er faktisk naturlige.

Dette etterlater fans lurer på hvilket løp er den berømte familien? Vel, det er viktig å huske at Kim, Khloé, Kourtney og Rob alle er søsken. Kendall og Kylie er søsken. Men Jenner-søstrene og Kardashian-barna er halvsøsken. Så dette betyr at de eldste søsknene har en annen forelder enn sine yngre søstre, så bakgrunnen deres er litt annerledes.

kardashian familie getty

hva skjedde med ansiktet til derick dillard

Kim og hennes eldre søsken er barna til Kris Jenner og avdøde Robert Kardashian Sr. Moren deres har en blanding av nederlandsk, engelsk, irsk. og skotsk forfedre. Faren deres var en tredje generasjon armensk-amerikansk. Kendall og Kylie deler sin mors slekt, men har også Caitlyn Jenner sitt forfedre. Caitlyn har primært europeisk arv med forfedre fra engelsk, skotsk, irsk, nederlandsk og walisisk.

Men familiens mangfold slutter ikke der. Kim har to (nesten tre!) Barn med ektemannen Kanye West som er en afroamerikansk sanger. Kim har kommentert hvordan hun er ekstremt klar over hva det vil si å oppdra blandede barn i vår nåværende verden.

kim kanye saint north

«Jeg er veldig bevisst på det. Kanye har alltid familien sin rundt og folk som ser ut som datteren min - det er viktig for meg, ”sier hun Intervju Blad . 'Hun er besatt av krøllete hår, og hvis hun finner noen som har samme hår, løper hun til dem og er som:' Har du krøllete hår som meg? 'Og vi får snakke om det.' Selv om noen av Norths fettere ikke har hennes rasebakgrunn, er de selvfølgelig fremdeles så nære. 'Vi snakker også om det med niesen min Penelope, fordi hun og North ser veldig forskjellige ut, men de er beste venner og de er sammen hele tiden.' Vi elsker at de omfavner mangfold i familien!

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.