Josh Duggar er fremdeles nær familie med utenfor filmen 'Counting On'

Josh og Anna Duggar PDA-bilde

Hilsen Anna Duggar / Instagram

Det er over et halvt tiår siden 19 Barn og telling ble kansellert - så hvor er Josh Duggar nå? TLC-alunen vises kanskje ikke lenger på reality-tv med familien sin, men Duggar-mannskapet er fortsatt like nær som noensinne. Etter at han slettet Instagram-kontoen, så det ut som bilselgeren forsvinne helt fra sosiale medier , men han har dukket opp i stadig flere familiebilder etter hvert. Få detaljene om de siste oppdateringene hans nedenfor.

Josh og Anna Duggar er fortsatt lykkelig gift.

Til tross for hans tidligere jukseskandale, han og kone Anna Duggar får kjærligheten til å vare. I mars 2020 suste hun ut at han var hennes 'beste venn', og de feiret 11 års ekteskap i september 2019. I et Instagram-innlegg som så tilbake på forholdet deres, refererte Anna imidlertid til 'skygger av sorg' de taklet med sammen.

gift ved første blikk oppdatering sesong 1

'For 11 år siden, før Gud, vår familie og venner sa vi:' Det gjør jeg! '- og, min, hvordan de siste 11 årene har fløyet forbi!' hun skrev. “Gleden vi har opplevd sammen har langt overgått sorgens skygger vi har gått gjennom. Gjennom det hele har Guds godhet og nåde opprettholdt oss. Jeg er takknemlig for de syv barna han har gitt oss sammen (fem her / ett i himmelen / ett som skal komme i november)! Jeg elsker deg så mye, Joshua, og gleder meg til å bli gammel sammen! (Må innrømme at ... å være ung sammen er også ganske gøy!) '

hva er jenelle evans snapchat navn

Josh er nå far til seks.

Paret, som allerede delte barna Mackynzie, Michael, Marcus, Meredith og Mason, kunngjorde at de ventet sitt sjette barn i april 2019. Noen måneder senere ønsket de velkommen til datteren Maryella. Navngitt delvis som en hyllest til henne sen oldemor, Mary Duggar , Maryella ble født i november 2019.

“Maryella Hope kom en dag foran Thanksgiving Day 2019 og er en flott påminnelse om å være takknemlig for alt Gud har gjort for oss!” skrev seksbarnsmoren på Instagram den gangen. 'Vi er så glade og takknemlige for Gud for hans spesielle velsignelse som ga oss denne dyrebare, glade og sunne jenta!'

Han er fortsatt tett med foreldrene sine.

I januar 2020, foreldrene likte en date natt med Joshs mor og far, Michelle og Jim Bob Duggar . Firemannen tilbrakte en spesiell kveld sammen som med babyen Maryella på slep da de lærte å navigere i de neste sesongene av livet. Etter at de tok et bilde, takket Anna svigerforeldrene for at hun «ubetinget» elsket dem og delte de beste livsrådene. 'Takk Sweetie, Pops og Lolli for en så morsom kveld,' skrev hun. 'Det var flott å prate, le og ha en fin kveld sammen!'

Populære Bilder

Samling av Vector Pumpkin (34)

34 høykvalitets Vector Pumpkin gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Årets slutt Utklipp # 1398879

Last ned gratis utgangen av året utklipp # 1398879, last ned gratis utklipp fra skoleåret

‘RHONY’ Star Jules Wainsteins Divorce Shocker: Alleged Mistress ’Husband Also Files for Divorce - See the Court Docs (EXCLUSIVE)

Real Housewives of New York-stjernen Jules Wainsteins skilsmisse tok bare en sjokkerende vending! In Touch har innhentet dokumentasjon fra New York County

Tori Roloff svarer etter at fanen sa at Zach og Jeremys 'ønsker' om å kjøpe Roloff Farms 'forsvant'

«Little People, Big World»-stjernen Tori svarte da fansen spurte om Zach og Jeremy fortsatt ønsker å kjøpe Roloff Farms fra Matt og Amy.

Samling av Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 Coloring Pages (35)

35 Dragon Ball Gt Goku Super Saiyan 4 fargeleggingssider av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.