Jon Gosselin avslutter ekskone Kates påstand om at sønnen Collin har ‘spesielle behov’

Jon Gosselin og kjæresten tar familiefoto med barna sine

Instagram / høflighet av Jon Gosselin

Da Kate Gosselin først åpnet seg for sønnen Collins spesielle behov tilbake i 2015, forklarte hun på en TLC-spesial at han 'har noen pedagogiske og sosiale utfordringer' og trengte å lære å jobbe med sine problemløsende ferdigheter. I boken hennes, Jeg vil bare at du skal vite , skrev hun at sønnen hennes hadde 'utfordret hennes autoritet sterkt' siden han var 2 år gammel. Og i august 2016 innrømmet hun at hun hadde sendt ham bort til et spesielt program som passer for hans behov. Nå har Jon Gosselin imidlertid blitt tildelt midlertidig forvaring av Collin - og han sier at nå-14-åringen ikke har spesielle behov i det hele tatt.

I løpet av juleferien la Jon ut et familiebilde av seg selv, sønnen, datteren Hannah, som han også har forvaring over, samt kjæresten Colleen og hennes to barn. “God jul og god ferie fra familien din til din !!!” skrev han bildet, og fans var glade for å se dem alle sammen. En fan hadde imidlertid et spørsmål til åtte-faren. 'Jeg vil gjerne vite om han faktisk har' spesielle behov ', eller om han bare ikke taklet Kates BS slik vi alle mistenker,' skrev de. Og overraskende nok svarte Jon: 'Han er ikke på noe spektrum eller har spesielle behov.'

Jon Gosselin sier Collin Gosselin ikke har spesielle behov

Instagram

Dette strider mot det Kate har sagt tidligere. «Klokka to og en halv begynte du å teste og prøve foreldrene mine ved enhver sjanse. Jeg ringte pappa på jobb mange dager og gråt fordi du ikke ville adlyde, ”skrev hun til sønnen i boken sin. “Jeg måtte spørre deg hver dag,“ Hvem har ansvaret her: deg eller meg? ”Du ville motvillig svare:“ Du er. ”Etter hvert som du har vokst, har dette ikke endret seg. Du fortsetter å være bestemt på å gjøre det du vil gjøre, og jeg fortsetter å prøve å tøyle deg inn. '

Hun fortalte også Mennesker at 'han trenger å lære visse strategier for å hjelpe ham med å takle ting.' Hun forklarte: 'Det er en ganske flytende diagnose av hva disse behovene er ... Dette har vært en kamp vi har hatt i veldig lang tid, og det er en jeg har håndtert alene. Jeg har følt meg veldig alene om dette. På samme måte er det ikke noe som bare har påvirket meg eller ham - hele familien vår har blitt påvirket. '

I følge Online Radar , fortalte en kilde dem også at Collin hadde kommet inn på anlegget for å løse 'sinneproblemer', men det virker nå som Jon ikke tror at det er noe galt med sønnen. Dette kan ha vært en faktor i at Jon ble tildelt midlertidig varetektsfengsling - og det vil helt sikkert fortsette å spille en faktor i det tidligere parets pågående forvaringskamp.

Populære Bilder

Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452

Last ned gratis Gi takk utklipp Svart og hvitt # 1041452, last ned gratis kalligrafi

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton sier at guttungen «sparker som en gal» midt i svangerskapet nr. 2

1000-Lb. Søstrenes Amy Slaton avslørte at gutten hennes har 'sparket som en gal' midt i hennes andre graviditet. Finn ut hennes forfallsdato og mer.

Samling av lærpiskutklipp (22)

22 høykvalitets utklipp av lærpisk gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Cinderella Castle Silhouette Clip Art (48)

48 høykvalitets Cinderella Castle Silhouette Clip Art gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av gratis bryllupskakeutklipp (68)

68 gratis bryllupskakeutklipp av høy kvalitet gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Snooki klapper tilbake etter at troll sier at de aldri ser mannen hennes Jionni: ‘Gå henge med ham’

'Jersey Shore' -stjernen Nicole 'Snooki' Polizzi klappet tilbake på en hater som spurte hvorfor mannen hennes, Jionni LaValle, alltid er fraværende. Se hva hun sa her.