Jill Duggars termin for baby nr. 3 med Derick Dillard kommer! Se når hun skal føde

Jill Duggar kunngjør forfallsdato med ektemannen Derick Dillard

Med tillatelse fra Jill Duggar/Instagram

veldedighet fra mitt liv på 600 pund

Baby om bord! Jill Duggar bekreftet at hun er gravid og venter sitt tredje barn med mannen Derick Dillard - men når er det 19 Barn og telling aluns forfallsdato?

Vi har holdt en liten hemmelighet! Jill, 30, skrev på Dillard-familiebloggen søndag 27. februar. Vi er glade for å kunngjøre at Gud har besvart våre bønner og vi venter vår regnbuebaby som har termin juli 2022!

Jill kunngjorde parets spennende nyhet med et blendende familiebilde på fire, alle medlemmene smiler sterkt blant regnbue-drysset konfetti.

gift ved første blikk hvor er de nå sesong 5

Kunngjøringen kom etter at realitystjernen og hennes ektemann Derick (32) åpnet opp om spontanaborten deres i oktober 2021. De beskrev at de delte nyhetene med sine to sønner, Israel, 6, og Samuel, 4. De var fulle av spørsmål og så begeistret mens vi snakket om graviditeten og hvordan de ville bli involvert underveis og etter at babyen ble født, skrev paret på familiebloggen. Men noen dager senere begynte vi å abortere.

Jill debuterte med reality-TV i 2008 da TLC-showet 17 Barn og telling hadde premiere. Jill og Derick dokumenterte sitt første personlige møte på showet i 2013, og de knyttet sammen kort tid etter på showet i en episode med tittelen Jill's Wedding, da Jill var bare 23 og Derick var 25. Den store dagen fant sted i juni 2014 ved Cross Church i Springdale, Arkansas, nær Duggar-familiens hjem.

TLC-showet som gjorde paret berømt, nå kalt 19 Barn og telling ,vist fra 2008 til 2015 og omtalte dagliglivet til Jills foreldre, Jim Bob Duggar og Michelle Duggar . Jill har 18 søsken, totalt åtte søstre og 10 brødre.

mamma juni nytt utseende før og etter
Jill Duggar kunngjør forfallsdato med ektemannen Derick Dillard

Med tillatelse fra Jill Duggar/Instagram

Jill og Derick har blitt fremmedgjort fra familien hennes etter at mannen hennes anklaget Jim for å holde tilbake penger fra barna hans. Paret har også vært kjent for å bryte bort fra noen av familiens konservative livsstilsvalg ved å sende barna til offentlig skole og åpenlyst drikke alkohol.

Blogginnlegget ble avsluttet med et søtt familiebilde, som viser Jill og Derrick holde opp en babyballong synge og de to guttene med t-skjorter som sa BIG på Israel og MIDT på Samuel.

Vi er så takknemlige for en sunn baby og graviditet så langt, og vi ser frem til å finne ut kjønnet snart!

Populære Bilder

PSA: Netflix's Serial Killer Drama 'Mindhunter' er tilbake for sesong 2 Så ja, vi sover aldri

Er 'Mindhunter' basert på sanne historier? Netflix-serien er tilbake for sesong 2 etter en lang pause. Lær om seriemorderne som er involvert og rollebesetningen.

Lucky Irish Cliparts # 2448649

Last ned gratis Lucky Irish Cliparts # 2448649, last ned andre irske firkløver gratis

Samling av Disney Bride Cliparts (47)

47 høykvalitets Disney Bride Cliparts gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av klærutklipp Svart-hvitt (22)

22 høykvalitets klærutklipp svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av forbanna (42)

42 høykvalitets forbanna gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet ditt, dokumentet eller presentasjonen.

Samling av Jet Clipart Black And White (22)

22 høykvalitets Jet Clipart svart og hvitt gratis! Last ned og bruk dem på nettstedet, dokumentet eller presentasjonen.